Az kalorili ama tok tutan atıştırmalıklar hangileridir?

meyveler beni mahvediyo. aç karnıma yiyince midem yanıyo daha çok acıkıyorum. özellikle elma yiyince

tarçınlı ılık süt denedim ii geldi.. bir de leblebi.. epey tok tutuyorr

elma konusunda kesinlikle sana katılıyorum.çok fazla acıktıryo tokken resmen aç oluyorum anlamıyorum elma yiyenleri yada bende mi sorun var

sabah kahvaltını güçlü yap sabah az yiyince insan gün içinde daha çok açıkıyor ve dayanayor merak etme kilolar bizden güçlü değiler eninde sonunda gidecekler sabırlı ol yavaş yavaş verelim aç kalarak kilo verilmiyor tecrübeyle sabid canım bende aynı yolrdan geçtim

kilo korumak vermekten daha zor bende 2 ayda 10 kilo verdim diyetle. korumak için ne önerirsin yine aynı diyete hep devammı edicem.ne yapayım biraz fazla yesem hemen yağa dönüyor(

2-3 adet galeteyi kırarak bir kase yoğurdun içine karıştırıyorum.biraz nane ve bolca pul biberi ekliyorum. yemesi inanılmaz keyifli ve ayrıca pul biberi ve yoğurt karışımı kilo vermede çok etkili bir karışım.yani bir taşla iki kuş.türk kahveside iyi bir iştah kesicidir........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…