- 11 Ekim 2017
- 1.144
- 12.753
- 128
- 34
- Konu Sahibi Endoplazmikgaribirkulum
Allah razi olsun canm benim o ettigin hayir dualri varya insallah etrafinda kalkan gibi zirh gibi olsun asla boyle insanlara denk gelme
Sağol canım ya Allah razı olsun ❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razi olsun canm benim o ettigin hayir dualri varya insallah etrafinda kalkan gibi zirh gibi olsun asla boyle insanlara denk gelme
Ben sadakat konsunda cok duyarliyim baska bi kadinin tum.fotolarina bakmak ta art niyet ararim ben dedigin gibi bir kisiye bagliyim basklari bu kadar ilgimi.cekmiyor esimde sadakatsizlik sezdim hani bu sadce resim olayi deil kadinlarin sezgisi kuvvetlidir ya oyle bir durum 5 senedr bi aradayiz artik az da olsa fikir olistrabiliosunuz dedigin gibi bide bunun ustune yedigim.dayakBayan belki kıskanıyo olamaz mi??? eğer o adam onun eşiyse bütün ömrünü ona adadiysa Herseyine karışmaya hakkı var. ben eşimin Instagram kullanmasına bile izin vermiyorum bu bizim kendi kişiliğimz kendi düşüncemiz. Biz burda fotoğrafa bakmasını değill şiddeti konuşuyoruz
Canm ya kac senelik evlisinÇok tsk ederim iyi duaların için. Ah be güzelim ben neler neler gördüm insanlar acı çekerek pişer benimki de o hesap işte.
Ben sadakat konsunda cok duyarliyim baska bi kadinin tum.fotolarina bakmak ta art niyet ararim ben dedigin gibi bir kisiye bagliyim basklari bu kadar ilgimi.cekmiyor esimde sadakatsizlik sezdim hani bu sadce resim olayi deil kadinlarin sezgisi kuvvetlidir ya oyle bir durum 5 senedr bi aradayiz artik az da olsa fikir olistrabiliosunuz dedigin gibi bide bunun ustune yedigim.dayak
Erkegin bakmasiyla senin bakman birmiBen bile güzel kadın görünce bakıyorum instagramda Orda burda göze yasak koyamazsinki bakmıştır geçmiştir bu birşeyin göstergesi değildir ha konusuyordur , bulusuyordur o ayrı birşey zaten ama şiddet kısmı çok çok yanlış kışkırtan bile olsa bu haklı göstermez kendinize olan sayginizi yitirmeden bosanmalisiniz bebeğiniz bunlara maruz kalmamalı hafizadan hiç silinmiyor sonra
Canm ya kac senelik evlisin
Masallah Allah bi yastikta kocatsin ins.6 yıllık evliyim canım
Ben bile güzel kadın görünce bakıyorum instagramda Orda burda göze yasak koyamazsinki bakmıştır geçmiştir bu birşeyin göstergesi değildir ha konusuyordur , bulusuyordur o ayrı birşey zaten ama şiddet kısmı çok çok yanlış kışkırtan bile olsa bu haklı göstermez kendinize olan sayginizi yitirmeden bosanmalisiniz bebeğiniz bunlara maruz kalmamalı hafizadan hiç silinmiyor sonra
Masallah Allah bi yastikta kocatsin ins.
Sen bize kısa yoldan anlatsaydınDört aylık bebeğin var. Bence sabırlı olmalısın... Dayak ye demiyorum ama bunu düzeltmek yine senin elinde. Bende dayak yiyordum ama şimdi dünyanın en iyi kocası oldu gözümde. ben bir kitap almıştım. Çok işe yaradı. istersen bir göz at çünkü bu çok önemli. Sana linkini veriyorum bir bak. Çocugunu düşün !
BU İKİ SİTEYEDE BİR GÖZ ATMANI İSTİYORUM.
Valla.kalktim yaptim kiz :)Tabi ki beeen![]()
Valla.kalktim yaptim kiz :)
Neden;((((Saol tatlım ama pek sanmıyorum yaa
Neden;((((