Gebeliğe Hazırlık Az önce çatlatma iğnesi oldum 🙏🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşaALLAH bu ay olur canımm
Ne zamandır çocuk düşünüyorsunuz
1bucuk yıl plnustur kuzum ya ben tüplerime baktıracak galıba kuzu bu ay bi geçsin de bende akmto enfeksıyon vardı tüplere bakıyormuş hsg de kafama taktım onu 2019 evşendım nisan 6 sonda 3 yılım dolacak sen peki kuzucum

İnşaALLAH herşey temiz çıkar içini rahat tut belki hiç gerek kalmaz bu ay bebiş oluurr
Korkma benim arkadaşım yaptırdı sadece sonrasında ağrı oluyormuş biraz İnşaALLAH hiçç gerek kalmaz canıımm
Ben 1 buçuk yıllık evliyim baştan istiyorduk olmadı doktora gittim 1 yıl olmayınca yumurtalama takibi yaptırdım olmadı progestan değerim düşük ilaç kullanıyorum birbirimize güzel haberler verelim bu ayy

Sen erkenden gitmısısn doktora ben geç gittim doktora böyle iğne ve ilaç tedavisini bilseydim cok önce giderdim kuzum yeni evlisin kız o zaman yaptırıcam aynen öyle ölümcül korkunc bişi değilmiş agrı oluyomus bende duydum onu ama adet sancısı kadar değildir herhalde ya ay ins be kuzum varmı belirti felan iğnenın 5 ci günü benım arada batmalar ve kaşık agrısı var göğsüme de sanki daha demin biri bıçak sapladı bu arada benım adım da Ayşe

Eveett ben biraz erkenden gittim bir sıkıntı var mı diye baktırmak istedimm çok araştırıyordum
Eveett yeni geliinn
Aynen çok ağır birşey değilmiş içini ferah tutt
Benimde kasıklarım da ağrı ve sürekli tuveletteyimm anlayamadımm
Çook memnun oldumm kuzumm

Bol su iç kuruyemıs ye ve tespih Çek zikret
Biri burda yazmıştı o kadar guzeldı ki yorumu
Bakalım ne olacak
Heyecanla beklıyoruz bende memnun oldjm ins bebeklerimiz tutar

Bol su iç kuruyemıs ye ve tespih Çek zikret
Biri burda yazmıştı o kadar guzeldı ki yorumu
Bakalım ne olacak
Heyecanla beklıyoruz bende memnun oldjm ins bebeklerimiz tutar
Tamam canıımm inşaALLAH RABBİM nasip eder umudumuzu kaybetmeyelim RABBİM büyük
Valla bende aşırı heyecanlıyım güzel haberler vereliimm sen 15 günü test yapacak mısın kuzumm

Tamam canıımm inşaALLAH RABBİM nasip eder umudumuzu kaybetmeyelim RABBİM büyük
Valla bende aşırı heyecanlıyım güzel haberler vereliimm sen 15 günü test yapacak mısın kuzumm
Yapsak mi bilemedım ki adet günün geçsin öyle kan testi ver dedi doktor 4 nisan sonrası oda henüz daha erkende genel de burda kızlar 10 ve 12 vi gün yapıyp su an gebelık testi yapsak pozıtıf çıkar biliyomusjn iğneden dolayıymış oda iğne etkisi oluyomus

Doktor iğnenin 15 günü yap demişti kuzum banada bakalım duruma göre hareket edelim o zamann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…