Kız idareten alsaydın şu 15-20 Tl lik ayakkabılardan.genelde bende dısarda cok bırakmam ama 1 saatlık ogle arası aklıma gelmedı alınacagı:)
annemın ayakları cok minnak 36 numara ben 40 giyiyorum.babam 42:)
ayagımdan çıka çıka iadere edicem artık ama yerımden kalkamıycam maleseff
Birde böyle ayakkabı terlik alırken en iyilerini alıyorlar eskilerini almıyorlarKız idareten alsaydın şu 15-20 Tl lik ayakkabılardan.
Ah benim bir teyzem bir tıkırtı duymuş, kapı açmış, ayakabıları torbaya dolduran adamla göz göze gelmiş..vay seni şerefsiz diye adama dalınca, adam bir çuval ayakkabıyı kapıya bırakıp canını kurtarma derdine düşmüş
Mahalleye dağıttılar o ayakabıları, adidaslar mı nikelar mı dersin, yoksullar nasiplendi en azından
Tabii markasıza tenezzüle etmiyor hırsız bey efendi.Birde böyle ayakkabı terlik alırken en iyilerini alıyorlar eskilerini almıyorlar
Bizden de biriside annemle benden deri mont istedi verilen kıyafeti beğenmediTabii markasıza tenezzüle etmiyor hırsız bey efendi.
Ya ölür müsün öldürür müsün, çocuğuma kıyafet lazım diye kapıya gelip, kendi giydiklerimizden verince beğenmeyen tipler var.
Geçen de bir tanesi anneme lif satmaya çalışıyor; annem param yok diyince, pril versene o zaman dedi kadın. Ne koparsam kar.
Yüzsüzler ya, zaten gerçekten ihtiyacı olan insan istiyemiyor, bu kapıya gelenlere hiç kapıyı açmamak lazım.Bizden de biriside deri mont istedi verilen kıyafeti beğenmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?