Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler az önce sipariş verdim sizce nasıl? fikirleriniz önemli lütfen

oykumruyam

Öyküm abla olduuu:)
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2007
3.016
36
683
Diğer
görümcemin düğünü için bu elbiseyi sipariş ettim sizce nasıl? :26:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle çok şık sade ama bi yandan boynundaki ışıltılarla çekici ve rengi harika bu yıl bu renk moda sanırım yeni sezon kataloklarında bu rengi bol bol görüyoruz güle güle kullanmanı dilerim iyi bir seçim yapmışsın :)

Fiyati ne kadar canim?

Bence cok hos. Olmazsada geri gönderme ihtimalin vardir heralde degilmi?

Burada hep öyle yani.

Siparis veriyorsun ürün geliyor 14 gün icinde geri iade etme yada degistirme hakkina sahipsin.

Türkiyede nasil?

markafoniden aldım bugüne kadar pek çok kıyafet,ayakkabı bile aldım şükür hiç sorunla karşılaşmadım
fiyatı 333.000den 99.000e inmişti olmazsa 7 gün içerisinde iade edebiliyormuşuz bunu sorarak aldım ama olacağını sanıyorum gelsin yazarım durumu:)

bakırköyü dolaştım uzun abiyeler 300den başlıyordu ve o kadar veremezdim dün de kına için bir elbise sipariş ettim onu da ekleyim durun:)

bu ikisi de kına için,ilki bana ikincisi kızıma (kendisi seçti) elbiseler geldi çok güzeller ama kızımınki yanlış beden gelmiş geri gönderdim doğrusunu göndermeleri için

düğün için aldığım fuşya elbise de geldi ama biraz dar oldu ne dersiniz kına için olan elbise düğünde de giyilebilir mi? (kınaya akrabalar katılamıyor düğün farklı şehirde olduğundan.gören olmayacak yani)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…