- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi hurremland
-
Böyle tartışmaların ve alınma durumlarını yaşamak istemiyorsan al tepsini geç odana.. =) Onlarda ne yerlerse yesin .. Sen onu düşünüyorsun,onlar seni düşünmüyor. Onlar seni düşünmüyorsa ,sende onları düşünmeyeceksin.. Bak gör o zaman tavırları davranışları nasıl değişicek
Bana da tuhaf geldi açıkçası...Ablana yemek ayırmaları değil, az olan bir yemekten senin yememeni kabul etmeleri tuhaf olan...
Bizde bu tür olaylarda, hep annecim yememiştir, bize bölüştürmüştür...
Eğer yemek tek ya da 2 kişilikse, babamı devre dışı bırakmaıştır...
Eğer tek kişilikse hep ben yemişimdir evin en küçüğü olarak
Belki bizde böyle olduğu için, ben garipsedim...
Ve arkadaşım, bu olaya içerlemeni de gayet iyi anladım...
ayyynen oyle kızlar sağolun iyi noktalara parmak bastınızBazen çocuklar anne babalarından daha ileride , daha olgun ve duyarlı olabiliyor.Çocuksu ,duyarlılığı yeterince olgunlaşmamış anne babaların davranışları evlatlarında çok sevilmiyorum algısı yaratabilir.Ben tabii ki anne babanızın sizi sevdiğini düşünüyorum.Belki yazdığım nedenle ya da siz kendinize çok yettiğiniz için, pratik zekalı olduğunuz belki de idareci bir yapınız olduğundan size daha az özenli davranıyor bunun da sizi kırabileceğini göremiyor olabilirler.
Hımm .. ben olsam benze uzulurdum ..
Konu yemek yada kıskanclık falan değil tabiki anlıyorum ama
Siz evdesınız nasılsa ablanız işten gelecek dıye ona daha hassas davranmış anne babanız ..
Kırıcımı evet kırıcı ama olsun ya sımdı ben sızın yerınızde olmak ıcın neler vermezdım,
oturup annizle yemek yıyebılmeniz bıle cok buyuk bır hazine ..
Anne babanızdan gerektıgı degerı ve ılgıyı goremıyor olsanız bile sız verebılcegınız herseyınızı onlar hayattayken verın.
Emın olun pişman olmazsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?