- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi iyilikperisi92
-
Kuzum kaçıncı gün bugün iğneden sonra baya koyu çıkmışYanlış resim eklemişim :) son attığıma bakın lütfen
Etkisi geçmiş onu gorduysen bu bebistir kuzumKızlar bana bir yardımcı olur musunuz :) bugün iğnenin 11 günü ama catlamanın 12. Günü yani iğne vurulmadan önce yumurtam catladı . Pembe testim 7. Gün iğne etkisi gecmiş gözüküyor. Beyazlarda bugün yaptım sizce var mı ? Beyaz üstteki olanla arada 3 4 saat var
Yenı gördüm kız adet olmadım beklemedeyim ayşeeeee sen naptınKızlarr napıyorsunuuzz nasıl gidiyor
Bende aynı kuzumm cumartesi test yapcam bakalım hayırlısıııYenı gördüm kız adet olmadım beklemedeyim ayşeeeee sen naptın
Ben erken yaptım cıkmadı yaBende aynı kuzumm cumartesi test yapcam bakalım hayırlısııı
Hayırlısı kuzum beniimm bat gününe kadar bekle bakalıımmBen erken yaptım cıkmadı ya
Vallla uzulmedım ama ya aynen diyorum yarın kan kı versem kızHayırlısı kuzum beniimm bat gününe kadar bekle bakalıımm
Benimde hiç yapasım yok çünkü negatif çıkacakk hissediyorum
Kuzumm bat ne zamandı senin olmazsan regl ver hem içinde kalmamış olurr var mı yok mu diyeVallla uzulmedım ama ya aynen diyorum yarın kan kı versem kız
Kuzum 4 nisan kadar olmam lazım dongu günüm 29 , iğne sonrası gün 15 olduKuzumm bat ne zamandı senin olmazsan regl ver hem içinde kalmamış olurr var mı yok mu diye
Canım bence bir kaç gün daha bekle kan ver yarın hastaneler de kapalııı acilde bakarlar mı bilmiyorum benim bildiğim kadarıyla 15 16 gününde çıkıyormuş kuzummKuzum 4 nisan kadar olmam lazım dongu günüm 29 , iğne sonrası gün 15 oldu
Ya Ayşe kist felan olmasın yada kimyasal felanCanım bence bir kaç gün daha bekle kan ver yarın hastaneler de kapalııı acilde bakarlar mı bilmiyorum benim bildiğim kadarıyla 15 16 gününde çıkıyormuş kuzumm
Kötü düşünme kuzumm RABBİM korusunn inşaALLAH güzel haberler ile gelirsin hiç belli olmazYa Ayşe kist felan olmasın yada kimyasal felan
İnsalllah bakalım ama kimyasal olmak için de tarihin geçmesi gerek demi ben ole biliyorumKötü düşünme kuzumm RABBİM korusunn inşaALLAH güzel haberler ile gelirsin hiç belli olmaz
Aynen kuzum oda pozitif çıkıyor ama gebelik kesesi görünmüyor kan ver bakalım aklında kalmasın canımmm inşaALLAH güzel sonuçlar alırsın haber eettİnsalllah bakalım ama kimyasal olmak için de tarihin geçmesi gerek demi ben ole biliyorum
İnssss sende sende bugun bi geçsin de kuzm bakıcamAynen kuzum oda pozitif çıkıyor ama gebelik kesesi görünmüyor kan ver bakalım aklında kalmasın canımmm inşaALLAH güzel sonuçlar alırsın haber eett
Aynen yarıınn güzel haberler verelimmm birbirimizeeeİnssss sende sende bugun bi geçsin de kuzm bakıcam
Oyyyyy kuzumAynen yarıınn güzel haberler verelimmm birbirimizeee
Olmadım kuzum hiç testte yapmadımm yarın ilk defa yapcam akıntı var ama adet belirtisi de olabilir valla anlayamadım iyi düşünmek istiyorum ama yok gibi geliyorrOyyyyy kuzumhala adet olmadın demi bakıyorsun kendıne adet belirti varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?