• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Az once kocamdan dayak yedim :((

Offd bosver sen onu bunu onlarda kizdiklari icin senin haline uzuldukleri icin fevri davraniyolar onlarda haklilar kendilerince..kaldiramiyolar 4 aylik bebegin var dayak yiyosun ona uzuluyolar. Lanet olsunki erkekler bi kismi boyle kadinlari kole olarak goruyolar. 4 aylik emzirdigin cocugu mahkeme annesinden ayirmaz korkma. Kafanda bitirdiysen sana dua etmek duser bize. Bu durumda olan cok kadin var meslegin yoksa elinde surunuyosun malesef. Kimi annelerde var masallah evlatlari icin tuvalet temizler oyle guclu kadinlarimiz var. Kimimozde zayifiz ayaklarimizin ustunde durmaya korkariz. Keske ailelerimiz gelin ciktiktan sonra yine kendi evlatlariymis gibi davransalar bi kismi artik baskasinin oldun bizimle alakan kalmadi gozuyle bakar evladina. Zaten ne oluyosa kadinlara oluyo uzulme sende bi sekilde kararini ver ailenemi soyluyosun buyuklerinemi soyluyosun bu adamin kuyrugunu kissinlar seni sahipsiz sanmasin

Allah razi olsun anladiniz ya halimden insallah yasamayin bunlari ama destikce cok yara var her insanda beni kendime gettdiniz bi destek gormek ne buyuk birsey boyle durumlarda bunun onemini yasayan ve sizin gibi sagduyulu insanlar bilir

Sağol canım benim gönül isterdi ki çok daha güzel konularda konuşalım mutluluğumuzu paylaşalım ama hayat bu açısı da var maalesef. Seni hiç görmedim büyük ihtimal hiç bi zaman da görmeyeceğim ama şunu bil ne zaman istersen yanındayim her derdini her sevincini paylaşırım :D

Sağol canım benim gönül isterdi ki çok daha güzel konularda konuşalım mutluluğumuzu paylaşalım ama hayat bu açısı da var maalesef. Seni hiç görmedim büyük ihtimal hiç bi zaman da görmeyeceğim ama şunu bil ne zaman istersen yanındayim her derdini her sevincini paylaşırım :KK70:
Canim benim ya ne guzel bi kalbe sahipsin Allah razi olsun inanki cok.mutlu ettin beni dusunmen bile yeter ne olur bilemiyorum insallah bi an once kurtulurum da rabbimde onunityen kopekten pisman eder

Haberdar edin lütfen bizi de uykum kaçtı gercekten

Bence gecenin bu vakti bu üzüntü bi kahveyi hak etti..
Canim benim ya ne guzel bi kalbe sahipsin Allah razi olsun inanki cok.mutlu ettin beni dusunmen bile yeter ne olur bilemiyorum insallah bi an once kurtulurum da rabbimde onunityen kopekten pisman eder

Sağol canım benim çok tsk ederim mutlu olduysan biraz olsun yalnızlığını acını dindirebildiysem ne mutlu bana. İnşallah Allahın izniyle kurtulacaksn canım sen yeter ki inan :)

Tabiki canim olani biteni haber ederim ama netim yok evde olursam yada neti olan bi yer olursa yazmaya.calisirim malum kizda.kucuk vakit buldkca denk gelebildikce yazicam suan uyuyor ondan bu kadar rahat yazabildim

Aman canım dikkat et haber vereyim derken yakalanma bi de bunun yüzünden eziyet etmesin sana

Bence gecenin bu vakti bu üzüntü bi kahveyi hak etti..

Sağol canım benim çok tsk ederim mutlu olduysan biraz olsun yalnızlığını acını dindirebildiysem ne mutlu bana. İnşallah Allahın izniyle kurtulacaksn canım sen yeter ki inan :)
Insallah canim inaniyorum artik ama korkuda var haliyle yinede bi tedirginlik neyle karsilasacagimi bilemiuorum keske sihirli.bi degnek olsada onu omur.boyu.etkisiz hale getrebilsem

Kadınların fotoğraflarına bakması nasıl bir namussuzluk anlamadım instagramda herkes herkese bakıyor ,bunu abartıp kocanizin üstüne gitmek zaten sağlıklı bi davranış değil , aranızdaki dialog da hiç mi sağlıklı değil saygı yok böyle adamdan bir de çocuk yapmışsınız tebrikler

Kadınların fotoğraflarına bakması nasıl bir namussuzluk anlamadım instagramda herkes herkese bakıyor ,bunu abartıp kocanizin üstüne gitmek zaten sağlıklı bi davranış değil , aranızdaki dialog da hiç mi sağlıklı değil saygı yok böyle adamdan bir de çocuk yapmışsınız tebrikler
Mesela sizi gordu instagramdan alimli guzel buldu diyelim butun foto albumunuze bakmis ve bunun gibi bi kac kisiye daha bakmis sizcw abrtiyormuyum yada masumca bi davranis olarak mi algilamaliykm bunu

dimi kimsw yasamasa bunlari
Bak ben sana bi ornek vereyim bi arakadasim evlenir evlenmez hamile kaldi. Bizde cocugumuz olsun diye ne tedaviler goruyoruz. Kiz hamileyken me dayaklar yiyordu hatta kocasi yumruk atti dislerini kirdi yine ailesine bisey anlatamadi soranlara disim kaplamaydi tekrar yaptiriyorum diyodu kocam kirdi diyemiyodu ailesi arkasinda degildi cunku. Garibim hala bosanamiyo cekiyo cunku arkasinda duracak kimse yok lanet bi kocasi var boylelerini gorunce bazen esimin kiymetini bilmedigimi dusunuyorum senin elinde isinde var magdem bence duaun genis bi swkilde hayatini devam ettirmek istiyomusun diye.

Bayan belki kıskanıyo olamaz mi??? eğer o adam onun eşiyse bütün ömrünü ona adadiysa Herseyine karışmaya hakkı var. ben eşimin Instagram kullanmasına bile izin vermiyorum bu bizim kendi kişiliğimz kendi düşüncemiz. Biz burda fotoğrafa bakmasını değill şiddeti konuşuyoruz

Back
X