Az önce aldatildim

İyide bende bazen eski sınıf arkadaşlarıma vs bakıyorum , bende mi aldatmış oluyorum
Merak edip bakmış olamaz mı necidir nerde yaşıyor vs
Bir de bunun üstüne ayrıl diyenler olmuş abartmıyor musunuz arkadaşlar

İyide bende bazen eski sınıf arkadaşlarıma vs bakıyorum , bende mi aldatmış oluyorum
Merak edip bakmış olamaz mı necidir nerde yaşıyor vs
Bir de bunun üstüne ayrıl diyenler olmuş abartmıyor musunuz arkadaşlar
İyi de konuda erkek kişisi eski okul arkadaşlarını aratmamış yeni başladığı kurstaki kızı aratmış üstelik babasının facesinden.
Arkadaş konuyu yüzüne vurunca telefonu kapatmış ergen gibi.
Bende durumu normal görenlere saygı duyuyorum ama anlamıyorum :KK51:

Bana davranışın biraz abartı geldi canım, bende bazen Google den o an tesadüfen aklıma gelen eskiden yada ne bileyim işte aklıma gelen ismi aratırım, sadece can sıkıntısından. Belki oda öylesine bakmıştır illaki ilgi duyduğundan değil.

Ne büyük sorun.. aşın bunları artık insanların ne büyük dertleri var ..pireyi deve yapmayın

İyi de konuda erkek kişisi eski okul arkadaşlarını aratmamış yeni başladığı kurstaki kızı aratmış üstelik babasının facesinden.
Arkadaş konuyu yüzüne vurunca telefonu kapatmış ergen gibi.
Bende durumu normal görenlere saygı duyuyorum ama anlamıyorum :KK51:
Belki o kızla ilgili bişey merak etmiştir, hemen aldatıldım diye bu kadar yıkılmakta abartı geldi bana . Cok mu iyi niyetliyim :KK51:

güzelim böyle şeyler için kendini yıpratma bu bir aldatma degil ve eğerki seni istemiyorsa sonuçta adı üstünde sevgili 3 senelikte olsa sevgili insanlar neler yaşıyor şu dünyada bir bilsen ufak tefek şeyler için kendini yıpratmazsın emin ol

Kizlar bu benim 2. Uyeligim mune ablaya da soyledim. Diger uyeligime girmeyecegim cunku o hesabim sevgilimle ortak eposta uzerineydi. Biz ayrildik cok kötüyüm. Konuya geciyorum

Sevgilimin babasinin facebookunda bi sorun olmustu bana sifreyi veri onlar duzeltemedigi icin ben duzelttim boylelikle sifresini biliyorum babasinin. Biz sosyal medya kullanmiyoruz.
Dun sevgilim bir kursa basladi. Kursun listesini bana gonderdi. İsimleri biliyorum yani. Bugun babasinin facesine girdim birine bakmak icin ve son aramalarda sevgilimin dun basladigi kurstaki kizlardab birine bakildigini gordum. Sordum hemen inkar etti bakmadim diye. Ben sorunca hemen hareketler dokumunden silindi isimler. İnkar etti bana inanmiyor musun vs dedi ustellik beni suclu cikardi. Kim bakacak babanin facesinden kiza, baban mi bakacak sanki diyorum bakmadim diyor. Ustelik masil bi tesaduf ki daha dun basladigi kurstaki kiz yani. Ardindan telefonunu kapatti ulasilmiyor. Sesli mesaj attim nasil yaptin bunu diye. 3yildir beraberdik. Ama 3yildir hicbir yanlisi olmamisti ilk defa boyle bir sey oldu ama affedemem, faceden baktigina gore kursta kizla samimi olmuslardir. Yada begenmistir neyse iste cok kotuyum anlatamiyorum ağlamaktan sesim kisildi. Nasil dayanicam cok kotuyum titriyorum konusamiyorum. Cok mutluyduk ya

Kizlar ben babasinin facesinden bu kjza bakmistim ve hareketler dokumunden sildim. Ve kizin 2 facesi varmis ben digerine bakmistim bugun bakilan da diger hesap ben baktigim icin cikmis midir diye dusundum ama sonradan gordum benim baktigimon diger hesap olduginu zaten diger kizlara da bakmistim onlarin da cikmasi gerekirdi o zaman. Kusura bakmayin anlataniyorum cok kotuyum
Konuya şöyle bir yaklas sen face den bir başka erkeğin adını yazıyorsun o ne yapardı bunu bu konuşun

Artik bdv deki konulardan en ufak

şeyi bile aldatilmak olarak algiladigimiz icin (pskolojik sanrim

bu) adam cok masum bisey yapsa bile sen beni aldattınnnnn demeye

kurulduk adeta ....

Yazik bize be:deli:

Ben erkek olsam asla siİn gibi biriyle evlenmeye cesaret edemezdim.
Bu kadar kontrole eyvallah diyo birde face ten bi bakıyo diye siz titreyerek kendinizden geçiyosunuz. Hayat ve evlilik face te stalklamaya benzemez, daha sert ve acımasızdır. Haberiniz olsun

Bu aldatmaksa eşimi minyonkez aldatmışım

İnan hayatimda gordugum en ilginc aldatma sekli! Bu bir aldatma olamaz sesin kisilacak kadarda aglamana gerektiren bi,durum yok.

Sonuçta herifler ise de gidiyo ona bakarsan kime baksa aldatildik. ama yanlış anlama bi konuş sen ben de 5 yıl konuştum böyle şeyler olabiliyor benim eşimin liseden kiz arkadaşı geldi bi gün samimi bi şekilde baktım benden çok eşimle sohbet ediyor normaldir dedim sonuçta beni fazla tanımıyor kiz

Abartmissiniz bayaa bi.
Bende bi hoop bu nedir derim ama aldatildim of puff nedir ya?
Yaslar kac?
Oglanda kendini suclu gorup telefonu kapamis felan.

Back
X