Az önce aldatildim

KİZLAR İNANAMİYORUM. KİZ SEVGİLİMİN KARDESİNİN SEVGİLİSİ CİKTİ KİZ KARDESİNİ ENGELLEYİNCE O DA BABASİNİN FACESİNDEN BAKMİS KİZA BİR SOZ VS PAYLASTİ Mİ DİYE

KİZLAR İNANAMİYORUM. KİZ SEVGİLİMİN KARDESİNİN SEVGİLİSİ CİKTİ KİZ KARDESİNİ ENGELLEYİNCE O DA BABASİNİN FACESİNDEN BAKMİS KİZA BİR SOZ VS PAYLASTİ Mİ DİYE
Anlamadım ayol bu daha de gıı:KK69:

Böyle kücük seye bu kadar tepki veriyorsan 3 sene iyi dayanmış cocuk.

Cok ilginç aldatılmak mı bu kaldıki sizi aldatmamıs ben erkek arkadaşınız olsam bi daha konusmam sizinle böyle küçük bişeyde bile hemen aldatıldım dediniz

Adamın yerinde olsam süründürüdüm sizi. Hiç güvenmedin mi bana. Bir güven bile verememişiz vs vs.
Gerçi kardeşini ve kızı ayarlamış oladabilir. Rol yapın diye.
Herşey olabilir.

Abaaaa görüyon mu bak bi sucu yokmuş benim bu saatte jeton yeni döndü yeni seçtim kelimeleri yat uyu gari gız oğlanın suçu yok diyoh sabah beri üzüldüğüne değdi mi bak :KK16:

Bu kız o söylediğiniz meşhur listede olan kız? yani sevgiliniz ve sevgilinizin kardeşinin sevgilisi aynı kursta mıymış?
Bunu size sevgiliniz mi söyledi?
Kardeşinin sevgilisinin adını önceden bilmiyor muydunuz?

Adamın yerinde olsam süründürüdüm sizi. Hiç güvenmedin mi bana. Bir güven bile verememişiz vs vs.
Gerçi kardeşini ve kızı ayarlamış oladabilir. Rol yapın diye.
Herşey olabilir.
Dur kiz sen de kiz barışacak tam mutlu son

Şimdi senaryolar kurulabilir bence sevgilin telefonu kapadiginda ne uydursam diye düşünmeye vakit ayırmış olabilir :KK51:tobe tobe sabahtan beri kiz bişey anlatıyor kızı sucluyoruz şimdi geri kiz affedecek aklina neler getiriyoruz işte biz Türk milleti seveyim huyumuzu:spor:

Siz şifresini bildiğiniz için sevgilşnixin babasının facebook hesabına girip birde kontrol mü ettiniz tam olarak anlayamadım. Eğer böyle birşey yaptıysanız çok ayıp etmişsiniz. Bu sevgilşnizin kurstaki kızı facebooktan aratmasın dan daha feci bence.

Bu arabesklik beni öldürecek.

Noldu Allah korusun anan baban mi öldü, Allah korusun evladina mi bi sey oldu , kocani yatakta mi bastin da 3 çocukla ortada kaldın?

Kıskançlıgın kadar suncacik dertte ! (Bence dert degil ya neyse) kendini kaybetmen de itici.

sız neden normal ınsanlar gıbı sosyal medya kullanmıyorsunuz?
ya da neden sevgılınızle sızın ortak maıl adresınız var?
tekil takılamıyor musunuz?
bırbırınızı neden bu kadar sıkıyorsunuz?
sevgılınızden daha önceden beri şüphelerınız var ki bu onlemlerı aldınız.
yoksa face.te bı kızın ısmını arattı dıye bunca patırtı cıkmaz.
aman bırde aratsın ne olacak sankı arattı dıye onunla başka seyler yaptıgı anlamına gelmez
bu kadar buyutmeyın
ayrıca her olayda bu kadar buyutuyorsanız sevgılınızın vay halıne

Cok ilginç aldatılmak mı bu kaldıki sizi aldatmamıs ben erkek arkadaşınız olsam bi daha konusmam sizinle böyle küçük bişeyde bile hemen aldatıldım dediniz
Ama degilsiniz. Sizin icin soylemiyorum sadece birde herkes ben olsam ayrilirim yazmaz mi insani uzuyosunuz

Son düzenleme:
Back
X