- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi iyilikperisi92
-
Yaptık kız dünAyyy bana da hemen haber ettt
Canıımm inşaALLAH 15 günün sonunda da bu çizgi çıkaarrYaptık kız dün
canım selam bende senınle aynı gun oldum iğenyi ancak test yaoıyrm iğne etkisi gecmişi gözüüküyor sen ne durumdasınBiraz önce çatlatma iğnesi vuruldumKandil günü birbirimize dua edelim
Kuzum hadi ins yaaaaCanıımm inşaALLAH 15 günün sonunda da bu çizgi çıkaarr
Kuzu yukarıya bak buse dün akşam ben test yaptım hem de normal gebelık hem de hafif sılık cıkmıs ama ıgneden işte , kızlar bugun asırı derece de akıntım var sırt agrım var sizler de durumlar necanım selam bende senınle aynı gun oldum iğenyi ancak test yaoıyrm iğne etkisi gecmişi gözüüküyor sen ne durumdasın
kacıncı günün bende yok işte maalesef silikte değilKuzu yukarıya bak buse dün akşam ben test yaptım hem de normal gebelık hem de hafif sılık cıkmıs ama ıgneden işte , kızlar bugun asırı derece de akıntım var sırt agrım var sizler de durumlar ne
Benim lekelnme oldu dün ama şuan yok bel ağrısı kasık ağrısı devam ediyor dünden bu yanaaKuzu yukarıya bak buse dün akşam ben test yaptım hem de normal gebelık hem de hafif sılık cıkmıs ama ıgneden işte , kızlar bugun asırı derece de akıntım var sırt agrım var sizler de durumlar ne
Kuzum hiç normal teste bakma burda kızlardan gördüm bende hiç cıkmayıp sonradan sonradan çıkan da oldu belkı benım de bugun çıkmayacak baksana zaten sılık belırtılerın onemlı varmı kaşık felan agrısıkacıncı günün bende yok işte maalesef silikte değil
Aaa lekelenmemı yerleşmemi var kız acaba dıkkat et kendıne ağır felan da taşıma bende dahil tabi ayyyyyyuu ayşem ins hamıel kalırız yaBenim lekelnme oldu dün ama şuan yok bel ağrısı kasık ağrısı devam ediyor dünden bu yanaa
Hadii bakalımm canıımm hayırlısııı
Kuzumm valla bende anlayamadım yerleşmeye erken falan demişler başka konuya yazmıştım sormak için doktoru aradım yok eğer bu gün devam ederse gideceğim yarın ayyy inşaALLAH hamile kalırız bu ay umut etmek istiyorum sonra olmazsa diye düşünüyorum dün ağladım o dereceeAaa lekelenmemı yerleşmemi var kız acaba dıkkat et kendıne ağır felan da taşıma bende dahil tabi ayyyyyyuu ayşem ins hamıel kalırız ya
ara ara sankı damar atıyormus gıbı oluyor ve akıntım var fazlaca sadece buKuzum hiç normal teste bakma burda kızlardan gördüm bende hiç cıkmayıp sonradan sonradan çıkan da oldu belkı benım de bugun çıkmayacak baksana zaten sılık belırtılerın onemlı varmı kaşık felan agrısı
Kuzum kendımızı sıcak da tutmamız lazım bakalım neler olacak doktor mi gidşceksın kontrole felan mıKuzumm valla bende anlayamadım yerleşmeye erken falan demişler başka konuya yazmıştım sormak için doktoru aradım yok eğer bu gün devam ederse gideceğim yarın ayyy inşaALLAH hamile kalırız bu ay umut etmek istiyorum sonra olmazsa diye düşünüyorum dün ağladım o derecee
RABBİM cidden bu süreçte olan herkse yardım etsin kuzum içerisinde bizlere de
Aynen kuzumm dikkat edelim ne olur ne olmazz
Bende de oluyor bakalım hayırlısı kuzum saat kaç ta oldun ay demek aynı gün olduk Heara ara sankı damar atıyormus gıbı oluyor ve akıntım var fazlaca sadece bu
Eveett canım dikkat edeliimmKuzum kendımızı sıcak da tutmamız lazım bakalım neler olacak doktor mi gidşceksın kontrole felan mı
Bence gitme ya mesaj atarsın doktora ya da den bılırısnEveett canım dikkat edeliimm
Kuzum leke gelirse giderim bir kontrole diye düşündümm
Valla bilemedim canım lekelenme oldu yine sabah tekrar arayım bir doktoruBence gitme ya mesaj atarsın doktora ya da den bılırısn
Allla allla cok erkendeğilmmi yaValla bilemedim canım lekelenme oldu yine sabah tekrar arayım bir doktoru
Valla kuzum anlayamadım o gün baya rahatsızdımAllla allla cok erkendeğilmmi ya
HarikaaaKızlar bende durum bu sırtım agrıyor sanıırm kuluçka gecıyorum kalktım yine yaptım test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?