- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
- 408
Kızlar bugün çok hasta oldum dün sinirlendiğim için galiba.Il merkezine gittim orada ütümü de aldım. Az önce annemle konuştum. "Hiç beni dinlemiyorsun hep kafana göre davranıyorsun neyse daha fazla konuşmucam dedi "babama verdi evin eski ütusunu getirmeyi planlıyormuş.Az bi para harcayinca nasıl gözlerine battıbugün serum takıldı hiç şimdi nasılsın diye bile sormadı çok zoruma gidiyor Ben ne yaptım bu kadarlık onlara kötülük gurbet elde yalnız başıma niye böyle yapıyorlar ki
Bı ay maaşım bir gün geç yatmıştı
O gün eve parasız geldim diye beni misafirlerin yanında rezil etti
Herkes beni para yiyen eve 5 kuruş vermeyen birisi sandı
Kızlar bugün çok hasta oldum dün sinirlendiğim için galiba.Il merkezine gittim orada ütümü de aldım. Az önce annemle konuştum. "Hiç beni dinlemiyorsun hep kafana göre davranıyorsun neyse daha fazla konuşmucam dedi "babama verdi evin eski ütusunu getirmeyi planlıyormuş.Az bi para harcayinca nasıl gözlerine battıbugün serum takıldı hiç şimdi nasılsın diye bile sormadı çok zoruma gidiyor Ben ne yaptım bu kadarlık onlara kötülük gurbet elde yalnız başıma niye böyle yapıyorlar ki
Bende bunu dusunuyorum bu aralar yanlis mi cunku eve birilerini getirmeye utaniyor insan esyalar baya eski.Benim çevremde gördüğüm birçok kız evlenmeden önce baba evlerinin en azından salonunu yeniden döşediler, eski kırık dökük şeyleri değiştirdiler ve bunu evlenecekleri zaman damat adayının ailesi gelip gidecek mahçup olmayayım mantığıyla yaptılar. Ailelerin de işine geldi tabi.
Aileniz de bu mantıkta. Fazlaca abartmışlar yalnız.
Arkadas ac bir hesap yatir paranin bir kismini onlarada borclarini kapatacak kadar ver kendinide dusunmek zorundasin.Ogretmensin zor mu bu ellerinle gonderiyorsun bu ayda bukadar de kursum yok de az yatti de ayir kendine.Kızlar bugün çok hasta oldum dün sinirlendiğim için galiba.Il merkezine gittim orada ütümü de aldım. Az önce annemle konuştum. "Hiç beni dinlemiyorsun hep kafana göre davranıyorsun neyse daha fazla konuşmucam dedi "babama verdi evin eski ütusunu getirmeyi planlıyormuş.Az bi para harcayinca nasıl gözlerine battıbugün serum takıldı hiç şimdi nasılsın diye bile sormadı çok zoruma gidiyor Ben ne yaptım bu kadarlık onlara kötülük gurbet elde yalnız başıma niye böyle yapıyorlar ki
Ayrica sen soylemessen ekdersinin hesabini bile bilmezler bu ay az derse girebildim de su kadar saatti de kurs vermediler de .Net maasindan birazini gonder gerisini de yatir bir kismiylada evinin eksigini al .Herseyi de ailene anlatmak zorunda degilsin.Belki de bu şekilde görmen daha iyi oldu. Zararın neresinden dönersen kâr, lütfen bu konun benzer içerikli son konun olsun. Kendine yatırım yap artık lütfen, bu hayat senin hayatın.
Hayır yanlış değil tabikiBende bunu dusunuyorum bu aralar yanlis mi cunku eve birilerini getirmeye utaniyor insan esyalar baya eski.
Geçmiş olsun. Aynen bunları annenle babana da soylemelisin.Tabi ki kafana göre davranacaksin orada gurbette çile çekende sensin çalışıp öğretmenlik yapan da sensin.Kızlar bugün çok hasta oldum dün sinirlendiğim için galiba.Il merkezine gittim orada ütümü de aldım. Az önce annemle konuştum. "Hiç beni dinlemiyorsun hep kafana göre davranıyorsun neyse daha fazla konuşmucam dedi "babama verdi evin eski ütusunu getirmeyi planlıyormuş.Az bi para harcayinca nasıl gözlerine battıbugün serum takıldı hiç şimdi nasılsın diye bile sormadı çok zoruma gidiyor Ben ne yaptım bu kadarlık onlara kötülük gurbet elde yalnız başıma niye böyle yapıyorlar ki
Annen yöntemi bulmuş azıcık sesin çıkınca küsme azarlama vs dünyaya bir kere geliyorsunKızlar bugün çok hasta oldum dün sinirlendiğim için galiba.Il merkezine gittim orada ütümü de aldım. Az önce annemle konuştum. "Hiç beni dinlemiyorsun hep kafana göre davranıyorsun neyse daha fazla konuşmucam dedi "babama verdi evin eski ütusunu getirmeyi planlıyormuş.Az bi para harcayinca nasıl gözlerine battıbugün serum takıldı hiç şimdi nasılsın diye bile sormadı çok zoruma gidiyor Ben ne yaptım bu kadarlık onlara kötülük gurbet elde yalnız başıma niye böyle yapıyorlar ki
Tek bildigim kendi adıma konuşuyorum..
Ailende olsa kim olsa bu dünyada yaranamazsın...
sen öyle biri leri içinmi yaşıyon canım eşyan için gelecekse gelmesin kimse eşyen yeni eski kime ne saçmalıkHayır yanlış değil tabiki
Siz bunu gönüllü yapıyorsanız çokta güzel birşey
Aileniz illa şunu al bunu al orayı yaptır burayı yaptır diye iflahınızı sökmüyorsa yapın tabiki helali hoş olsun
Giderayak bi hediye bi jest yapmış olursunuz.
Ben sizin canınız değilim bu birsen öyle biri leri içinmi yaşıyon canım eşyan için gelecekse gelmesin kimse eşyen yeni eski kime ne saçmalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?