• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Az once kocamdan dayak yedim :((

Bayan belki kıskanıyo olamaz mi??? eğer o adam onun eşiyse bütün ömrünü ona adadiysa Herseyine karışmaya hakkı var. ben eşimin Instagram kullanmasına bile izin vermiyorum bu bizim kendi kişiliğimz kendi düşüncemiz. Biz burda fotoğrafa bakmasını değill şiddeti konuşuyoruz
Ben sadakat konsunda cok duyarliyim baska bi kadinin tum.fotolarina bakmak ta art niyet ararim ben dedigin gibi bir kisiye bagliyim basklari bu kadar ilgimi.cekmiyor esimde sadakatsizlik sezdim hani bu sadce resim olayi deil kadinlarin sezgisi kuvvetlidir ya oyle bir durum 5 senedr bi aradayiz artik az da olsa fikir olistrabiliosunuz dedigin gibi bide bunun ustune yedigim.dayak

Ben bile güzel kadın görünce bakıyorum instagramda Orda burda göze yasak koyamazsinki bakmıştır geçmiştir bu birşeyin göstergesi değildir ha konusuyordur , bulusuyordur o ayrı birşey zaten ama şiddet kısmı çok çok yanlış kışkırtan bile olsa bu haklı göstermez kendinize olan sayginizi yitirmeden bosanmalisiniz bebeğiniz bunlara maruz kalmamalı hafizadan hiç silinmiyor sonra

Ben sadakat konsunda cok duyarliyim baska bi kadinin tum.fotolarina bakmak ta art niyet ararim ben dedigin gibi bir kisiye bagliyim basklari bu kadar ilgimi.cekmiyor esimde sadakatsizlik sezdim hani bu sadce resim olayi deil kadinlarin sezgisi kuvvetlidir ya oyle bir durum 5 senedr bi aradayiz artik az da olsa fikir olistrabiliosunuz dedigin gibi bide bunun ustune yedigim.dayak

Ben seni çok çok iyi anlıyorum kuzum sen aldırma

Ben bile güzel kadın görünce bakıyorum instagramda Orda burda göze yasak koyamazsinki bakmıştır geçmiştir bu birşeyin göstergesi değildir ha konusuyordur , bulusuyordur o ayrı birşey zaten ama şiddet kısmı çok çok yanlış kışkırtan bile olsa bu haklı göstermez kendinize olan sayginizi yitirmeden bosanmalisiniz bebeğiniz bunlara maruz kalmamalı hafizadan hiç silinmiyor sonra
Erkegin bakmasiyla senin bakman birmi

Canım sen yanlış anladın galiba eşi bayanların fotoğraflarına baktığı için bosanmiyor, bunu eşine söylediğinde dayak yediği için boşanma eşiğinde

Dört aylık bebeğin var. Bence sabırlı olmalısın... Dayak ye demiyorum ama bunu düzeltmek yine senin elinde. Bende dayak yiyordum ama şimdi dünyanın en iyi kocası oldu gözümde. ben bir kitap almıştım. Çok işe yaradı. istersen bir göz at çünkü bu çok önemli. Sana linkini veriyorum bir bak. Çocugunu düşün !

BU İKİ SİTEYEDE BİR GÖZ ATMANI İSTİYORUM.
Sen bize kısa yoldan anlatsaydın :KK45:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X