- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Çok sevimli yaAy bende bişey anlatayım babam 80 yaşında camide cuma namazı çıkışı ayakkabılar ını aramış taramış yok .. Beklemiş beklemiş yorulmuş adamcağız zaten cumadan cumaya çıkar evden orda sonra önüne çıkan en eski ayakkabıyı giymiş eve gelmiş.. Anneme anlatmış annem kızmış günah diye ne yapiyim yalın ayak gelemedim demiş .. Yazık çok korkar aslında haramdan ama sanırım yaşlılıktan çok iyi düşünememiş o an .. O Gece yarısı 1-2 gibi babam kapıyı açarken ev ahalisi uyanmış nereye diye camiye gidip ayakkabıları bırakcam diye tutturmuş. Ben duramam daha fazla deyince abim arabaya atlamış hem o ayakkabıları hemde yeni sayılabilecek bir çift ayakkabıyı gece gece caminin önüne bırakmış. İçinede özür mesajı yazmışlar
Aklıma Nasrettin hocanın kazan doğurdu hikayesi geldi
Geçmiş olsun. Ama kapı önüne ayakkabı bırakmak da çok çirkin bir şey bence.
merhaba hanımlar,,
bu öğlen anneme geçicem yine,kapıda çıkarım gözetleme delıgınden bakmayı düşünüyorum gelıp alan olacakmı dıye suç üstü yaparım:)
gelen olmazsa da 1 saatlik öğlen tatilimi delikten gözetlerken bitirdigime yanarım:)
40 numaravalla bende gülüyorum baya sinirlerim bozuldu
annemın ayagı cok kucuk 36 numarea
babamınkı 42 benımkı 40:)
işin kötüsü bankada calısıyorum ve kumas pantolunum gomlegımın altında kocaman spor ayakkabılar var..
hatta 43 numaraymıs pardon:)
40 numara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?