- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi Claramichy
-
Icimi biraz rahatlattiniz tesekkur ederim :) umarim ucret konusu tekrar goruselebilir :)
Ama soyle bi durum var adamlar koc grubu. Adaletsizlik yapmazlar gibi geldi biraz acikcasiBenimle aynı hataya düşmüşsün.
Geri dönüşü yok.
Geçmiş olsun,tabi ki az verecekler.
Agzinizdan bal damladi bu gece :)))+ bir yakınım koç grubunda çalışıyor 2 milyar üzerinde maaşı dert etme duâ et
Doğrular tatlımAgzinizdan bal damladi bu gece :)))
En kotu tekrar degerlendirme isterim gibi bi cesaret geldi :)Doğrular tatlım
En kotu tekrar degerlendirme isterim gibi bi cesaret geldi :)
Ucu açık bir para söylemişsiniz,1400 tl de verseniz 2000 tl de verseniz kabul ederim olmuş söylediğiniz.Kalkıp tamam sizi işe aldık maaşınız 1400 tl deseler ne diyeceksiniz?Sizin ağzınızdan çıkmış bir kere.Merhaba hanimlar. Bugun kurumsal bir firmanin mulakatina girdim ve basarili gectiginden eminim. Ama insan kaynaklari yoneticisi maas olarak ne dusunursunuz dediginde 1400-2000 arasi dedim. Oysa ki arastirmistim ve o pozisyon en az 2000 lira maas aliyor. Agzimdan oyle cikti ve odadan cikinca farkettim. Merak ettigim durum su bu kadin az istedi mesai arkadaslarindan az ucret verelim gibi bir durum olur mu?
Merhaba hanimlar. Bugun kurumsal bir firmanin mulakatina girdim ve basarili gectiginden eminim. Ama insan kaynaklari yoneticisi maas olarak ne dusunursunuz dediginde 1400-2000 arasi dedim. Oysa ki arastirmistim ve o pozisyon en az 2000 lira maas aliyor. Agzimdan oyle cikti ve odadan cikinca farkettim. Merak ettigim durum su bu kadin az istedi mesai arkadaslarindan az ucret verelim gibi bir durum olur mu?
olabılır cunku bir iş veren az paraya çok iş nasıl yaptırırım derdındedırMerhaba hanimlar. Bugun kurumsal bir firmanin mulakatina girdim ve basarili gectiginden eminim. Ama insan kaynaklari yoneticisi maas olarak ne dusunursunuz dediginde 1400-2000 arasi dedim. Oysa ki arastirmistim ve o pozisyon en az 2000 lira maas aliyor. Agzimdan oyle cikti ve odadan cikinca farkettim. Merak ettigim durum su bu kadin az istedi mesai arkadaslarindan az ucret verelim gibi bir durum olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?