Az kalsın çocuğum kucağimdayken boğuluyordum

Çok geçmiş olsun verilmiş sadakaniz varmış ALLAH korumuş ALLAH birdaha yasatmasin

Kimse fark edip yardıma gelmedi mi ?
Çok geçmiş olsun

Paniklemişsiniz ama bence tutunabilirdiniz hemen soğukkanlı olsanız biraz. Sonuçta basamağın hemen yanında olmuş olay. Suya atlamamışsınız ki. Tek elinizle tutunup diğeriyle halihazırda kolluğu olan çocuğunuzu pekala tutabilirdiniz,kolluk batmaz kolay kolay zira.
Şikayet edilecek bir konu var mı onu bilemedim. Bizim sitenin havuzu da alçak bir tarafı 1.70 cm civarı,diğer tarafı 2.20 derin taraftan yüzme bilenler giriyor genelde. Yada yine yüzme bilen cocuklar atlıyor suya. Uyarı levhasi yok ama girişte genel uyarıların oldugu yerde yazıyor derinlik vs.

İşsiz değilim ama siz bunu fark ettiğinize göre siz olabilirsiniz. Dikkatimi çeken , fikrime uymayan , faydalı olmayan veya özellikle de azarlar tarzda yazılan yorumlara ben de beğenmedim atabiliyorum.

Sizi tanımıyorum size bir kastım yok, sizin yorum neydi hatırlamıyorum bile , hatırladığım kadarıyla bana bir beğenmedim de atmadınız (yani kin tutmuyorum).

İyi forumlar. Keşke özelden yazsaydınız açıklamamı o şekilde yapardım

Biz ablam ile birlikte böyle bir olay atlattık. Gerçekten çok zor. Olaydan sonra bir sene kadar gece uykuya dalmadan önce yerim de sıçradım. Gözümü kapattığım zaman aklıma hep babamın bizi kurtarmaya çalışması,annemin çırpınması geliyordu. Asla dalga geçilecek bir durum değil.

Kesinlikle çok mantıklı. Ben de arabanın bir anda kaymasıyla uçuruma karşı kalmıştım, rampa bir de freni bıraktığım an araba ilerliyor, karlı yol. Belki tek olsam kurtaramazdım oradan ama kızım vardı arabada. Hiç kötü yönden bakmamak en doğrusu ben de "analık işte süper güçlerim geldi hehehe" diye değerlendirdim olayı çok şükür korkmadım sonrasında Yoksa bir daha binemezdim o arabaya.

Çocuğunuza kullandığınız yüzme yardımcıları sağlam bir markadan olsun mutlaka,bu sayede çocuğunuz daima emniyette olur. Siz de sanirim tam yüzme bilmiyorsunuz bu nedenle boyunuzu aşan bir derinliğe girmeyin. Havuzlar illaki sığdan derine gitmek zorunda değildir. Suda en büyük tehlike paniktir,böylesi bir durum insallah yaşamayın .

Öyle durumda her yerden ayağınızı çekip sadece direksiyon kontrolüne odaklanın. Frene basmak daha tehlikeli, kontrol kaybedilir. Burda dursun, okuyanın aklında kalır. Bana da bir arkadaşım söylemişti, rampa aşağı uçuruma doğru mıcırlı yolda kayarken bu aklıma gelmişti de kurtarmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…