• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Az once kocamdan dayak yedim :((

Soyle herifleri bulunca yapisin emi sakin ayrilmayin. Mazallah bir daha oylesini nerden bulursunuz(?)
Ha tabi cocuk yapip kendinize baglamayi(!) da asla ihmal etmeyin. Tebrikler.
cok sacmalıyorsunuz cidden bi ke dinize gelin ezbere konusmak ne kolay keske bi kaç yorumunu okusaydınız.. Kadınfa suc buldunux ya yuh

Ne yapabiliriz? "Yine canin dayak istiyor" dedigine gore ilk kez dayak yemiyorsun.
Doven herifin neyini sevipte, baktigi kadinlardan kiskaniyorsunuz? Eminim cocugun icin sabrediyorsundur yoksa bi dakika durmazsin falan fistan neyse bari sus en azindan dayak yeme cocuga yazik.
Öncelikle söyleyeceklerimi yanlış anlamayın anlıyorumki konu sahibinin durumuna üzülmüş ve sinirlenmişsiniz ama yinede bu kadar sert çıkmamak gerekir.Burası Türkiye malesef burada mecburiyetten çaresizlikten hem dayak yiyip hem aldatılıp yinede aynı evde yaşamak durumunda olan insanlar var zamanında bende bu durumu yaşadım iliklerime kadar hissettim çaresizliği demekki bu arkadaştan bi tık daha güçlüymüşüm ve kurtarmışım kendimi eleştiri yaparken bunlarıda düşünüp kırıcı olmayalım bence zaten insanlar çaresizce buraya sığınıyor bari biz destek olalım

ilkse devamı mutlakaa gelecekk ,
ilk değilse sürekli dayak yenecek
böyle birini koca diye yanımda tutmm ellerini kırar atarım sokaga basarım tekmeyi ..

Sevgili konu sahibi, kocanızdan boşanmayacaksanız telefonunu karıştırıp ne diye ona buna bakıyorsun diye atar gider yapmayın. Daha önemli problemleriniz var...

cok sacmalıyorsunuz cidden bi ke dinize gelin ezbere konusmak ne kolay keske bi kaç yorumunu okusaydınız.. Kadınfa suc buldunux ya yuh

Biz neden dayak yemiyoruz acaba?
Benim de ailem cok uzakta. Ben de calismiyorum. Benim de 5 aylik oglum var. Bunlar bosanmamak icin bir bahane mi? Her sey darp raporuna bakar.
Kendine deger vermeyene kimse deger vermez. Gayet kendimdeyim. Yorumum da sizi baglamiyor.

Evet kizlar az once kocamdan dayak yedim yine hemde 4 aylik kizim kucagimdayken instagram ve twitter heaabindan baska kadinlarin resimlerine bakmis bunu telfonunda gormustum nie boyle bisey yaptigini aoyledigimde once inkar etti yemin ettim gordum die sonrada piskin piskin ne var bunda gorende altimda yakaladi sanar dedi iyice sinirlendim.ne maksatla bakiosun sen bu ucuzluk resmn dedim sinrlendim utanmiyomusun sen kiz babasisin hic utanmiomisun su bebegin suratina benim yuzume bakarken die o hala piskinlige devam edio deli yerine koyuyo canin dayak istyo heralde senin yine dio sen ne yaparsan yap haksizsin bide dovmeye kalkiosun dedim namussuzluk deilmi bu yaptigi baska kadinlara ilgi duyar gibi cok gururum incinio hem baska kadinlara bakip hemde sorunca dovulmeye :KK43:(( kizima sarilip hungur hungur agladim bide yatagini ayirdi ;(( umursamiyo elmacik kemiklerimi kiracak gibi oldu kulagimdan asildi saclarimi oyle bi cekioki derisi yerinden kalkti resmn auan nasil basim agrio bi bilseniz :KK43:((

Hala kiziniz kucaginizda ve o evde degilsinizdir umarim:KK20:

Benim de ailem cok uzakta. Ben de calismiyorum. Benim de 5 aylik oglum var. Bunlar bosanmamak icin bir bahane mi? Her sey darp raporuna bakar.
Kendine deger vermeyene kimse deger vermez. Gayet kendimdeyim. Yorumum da sizi baglamiyor.
boşanıcam demiş o kadar üstüme gelmeyin gece gece demiş okumadınız galiba sayfalarca yazıldı

3 gün sonra kızınızın da dayak yemesini istemiyorsanız lütfen bir şey yapın.
Şiddeti normalleştirmeyin.

Öncelikle söyleyeceklerimi yanlış anlamayın anlıyorumki konu sahibinin durumuna üzülmüş ve sinirlenmişsiniz ama yinede bu kadar sert çıkmamak gerekir.Burası Türkiye malesef burada mecburiyetten çaresizlikten hem dayak yiyip hem aldatılıp yinede aynı evde yaşamak durumunda olan insanlar var zamanında bende bu durumu yaşadım iliklerime kadar hissettim çaresizliği demekki bu arkadaştan bi tık daha güçlüymüşüm ve kurtarmışım kendimi eleştiri yaparken bunlarıda düşünüp kırıcı olmayalım bence zaten insanlar çaresizce buraya sığınıyor bari biz destek olalım
Sizi tebrik ediyorum yaşamaya gerek yok empati de yapsa insan biraz anlar herkes kadının üzerine gidiyor psikoloji bence bu yorumlardan sonra tepetaklak olmuştur kadının sığınacak bir dalı yok buraya yazmış herkes üstüne üstüne gitmiş Bu sert yorumları yapanın onun kocasından ne farkı kaldı acaba şimdi soruyorum sizlere ?

