- 22 Temmuz 2016
- 381
- 681
- 18
- 33
- Konu Sahibi Claramichy
-
Olabilir. Deneyiminiz var mı? Kuzenim Amerikan firmasında ik uzmanı ve 5000tl maaşı.Merhaba hanimlar. Bugun kurumsal bir firmanin mulakatina girdim ve basarili gectiginden eminim. Ama insan kaynaklari yoneticisi maas olarak ne dusunursunuz dediginde 1400-2000 arasi dedim. Oysa ki arastirmistim ve o pozisyon en az 2000 lira maas aliyor. Agzimdan oyle cikti ve odadan cikinca farkettim. Merak ettigim durum su bu kadin az istedi mesai arkadaslarindan az ucret verelim gibi bir durum olur mu?
Deneyimim var. Bahsettigim firma koc grubuna ait genel merkez ama oyle ufak bayilik falan degil.Olabilir. Deneyiminiz var mı? Kuzenim Amerikan firmasında ik uzmanı ve 5000tl maaşı.
Bahsettigim sey bana 1400 verip yanimdakine 2000 vermeleri gibi bi ucurum olur mu ki?Evet olur.
İşverenler aynı işi yapan iki elemana farklı maaş vermeye bayılır
Baya az söylemişsin şekerim. Asgari ücreti alt limit yapmışsın. Bu kadar tok gözlü olma.Deneyimim var. Bahsettigim firma koc grubuna ait genel merkez ama oyle ufak bayilik falan degil.
Bahsettigim sey bana 1400 verip yanimdakine 2000 vermeleri gibi bi ucurum olur mu ki?
Nasil duzeltebilirim bu durumu peki? Kadin sen oyle istedin derse falan?Baya az söylemişsin şekerim. Asgari ücreti alt limit yapmışsın. Bu kadar tok gözlü olma.
Tekrar gündeme getir bu konuyu.
Desin. Biraz dişli olun. Deneyimlerini öne sürün. Eski işimden şu fiyata çıktım deyin aşağısı olmaz deyin.Nasil duzeltebilirim bu durumu peki? Kadin sen oyle istedin derse falan?
Ama simdi bana 1400 lira vereceklerini soyleseler de bunu ben teklif etmis gibi olmaz miyim? Ucu acik 1400 2000 arasi dedim gercekten 1400 vermezler heralde?Desin. Biraz dişli olun. Deneyimlerini öne sürün. Eski işimden şu fiyata çıktım deyin aşağısı olmaz deyin.
Kabullenme üste çık yani.
Ama simdi bana 1400 lira vereceklerini soyleseler de bunu ben teklif etmis gibi olmaz miyim? Ucu acik 1400 2000 arasi dedim gercekten 1400 vermezler heralde?
Ama simdi bana 1400 lira vereceklerini soyleseler de bunu ben teklif etmis gibi olmaz miyim? Ucu acik 1400 2000 arasi dedim gercekten 1400 vermezler heralde?
AhahahaIsteyenin bir yuzu vermeyenin iki.
1400 verirlerse bizim 2000 e ne oldu diyebilirsin.
Bana teklif geldiginde soyledigim ucret araliginin en altini teklif etmelerinden korkuyorum. Gercekten nasil boyle bi hata yaptim anlayamadimBunu işe girerken konuşursunuz . .
Şuanda heralde girmediniz. .
Asgari zaten ben 1.300 min.
Tecrübeliyseniz farkı olur . .
Çalıştıkça da yükselirsiniz . .
Dert etmeyin . .
Benimle aynı hataya düşmüşsün.Merhaba hanimlar. Bugun kurumsal bir firmanin mulakatina girdim ve basarili gectiginden eminim. Ama insan kaynaklari yoneticisi maas olarak ne dusunursunuz dediginde 1400-2000 arasi dedim. Oysa ki arastirmistim ve o pozisyon en az 2000 lira maas aliyor. Agzimdan oyle cikti ve odadan cikinca farkettim. Merak ettigim durum su bu kadin az istedi mesai arkadaslarindan az ucret verelim gibi bir durum olur mu?
Bana teklif geldiginde soyledigim ucret araliginin en altini teklif etmelerinden korkuyorum. Gercekten nasil boyle bi hata yaptim anlayamadim
Icimi biraz rahatlattiniz tesekkur ederim :) umarim ucret konusu tekrar goruselebilir :)Dediğim gibi tecrübe önemli. .
Takılmayın. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?