Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlamadım ayol bu daha de gııKİZLAR İNANAMİYORUM. KİZ SEVGİLİMİN KARDESİNİN SEVGİLİSİ CİKTİ KİZ KARDESİNİ ENGELLEYİNCE O DA BABASİNİN FACESİNDEN BAKMİS KİZA BİR SOZ VS PAYLASTİ Mİ DİYE
Bu kız o söylediğiniz meşhur listede olan kız? yani sevgiliniz ve sevgilinizin kardeşinin sevgilisi aynı kursta mıymış?KİZLAR İNANAMİYORUM. KİZ SEVGİLİMİN KARDESİNİN SEVGİLİSİ CİKTİ KİZ KARDESİNİ ENGELLEYİNCE O DA BABASİNİN FACESİNDEN BAKMİS KİZA BİR SOZ VS PAYLASTİ Mİ DİYE
Dur kiz sen de kiz barışacak tam mutlu sonAdamın yerinde olsam süründürüdüm sizi. Hiç güvenmedin mi bana. Bir güven bile verememişiz vs vs.
Gerçi kardeşini ve kızı ayarlamış oladabilir. Rol yapın diye.
Herşey olabilir.
Ama degilsiniz. Sizin icin soylemiyorum sadece birde herkes ben olsam ayrilirim yazmaz mi insani uzuyosunuzCok ilginç aldatılmak mı bu kaldıki sizi aldatmamıs ben erkek arkadaşınız olsam bi daha konusmam sizinle böyle küçük bişeyde bile hemen aldatıldım dediniz
Abaaaa görüyon mu bak bi sucu yokmuş benim bu saatte jeton yeni döndü yeni seçtim kelimeleri yat uyu gari gız oğlanın suçu yok diyoh sabah beri üzüldüğüne değdi mi bak![]()