Az önce sinir krizi geçirdim

Benim çevremde gördüğüm birçok kız evlenmeden önce baba evlerinin en azından salonunu yeniden döşediler, eski kırık dökük şeyleri değiştirdiler ve bunu evlenecekleri zaman damat adayının ailesi gelip gidecek mahçup olmayayım mantığıyla yaptılar. Ailelerin de işine geldi tabi.
Aileniz de bu mantıkta. Fazlaca abartmışlar yalnız.

Kızlar bugün çok hasta oldum dün sinirlendiğim için galiba.Il merkezine gittim orada ütümü de aldım. Az önce annemle konuştum. "Hiç beni dinlemiyorsun hep kafana göre davranıyorsun neyse daha fazla konuşmucam dedi "babama verdi evin eski ütusunu getirmeyi planlıyormuş.Az bi para harcayinca nasıl gözlerine battı bugün serum takıldı hiç şimdi nasılsın diye bile sormadı çok zoruma gidiyor Ben ne yaptım bu kadarlık onlara kötülük gurbet elde yalnız başıma niye böyle yapıyorlar ki

Allahım sen sabır ver

Allah'ım ne diyeyim bilmiyorum. Hastasınız umursamıyorlar o kadar uzakta harcadığınız para dert oldu. İnadına harcayın...

Bı ay maaşım bir gün geç yatmıştı
O gün eve parasız geldim diye beni misafirlerin yanında rezil etti
Herkes beni para yiyen eve 5 kuruş vermeyen birisi sandı

Belki de bu şekilde görmen daha iyi oldu. Zararın neresinden dönersen kâr, lütfen bu konun benzer içerikli son konun olsun. Kendine yatırım yap artık lütfen, bu hayat senin hayatın.

Ya ne düşünürlerse dusunsunler.Kotu olmaktan korkma.Yoksa sindirirler seni.Al ütunü. BIR daha da para verme yeter okadar verdiğin.Evin ayrı yani bir de.Birlikte yasasan neyse.Kendi gönlünden geçeni ver sadece
.Esyalari da yenilemeyiversinler.Okurken aylık okadar mi göndermişler sana.Kasikla verip kepçeyle almak.Annen dominant.Sen de dominant ol.Sinme.He he de kendi bildiğini yap enazindan.Annen aynı ablam gibi yalnız
.Zorla tehtidle alan cinsinden(manevi destegini sevgisini cekerek tehdit etme)Senin paran . Nekadar vermek istersen okadar verirsin.Nekadar paraları varsa okadar harcasınlar.

Son düzenleme:
Kimi ana babayı sömürüyor eşşek kadar olup çalışmayarak; para isteyerek
.Kimi de evladını sömürüyor
Kim dominantsa çekinik dusen diğerini (aslinda efendi)sömürüyor. Batsin boyle dunya.Insanlar neden hep kendileri çalışmak yerine yada yetirmek yerine maddi beklenti içindeler. Asalakliktan utanmıyor.

Bende bunu dusunuyorum bu aralar yanlis mi cunku eve birilerini getirmeye utaniyor insan esyalar baya eski.

Arkadas ac bir hesap yatir paranin bir kismini onlarada borclarini kapatacak kadar ver kendinide dusunmek zorundasin.Ogretmensin zor mu bu ellerinle gonderiyorsun bu ayda bukadar de kursum yok de az yatti de ayir kendine.

Belki de bu şekilde görmen daha iyi oldu. Zararın neresinden dönersen kâr, lütfen bu konun benzer içerikli son konun olsun. Kendine yatırım yap artık lütfen, bu hayat senin hayatın.
Ayrica sen soylemessen ekdersinin hesabini bile bilmezler bu ay az derse girebildim de su kadar saatti de kurs vermediler de .Net maasindan birazini gonder gerisini de yatir bir kismiylada evinin eksigini al .Herseyi de ailene anlatmak zorunda degilsin.

Bende bunu dusunuyorum bu aralar yanlis mi cunku eve birilerini getirmeye utaniyor insan esyalar baya eski.
Hayır yanlış değil tabiki
Siz bunu gönüllü yapıyorsanız çokta güzel birşey
Aileniz illa şunu al bunu al orayı yaptır burayı yaptır diye iflahınızı sökmüyorsa yapın tabiki helali hoş olsun
Giderayak bi hediye bi jest yapmış olursunuz.

Allah aşkına mazoşitmisin arkadaşım neden yapıyorsun bunu kendine? Birşey aldın diye ailen bile olsa başkasına hesap mı vereceksin ve onlar da hesap mı soracak? Biraz dik dur yahu vallahi ben çıldıracağım senin yerine burada... ben de aileme yardım ediyorum ama net maaşımı bile sormazlar nereye harcıyorsun paranı demezler, derlerse asla susmam bilirler.. değişin biraz...

Geçmiş olsun. Aynen bunları annenle babana da soylemelisin.Tabi ki kafana göre davranacaksin orada gurbette çile çekende sensin çalışıp öğretmenlik yapan da sensin.
Bence sen onlara tavır al konu sahibi .
Onlar aramadan da arama bence bi süre.
Ayrıca bu ne nerde eski varsa sana getiriyorlar senin ev eskici dükkanı mi.
Hayır taa nerden nereye usenmiyorlar da getirmeye yani.

Annen yöntemi bulmuş azıcık sesin çıkınca küsme azarlama vs dünyaya bir kere geliyorsun

Ne kadar umursuyorsun, bana şunu dedi, bana bunu dedi. Birşey demesine fırsat verme üste çık. Çok mızmız davranıyorsun, ben kestirip atarım hiç konuşturmam bile.

Başta 500 gönder yalnızca, bir müddet ona alışsınlar. Hiç sorma fazlasını. Biriktir.yavaş yavaş onu da kısarsın. Bu aile sana evlenirken çeyiz meyiz hazırlamaz. Maaşın var, milletin yanında ne diyecekleri umrunda olmasın sakın. Onlar şartlı seviyorlar. Böyle sevgi olmaz. Anne ben burada zor durumda kalıyorum de, bitti.

sen öyle biri leri içinmi yaşıyon canım eşyan için gelecekse gelmesin kimse eşyen yeni eski kime ne saçmalık

sen öyle biri leri içinmi yaşıyon canım eşyan için gelecekse gelmesin kimse eşyen yeni eski kime ne saçmalık
Ben sizin canınız değilim bu bir
Size yazılmış bi cvp değil bu iki
Bazı ailelerde düğün dernek öncesi böyle bi hazırlık oluyor dedim . Bir üye de bende değiştirmek istiyorum yanlış mı dedi? İstiyorsan değiştir ailene de hediye olur dedim bu üç
Size fikrinizi soran olmadı bu dört

Ailene gene yolla da mesela 1000 yolla geri kalanla da yaşamama bak. Bırak eski koltuk takımında otursunlar, kendini üzmene değmez. Doğusaymışsın, ben de doğuda çalışıyorum hayat daha ucuz orda. Bir sürü gurbette insan olur, kaynaş onlarla arkadaş ol, evine ev arkadaşı da bulabilirsin.
İnan çok kafana takılacak şeyler değil.
Sen hangi şehirdesin?
Aynı yerdeysek çay ısmarlayayım sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…