- 28 Şubat 2022
- 159
- 121
- 18
- 27
- Konu Sahibi iyilikperisi92
-
Kuzum dünden beri kaşık agrısı var bende bide sanki adet olcak gibiyim bir de beyaz akıntı var resmen bembeyaz bir akıntı sende durumlar ne kuzucumKuzum nasıl gidiyor seniinn durumlar nediirriyilikperisi92
Olabılır kuzum denemeye devam edin biz ediyoruz :)Bende arada oluyor kasık ağrısıı ve bel ağrısı iğneden galibaa
Vallla biz cuma ful uapıcaz eşim cunku cumadan sonra pazara kadar yokAynen canıımm 3 gün daha sonra gün aşırı dedi doktor öyle devam
İnşaALLAH bu ay olur canımmVallla biz cuma ful uapıcaz eşim cunku cumadan sonra pazara kadar yok
1bucuk yıl plnustur kuzum ya ben tüplerime baktıracak galıba kuzu bu ay bi geçsin de bende akmto enfeksıyon vardı tüplere bakıyormuş hsg de kafama taktım onuİnşaALLAH bu ay olur canımm
Ne zamandır çocuk düşünüyorsunuz
İnşaALLAH herşey temiz çıkar içini rahat tut belki hiç gerek kalmaz bu ay bebiş oluurr1bucuk yıl plnustur kuzum ya ben tüplerime baktıracak galıba kuzu bu ay bi geçsin de bende akmto enfeksıyon vardı tüplere bakıyormuş hsg de kafama taktım onu2019 evşendım nisan 6 sonda 3 yılım dolacak sen peki kuzucum
Sen erkenden gitmısısn doktora ben geç gittim doktora böyle iğne ve ilaç tedavisini bilseydim cok önce giderdim kuzum yeni evlisin kız o zamanİnşaALLAH herşey temiz çıkar içini rahat tut belki hiç gerek kalmaz bu ay bebiş oluurr
Korkma benim arkadaşım yaptırdı sadece sonrasında ağrı oluyormuş biraz İnşaALLAH hiçç gerek kalmaz canıımm
Ben 1 buçuk yıllık evliyim baştan istiyorduk olmadı doktora gittim 1 yıl olmayınca yumurtalama takibi yaptırdım olmadı progestan değerim düşük ilaç kullanıyorum birbirimize güzel haberler verelim bu ayy
Eveett ben biraz erkenden gittim bir sıkıntı var mı diye baktırmak istedimm çok araştırıyordumSen erkenden gitmısısn doktora ben geç gittim doktora böyle iğne ve ilaç tedavisini bilseydim cok önce giderdim kuzum yeni evlisin kız o zamanyaptırıcam aynen öyle ölümcül korkunc bişi değilmiş agrı oluyomus bende duydum onu ama adet sancısı kadar değildir herhalde ya ay ins be kuzum varmı belirti felan iğnenın 5 ci günü benım arada batmalar ve kaşık agrısı var göğsüme de sanki daha demin biri bıçak sapladı bu arada benım adım da Ayşe
Bol su iç kuruyemıs ye ve tespih Çek zikretEveett ben biraz erkenden gittim bir sıkıntı var mı diye baktırmak istedimm çok araştırıyordum
Eveett yeni geliinn
Aynen çok ağır birşey değilmiş içini ferah tutt
Benimde kasıklarım da ağrı ve sürekli tuveletteyimm anlayamadımm
Çook memnun oldumm kuzumm
Tamam canıımm inşaALLAH RABBİM nasip eder umudumuzu kaybetmeyelim RABBİM büyükBol su iç kuruyemıs ye ve tespih Çek zikret
Biri burda yazmıştı o kadar guzeldı ki yorumu
Bakalım ne olacak
Heyecanla beklıyoruz bende memnun oldjmins bebeklerimiz tutar
Yapsak mi bilemedım ki adet günün geçsin öyle kan testi ver dedi doktor 4 nisan sonrası oda henüz daha erkende genel de burda kızlar 10 ve 12 vi gün yapıyp su an gebelık testi yapsak pozıtıf çıkar biliyomusjn iğneden dolayıymış oda iğne etkisi oluyomusTamam canıımm inşaALLAH RABBİM nasip eder umudumuzu kaybetmeyelim RABBİM büyük
Valla bende aşırı heyecanlıyım güzel haberler vereliimm sen 15 günü test yapacak mısın kuzumm
Doktor iğnenin 15 günü yap demişti kuzum banada bakalım duruma göre hareket edelim o zamannYapsak mi bilemedım ki adet günün geçsin öyle kan testi ver dedi doktor 4 nisan sonrası oda henüz daha erkende genel de burda kızlar 10 ve 12 vi gün yapıyp su an gebelık testi yapsak pozıtıf çıkar biliyomusjn iğneden dolayıymış oda iğne etkisi oluyomus
Tamam o zaman anlaştık zaten adet döngüsüne denk gelıyor kuzum 15. Ci günDoktor iğnenin 15 günü yap demişti kuzum banada bakalım duruma göre hareket edelim o zamann
Eveett canıımm hayırlısı olsun inşaALLAHTamam o zaman anlaştık zaten adet döngüsüne denk gelıyor kuzum 15. Ci gün
Ayşe biz eşimle karar verdik makarasına akşam test yapcazEveett canıımm hayırlısı olsun inşaALLAH
Ayyy bana da hemen haber etttAyşe biz eşimle karar verdik makarasına akşam test yapcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?