- Konu Sahibi Endoplazmikgaribirkulum
İlk yedigin dayak degil anlaşılan.
Boşanmayacaksanda burnunu sürt bida kalkamasın o elleri.
Boşanmayacaksanda burnunu sürt bida kalkamasın o elleri.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadslar hep sabrettim korkuda var tehdit edip durdu boyle bisey yasayinca sabhi bekliyorum kizimi bana gostermemkle kacrmkla tehdit etmisti bosanmam surundirrum die((
Ben buna uzuldugum icin demiyorum bide hakliymis gibi guya trplenio kzdgim icin soyluyorum
Arkadslar hep sabrettim korkuda var tehdit edip durdu boyle bisey yasayinca sabhi bekliyorum kizimi bana gostermemkle kacrmkla tehdit etmisti bosanmam surundirrum die((
Üstüne vardıkça daha kötü olacaktır sabret sukuneti seEvet kizlar az once kocamdan dayak yedim yine hemde 4 aylik kizim kucagimdayken instagram ve twitter heaabindan baska kadinlarin resimlerine bakmis bunu telfonunda gormustum nie boyle bisey yaptigini aoyledigimde once inkar etti yemin ettim gordum die sonrada piskin piskin ne var bunda gorende altimda yakaladi sanar dedi iyice sinirlendim.ne maksatla bakiosun sen bu ucuzluk resmn dedim sinrlendim utanmiyomusun sen kiz babasisin hic utanmiomisun su bebegin suratina benim yuzume bakarken die o hala piskinlige devam edio deli yerine koyuyo canin dayak istyo heralde senin yine dio sen ne yaparsan yap haksizsin bide dovmeye kalkiosun dedim namussuzluk deilmi bu yaptigi baska kadinlara ilgi duyar gibi cok gururum incinio hem baska kadinlara bakip hemde sorunca dovulmeye(( kizima sarilip hungur hungur agladim bide yatagini ayirdi ;(( umursamiyo elmacik kemiklerimi kiracak gibi oldu kulagimdan asildi saclarimi oyle bi cekioki derisi yerinden kalkti resmn auan nasil basim agrio bi bilseniz
((
Dedim zaten artik yeter hodri.meydan die ben zaten yatagi ayirdigina uzulmuyorum kendini bide hakli goruyo ya kendince ben seni istemyorjm der gibi ben hakliyim der gibi ayirdi ya yatagini ona sinirlendim yediremdim ne olur kizmayin bide siz yuklenmeyin bana o kadar kotu durumdaykmki konusmak istedim sadece ama sinirlendirdysem ozur dilerim hepiniZden konuyu kapatayim bari gece gece sktm caninizi cok ozur dilerimYemin ederim okudukça böyle seyleri kanım cekiliyor.o işe gider gitmez darp raporu aşır savcılığa şikayet ederim alır çocuğu anneme giderim.koruma talep ederim .aradığında da korkmadan "kimin itisin sen pez..k !adi köpek gel hadi bakalım yaklaşabiliyormusun itin g.tü seni diye saydırıp kapatırım teli .adi aşşşşağılık domuz..nasıl yapmıyorsun böyle nasıl nasıl!!!! Ben bile sinirden kudurdum sen yasadın bunları ya.. nasıl kim tutmuyorsun görürsün sen demiyorsun da hala yatağı ayırdığına üzülüyorsun aklım almıyor !hem aldatıyor hem dövüyor !!
Al çocuğu git polise ,sonra anne evine görsün it !
of yayalmayacaksın ama değil mi o zaman kardeşim bize buraya yazıp bizi sinir manyağı yapmayın gidin halledin kendi aranızda karıştırma kafamızı boş yere
ayol yatagini ayirdigina uzulmus , dayak yiyip gece de sarilip yatacakti sanirimVe polisi aramak yerine koşup kk ya konu açtınız aferin aynen devam![]()
DARP RAPORU AL VE BOŞAN! Allah senin kocan gibi şerefsiz iğrenç yaratıkları nasıl biliyorsa öyle yapsın!!!! Boşan yalnız değilsin seni anlayan kadınlar ve ailen sana sahip çıkar.Evet kizlar az once kocamdan dayak yedim yine hemde 4 aylik kizim kucagimdayken instagram ve twitter heaabindan baska kadinlarin resimlerine bakmis bunu telfonunda gormustum nie boyle bisey yaptigini aoyledigimde once inkar etti yemin ettim gordum die sonrada piskin piskin ne var bunda gorende altimda yakaladi sanar dedi iyice sinirlendim.ne maksatla bakiosun sen bu ucuzluk resmn dedim sinrlendim utanmiyomusun sen kiz babasisin hic utanmiomisun su bebegin suratina benim yuzume bakarken die o hala piskinlige devam edio deli yerine koyuyo canin dayak istyo heralde senin yine dio sen ne yaparsan yap haksizsin bide dovmeye kalkiosun dedim namussuzluk deilmi bu yaptigi baska kadinlara ilgi duyar gibi cok gururum incinio hem baska kadinlara bakip hemde sorunca dovulmeye(( kizima sarilip hungur hungur agladim bide yatagini ayirdi ;(( umursamiyo elmacik kemiklerimi kiracak gibi oldu kulagimdan asildi saclarimi oyle bi cekioki derisi yerinden kalkti resmn auan nasil basim agrio bi bilseniz
((
Hayir anlamiyosunuz beni ben ona uzulmedim diorum olani biteni acikca yazdim iste kendince kendini hakli gorup bide gidio hayvan herif ona kizdim zatn dedim yuzune de gelme bidaha baskalrina bakipta dieayol yatagini ayirdigina uzulmus , dayak yiyip gece de sarilip yatacakti sanirim