- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi iyilikperisi92
-
Adet gibi agrılar geliyo gidiyo dün daha cok tu bugu. Biraz daha az var benım de akıntı hafif benımOlmadım kuzum hiç testte yapmadımm yarın ilk defa yapcam akıntı var ama adet belirtisi de olabilir valla anlayamadım iyi düşünmek istiyorum ama yok gibi geliyorr
bi senden bi benden ümidim var peri alalım şu güzel haberleri artıkAdet gibi agrılar geliyo gidiyo dün daha cok tu bugu. Biraz daha az var benım de akıntı hafif benım
Cano bakalım ne olacak sen ben Ayşe :) bu arada benım adımda Ayşebi senden bi benden ümidim var peri alalım şu güzel haberleri artık
Aynenn Bu ikilem insanı maf ediyor var mı yok mu adet belirtisi mi değil miiiAdet gibi agrılar geliyo gidiyo dün daha cok tu bugu. Biraz daha az var benım de akıntı hafif benım
Kız bas agrısı var belirtiler de skaın içme skaınAynenn Bu ikilem insanı maf ediyor var mı yok mu adet belirtisi mi değil miii
Varya birde baş ağrım felaket geçmiyor ağrı kesici de içmek istemiyorum 3 gündür ölü gibiyim
Tamam kuzumm o yüzden direniyorumm ölü gibiyim vallahi bir iş yapıyorum 1 saat yatıyorumKız bas agrısı var belirtiler de skaın içme skaın
Merve bende kıslarr memnum oldumCano bakalım ne olacak sen ben Ayşe :) bu arada benım adımda Ayşe
Cok da yorma kendınıTamam kuzumm o yüzden direniyorumm ölü gibiyim vallahi bir iş yapıyorum 1 saat yatıyorum
Aynen canım o yüzden sürekli durup durup yapıyorumm vallaaCok da yorma kendını
Kan verdimmkuzum 1.20 çıktı sonuç negatifAynen yarıınn güzel haberler verelimmm birbirimizeee
Canıımm hayırlısı inşaALLAH RABBİM nasip eder bu ay bakalım ne olacakKan verdimmkuzum 1.20 çıktı sonuç negatif
İns kuzumm hadi senden hayırlı haber beklıyoruzCanıımm hayırlısı inşaALLAH RABBİM nasip eder bu ay bakalım ne olacak
Kuzum bende yaptım dün erken gebelik hafif sonradan bir çizgi çıktı yoktur diye düşündüm bu sabah yine yaptım beyaz çizgi belli oluyordu yaptığım da ama negatif kesiinn hayırlısı olsun inşaALLAH sen naptınnnİns kuzumm hadi senden hayırlı haber beklıyoruz
Kuzum ben adet oldjm vallla yarınlara umutluyum ama sen inssssss guzel haber alırsın tez vakitteKuzum bende yaptım dün erken gebelik hafif sonradan bir çizgi çıktı yoktur diye düşündüm bu sabah yine yaptım beyaz çizgi belli oluyordu yaptığım da ama negatif kesiinn hayırlısı olsun inşaALLAH sen naptınnn
İnşaALLAH canıımm RABBİM'in izniyle diğer aylar güzel haberlerKuzum ben adet oldjm vallla yarınlara umutluyum ama sen inssssss guzel haber alırsın tez vakitte
Kuzum Ramazan var Ramazan’dan sonra yoluma devam edicem öyle karar aldımİnşaALLAH canıımm RABBİM'in izniyle diğer aylar güzel haberler
Sen bu ay ilaç kullanacak mısınn bebeğimm
Ayşe ne yaptın kuzum yenı başlık açtım Mayıs anneleri diye oraya gel sen de adet oldun mu senAnladıımm canım diğer aylar inşaALLAH herşey daha güzel olcaak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?