Gebeliğe Hazırlık Az önce çatlatma iğnesi oldum 🙏🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım selam bende senınle aynı gun oldum iğenyi ancak test yaoıyrm iğne etkisi gecmişi gözüüküyor sen ne durumdasın
Kuzu yukarıya bak buse dün akşam ben test yaptım hem de normal gebelık hem de hafif sılık cıkmıs ama ıgneden işte , kızlar bugun asırı derece de akıntım var sırt agrım var sizler de durumlar ne

Kuzu yukarıya bak buse dün akşam ben test yaptım hem de normal gebelık hem de hafif sılık cıkmıs ama ıgneden işte , kızlar bugun asırı derece de akıntım var sırt agrım var sizler de durumlar ne
Benim lekelnme oldu dün ama şuan yok bel ağrısı kasık ağrısı devam ediyor dünden bu yanaa
Hadii bakalımm canıımm hayırlısııı

kacıncı günün bende yok işte maalesef silikte değil
Kuzum hiç normal teste bakma burda kızlardan gördüm bende hiç cıkmayıp sonradan sonradan çıkan da oldu belkı benım de bugun çıkmayacak baksana zaten sılık belırtılerın onemlı varmı kaşık felan agrısı

Benim lekelnme oldu dün ama şuan yok bel ağrısı kasık ağrısı devam ediyor dünden bu yanaa
Hadii bakalımm canıımm hayırlısııı
Aaa lekelenmemı yerleşmemi var kız acaba dıkkat et kendıne ağır felan da taşıma bende dahil tabi ayyyyyyuu ayşem ins hamıel kalırız ya

Aaa lekelenmemı yerleşmemi var kız acaba dıkkat et kendıne ağır felan da taşıma bende dahil tabi ayyyyyyuu ayşem ins hamıel kalırız ya
Kuzumm valla bende anlayamadım yerleşmeye erken falan demişler başka konuya yazmıştım sormak için doktoru aradım yok eğer bu gün devam ederse gideceğim yarın ayyy inşaALLAH hamile kalırız bu ay umut etmek istiyorum sonra olmazsa diye düşünüyorum dün ağladım o derecee
RABBİM cidden bu süreçte olan herkse yardım etsin kuzum içerisinde bizlere de
Aynen kuzumm dikkat edelim ne olur ne olmazz

ara ara sankı damar atıyormus gıbı oluyor ve akıntım var fazlaca sadece bu

Kuzum kendımızı sıcak da tutmamız lazım bakalım neler olacak doktor mi gidşceksın kontrole felan mı

Kızlar bende durum bu sırtım agrıyor sanıırm kuluçka gecıyorum kalktım yine yaptım test

Eklentiler

• D3ED6DAF-093F-40E1-B6B1-86534808D91C.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…