- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi iyilikperisi92
-
Rabbim herkese bağışlasın İnşallahBiraz önce çatlatma iğnesi vuruldumKandil günü birbirimize dua edelim
Alllah razı olsun aminnnnnnnnnnnRabbim herkese bağışlasın İnşallah
Aminnnnn insss alllah razı olsunAllah im kimsenin kucagini bos birakmasin.hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah
Ay buraya da yazın herkes son durumunu rabbim inssssss hayırlı haber almanı nasıp eyler bu mübarek gündeRabbim gönlünüze göre versin inşallah bende 7 martta oldum bekliyorum
Amin hepimizin inşallahAy buraya da yazın herkes son durumunu rabbim inssssss hayırlı haber almanı nasıp eyler bu mübarek günde
Ay ilk mi senın de kuzummRABBİM isteyen herkese nasip etsin içinde bizlere de inşaALLAH bende dün oldum bu ay inşaALLAH yüzümüz güler..
Eveet canım ilkk sen hangi ilacı kullandıınnAy ilk mi senın de kuzumm
Klomen canım 8 Mart 12 marta kadar sabah akşam kıllandım yumurtana baktımı doktor benım ki 19.9Eveet canım ilkk sen hangi ilacı kullandıınn
A rahime bişi demedi ama ultrasonla baya baktım bakalım ne olacak su an da benım felaket kaşık agrım var bide sırtım da agrıyor anlamadımİnşaALLAH hayırlı sonuçlar alırıızz
Evet baktı canım gayet iyi dedi rahim duvarı da iyi dedi bakalım olur inşaALLAH
Bakmıştır canım rahime de ona göre iğneyi vermiştir zaten kasık ağrısı bende de var iğneden olabilir sırt ağrısıı yan etkileriiA rahime bişi demedi ama ultrasonla baya baktım bakalım ne olacak su an da benım felaket kaşık agrım var bide sırtım da agrıyor anlamadım
Devam ediyor sağ tarafım da bakalım ne olacak , ins pozitifi görürüzBakmıştır canım rahime de ona göre iğneyi vermiştir zaten kasık ağrısı bende de var iğneden olabilir sırt ağrısıı yan etkilerii
İnsalllah kuzum gelısmeler dem haber et bana yaz arada kuzuAyy inşaALLAH canıım
Tamam kuzum haber ederiim sende haber ettİnsalllah kuzum gelısmeler dem haber et bana yaz arada kuzu
Kuzum doktor senden hsg istedi miTamam kuzum haber ederiim sende haber ett
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?