Yakın bir arkadaşımın boşanma sürecine tanık oldum (gerçi birtanecik arkadaşım gerizekalı olduğu için tekrar barışmayi düşünüyor)
Böyle bir şiddetin olduğu bir gece adamdan gizli bir şekilde polisi aradı . Kısa bir süre sonra polis gelip bunları arabaya atıp götürdü, kızı ve çocukları kizin ailesi aldı vs. adam nezarethanede kaldı.
Kiza da dediler ki : eğer istersen yarın git savcılığa, uzaklaştırma kararı al. O da şu demek. Karar onaninca polisler bu adamın işyerine gidip (herkesin içinde rezil olmuş olur böylece) diyorlar ki : hakkinda uzaklaştırma kararı var. Onun su kadar yakınına gidersen, bulunduğu siteye girersen, telefon açıp rahatsız edersen bize telefon açtığı gibi seni tekrar nezarethaneye atarız. Bu bir uyarı, bunu çiğnendiğin takdirde polis uyarısı dışına çıkmış olacaksın. Ona gore'
Tabii bu karşı tarafı s.çırtmaya yetiyor genelde. Ne tehdit edebiliyor ne hakaret, en fazla 'dülaaaay geri dööön, seni çok özledim karışım,dülaaay' diyebiliyor.
Bence bunu yapın!
Ayrılırsaniz kurtulursunuz, ama ayrılmazsaniz da bu korkuyla daha kolay kolay el kaldıramaz. Yaptığının suç olduğunu anlar!
Ama aynı yatağı paylaştığı karısını böyle darpeden adam kızına yarın bir gün neler yapmaz.
Hadi siz değersizsiniz anladım da,kızınız bu kadar değersiz mi?
Lütfen ara polisi. Bak , cidden ilgileniyorlar
Hatta istersen siginma evine götürelim demişlerdi arkadaşıma, ailesi yanında olduğu için gitmedi