Az önce sinir krizi geçirdim

Okyete

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
986
899
103
Doğu da çalışan 23 yaşında öğretmenim.Evimde ne televizyon var ne doğru düzgün bi eşya. Ütü m annemin eskisi kaç yıllık ütü.Bugun gömleğimi yaktı. Az önce babamla telden konuştuk. Ütü çalışmıyor kıyafetlerimi yakıyor dedim.bugun bilgisayarım da bozuldu .tv olmayınca bilgisayardan izliyorum kanalları. Babam da "ben napiyjm bozulmuşsa dedi" o kadar üzüldüm ki ütü alacak param yok baba dedim evde misafir var napabilim git al dedi olmadı para yollarım sana dedi .telefonu kapadım ağladım halen ağlıyorum. Evde çaydanlık bardak ne varsa yere fırlattım sinirimden. Ben her ay maaşımı aileme yolluyorum ben napabilrik demeleri zoruma gitti

Asıl hatayı sen yapmışsın bundan sonra parayı onlara yollama kendi ihtiyaçlarını ksrşıla , belli ki ailen parayı alınca seni unutmuş

Sakin ol ve hayatının kontrolünü eline al, şansının farkında ol, binlerce ögretmenimizin ataması yapılmıyor senin yapılmış ve çalışıyorsun doğu görevi de biter elbet sayılı gün, ama önce şu maaş yollama işini hallet, ille yollayacaksan makul bir rakama indir

Ben her ay maaşımı aileme yolluyorum ben napabilrik demeleri zoruma gitti
Yollama dedik sana senin ailen nankör işte böyle kalırsın sana ikinci el bozuk eşyaları layık görüp senin paranla güzel güzel eşyalar alıyorlar. Bu tavırdan anladın artık ne yapacağını değil mi?

Paranı ailene yollamaya devam et!
Değerini bilmeyen insanlara ederi kadar değer verin...
Sikmayin tatlı canınızı

Ben sizin yerinizde olsam en azından atıyorum 500 tl yollarım standart olarak.
Kendi ihtiyaçlarınız hallolacak önce sonra yardım ama çok alışılmış bu yüzden standart bir rakama çekin derim.
Ki bence oradayken para da biriktirmelisiniz biraz.
Önceki konunuzu da biliyorum, kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmanıza gerek yok, istediğiniz an kontrolü ele alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Her ay maaşını ailene yollamak için mi doğuda öğretmenlik görevine gittin ? Yoksa şöyle mi olmalıydı.. Uzakta olduğun için ailen sana destek çıkıp endiselenmeli miydi?
Eski konum var hatta bu patlama noktam oldu. Evde ne varsa kırdım sinirimden

Maaşını niçin ailene yolluyorsun. Sen nasıl geçineceksin.

Niye çalıştığın paranin hepsini babana verip tekrar babandan para istiyorsun var mi bunun bir mantığı

Kendine belirli bir para ayırdıktan sonra gönder parani ailen su an sen de para var diye düşünüyordur
Maaş günü geldiğinde ihtiyaçlarını sıraya koy tamamlamaya basla
Ailene de bu ay para gonderemeyecegini soyle

Ah canim ya kusura bakmada sende aile yonunden benim gibi bahtsizsin galiba niye yolluyosunki yaa evinin eksigini al birazda birikim yap ha cok orda olurlar yollarsin ayri ama bu sekilde sanmaki onlara yaranicam bence yaranamassin once sakin ol kafani topla ve bida bu hataya dusme bazen ailen bils ciksrci oluyo taniyamiyosun ne yazikki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…