"Biz neden dayak yemiyoruz '''e çünkü şanslısınız ki Allah sizi iyi bir kocaya nasip etmiş yani böyle söylemek biraz tuhaf geldi ya sizinde böyle bir kocanız olsaydı yani biraz empati yapın tabi ki insan değerli kendini düşünür ama bazen çaresiz kalabiliyor insan biraz anlamaya çalışsanız ne olur ?

Şöyle bir farkı var.Kocası onu ezmek sindirmek için yapıyor,buradakiler gözünü açıp kurtulması için.
Dalga geçilmediği sürece hakaret olmadıkça sert yorumlara kızmıyorum ben.Kimi zaman insanın kendine gelmesi için bu gerekli olabiliyor.
Siz yapmadınız ama yapanlar var burda yorumlar orda takibe aldım hepsini okudum yani anlamak lazım bende yaşadığım için anlıyorum yaşamamış olsam belki bende anlamakta zorlanırdim ama tahmin ediyorum ki empati yapmak böyle bir durumu az çok anlamaya vesile olur

Siz yapmadınız ama yapanlar var burda yorumlar orda takibe aldım hepsini okudum yani anlamak lazım bende yaşadığım için anlıyorum yaşamamış olsam belki bende anlamakta zorlanırdim ama tahmin ediyorum ki empati yapmak böyle bir durumu az çok anlamaya vesile olur

Empati yapıp bu durumda yaşanamayacağını bildikleri için öyle konuşuyorlar zaten.Kendini koyuyor karşısındakinin yerine.Hazmedemiyor.Yaşayanın da hazmedemeyeceğini düşündüğünden bir şeyler yapmak ihtiyacı duyuyor.Kolundan tutup o hayattan çekemeyeceğine göre de bu tür tepkiler veriyor.Hangi kadın bunu hakeder düşüncesi var altta.Kötü niyet yok.
Bir de tatlım,dayak yemeyen kadın kocası yönünden şanslı olduğundan değil bu.Haysiyet sahibi erkek dayağa başvurmaz bile.Lakin kadın da buna cesaret edememesi için etkendir.Biz de eşimle yeri geldi öyle şiddetli tartışmalar yaşadık ki,dünya yıkılıyor sanırsın.Ama bırak el kaldırmayı,sözlü şiddet dediğimiz hakaret bile çıkmadı ağzından.Şansa değil,hem onun karakterine hem benim duruşuma bağlıyorum ben bunu.Kendini ifade etmekte aciz kalan insan şiddete yönelir.Bağırsak da çağırsak da ifade acizliği yaşamıyoruz karşılıklı olarak.
Bunu yaşayan boşanır boşanmaz bilemem.Ama herkesin fikrini söylediği bir mecrada konu açıyorsa,her tür yoruma açık olmalı,iyi kötü her sözü göğüslemeli.Sonuçta burda söylenen hiçbir şey kocasının yaşattıkları kadar acıtamaz.Benim fikrim tabi bu.

"Biz neden dayak yemiyoruz '''e çünkü şanslısınız ki Allah sizi iyi bir kocaya nasip etmiş yani böyle söylemek biraz tuhaf geldi ya sizinde böyle bir kocanız olsaydı yani biraz empati yapın tabi ki insan değerli kendini düşünür ama bazen çaresiz kalabiliyor insan biraz anlamaya çalışsanız ne olur ?

Bakin demek istiyorum ki erkek bir defa dovebilir. Iyi koca kotu koca degil olay. Affedip ikinci sans vermek bunun devamini saglar.

Empati yapıp bu durumda yaşanamayacağını bildikleri için öyle konuşuyorlar zaten.Kendini koyuyor karşısındakinin yerine.Hazmedemiyor.Yaşayanın da hazmedemeyeceğini düşündüğünden bir şeyler yapmak ihtiyacı duyuyor.Kolundan tutup o hayattan çekemeyeceğine göre de bu tür tepkiler veriyor.Hangi kadın bunu hakeder düşüncesi var altta.Kötü niyet yok.
Bir de tatlım,dayak yemeyen kadın kocası yönünden şanslı olduğundan değil bu.Haysiyet sahibi erkek dayağa başvurmaz bile.Lakin kadın da buna cesaret edememesi için etkendir.Biz de eşimle yeri geldi öyle şiddetli tartışmalar yaşadık ki,dünya yıkılıyor sanırsın.Ama bırak el kaldırmayı,sözlü şiddet dediğimiz hakaret bile çıkmadı ağzından.Şansa değil,hem onun karakterine hem benim duruşuma bağlıyorum ben bunu.Kendini ifade etmekte aciz kalan insan şiddete yönelir.Bağırsak da çağırsak da ifade acizliği yaşamıyoruz karşılıklı olarak.
Bunu yaşayan boşanır boşanmaz bilemem.Ama herkesin fikrini söylediği bir mecrada konu açıyorsa,her tür yoruma açık olmalı,iyi kötü her sözü göğüslemeli.Sonuçta burda söylenen hiçbir şey kocasının yaşattıkları kadar acıtamaz.Benim fikrim tabi bu.
Birşey diyemedim nedense yorumunuz beni kilitledi söyleyecek bir şey bulamıyorum

Back
X