- 8 Ekim 2010
- 893
- 188
- 323
- 38
- Konu Sahibi siyahbeyazbilgisayar
-
Dahiliyeye gittiniz mi?Merhabalar, bir rahatsızlık geçirdim ve kullandığım ilaçların etkisiyle yaklaşık 30 kilo aldım.Doktor yan etki olarak kilo alacağımı ama ilaçları kullanmam gerektiğini söylemişti.Boyum 179 ve dev gibi gözüküyorum.Öncesinde profesyonel spor geçmişim var.Kimse kiloma inanmıyor ama fiziksel olarak asla önceki gibi değilim.Diyetisyen desteği, diyet grupları, bireysel diyet, beslenme koçu, psikolog vs hepsini denedim aylarca uğraştım ancak 2 3 kilo verebildim ve motivasyonum düştü bıraktım.Şu anda normal yememe(abartmadan) devam ediyorum kilo almıyorum.Vermeye dair ümidim kalmadı.
Kendimi güzel ve çekici hissetmiyorum, özel hayatımızda zaman zaman eşimin isteksizliğini artık kiloma bağlıyorum. Beni beğenmediği düşüncesi beynimde dönüp duruyor.Kilomu dile getirdiğimde eşim sağlığın için ilaçları kullanman gerekti saçmalama aldıysan aldın ne var deyip geçiyor.Ama bazı sözlerinden(özellikle sofrada) anladığım vereceğime dair de ümidi yok.Eşim tarafından beğenilmeme hissi beni yiyip bitiriyor.
Eşime karşı özgüvenim hergün azalıyor, özel hayatımızda beni beğenmediğini düşünüyorum üstüne yeme atakları yaşıyorum ve artık onun yanında rahat rahat üzerimi değiştiremiyorum.Defalarca konuşmaya çalıştım kestirip attı.
Ona da hak veriyorum evlendiği kadın gayet fit bi kadındı, şu an şişman hatta obezim.Gerçekten erkekler için dış görünüş bu kadar önemli mi acaba ben mi abartıyorum, fikirlerinizi merak ediyorum, şimdiden teşekkürler.
Not; evlendiğimde 75 kiloydum, şu an 105 kiloyum
Evet, demir ve d vitamini takviyesi aldım ama bir faydası olmadıDahiliyeye gittiniz mi?
Sagliginizi geri kazanmak icin ilac kullanmissiniz oncelikle gecmis olsun. Esinizin disaridaki kadinlara karsi bir bakis vb gordunuz mu ki kilo almadan sonra boyle dusunuyorsunuz? Bence siz kendi kendinize kurunti yapiyorsunuz?Merhabalar, bir rahatsızlık geçirdim ve kullandığım ilaçların etkisiyle yaklaşık 30 kilo aldım.Doktor yan etki olarak kilo alacağımı ama ilaçları kullanmam gerektiğini söylemişti.Boyum 179 ve dev gibi gözüküyorum.Öncesinde profesyonel spor geçmişim var.Kimse kiloma inanmıyor ama fiziksel olarak asla önceki gibi değilim.Diyetisyen desteği, diyet grupları, bireysel diyet, beslenme koçu, psikolog vs hepsini denedim aylarca uğraştım ancak 2 3 kilo verebildim ve motivasyonum düştü bıraktım.Şu anda normal yememe(abartmadan) devam ediyorum kilo almıyorum.Vermeye dair ümidim kalmadı.
Kendimi güzel ve çekici hissetmiyorum, özel hayatımızda zaman zaman eşimin isteksizliğini artık kiloma bağlıyorum. Beni beğenmediği düşüncesi beynimde dönüp duruyor.Kilomu dile getirdiğimde eşim sağlığın için ilaçları kullanman gerekti saçmalama aldıysan aldın ne var deyip geçiyor.Ama bazı sözlerinden(özellikle sofrada) anladığım vereceğime dair de ümidi yok.Eşim tarafından beğenilmeme hissi beni yiyip bitiriyor.
Eşime karşı özgüvenim hergün azalıyor, özel hayatımızda beni beğenmediğini düşünüyorum üstüne yeme atakları yaşıyorum ve artık onun yanında rahat rahat üzerimi değiştiremiyorum.Defalarca konuşmaya çalıştım kestirip attı.
Ona da hak veriyorum evlendiği kadın gayet fit bi kadındı, şu an şişman hatta obezim.Gerçekten erkekler için dış görünüş bu kadar önemli mi acaba ben mi abartıyorum, fikirlerinizi merak ediyorum, şimdiden teşekkürler.
30 kg çok büyük bir değişim kötü hissetmekte haklısınız ama sağlığınız daha önemli tabi. Alerji ilacına ilk başladığımda kilo alacağımı bana da söylemişti doktor 10 kg aldım da ama zaman içinde rayına oturdu, şimdi verdim. Bir çözümü mutlaka olmalı çünkü kiloda zarar vücuda. İlaçların belli yan etkileri var ama yemeden kilo alınmıyor bunu düzenleyebilirsiz çok geçmiş olsunMerhabalar, bir rahatsızlık geçirdim ve kullandığım ilaçların etkisiyle yaklaşık 30 kilo aldım.Doktor yan etki olarak kilo alacağımı ama ilaçları kullanmam gerektiğini söylemişti.Boyum 179 ve dev gibi gözüküyorum.Öncesinde profesyonel spor geçmişim var.Kimse kiloma inanmıyor ama fiziksel olarak asla önceki gibi değilim.Diyetisyen desteği, diyet grupları, bireysel diyet, beslenme koçu, psikolog vs hepsini denedim aylarca uğraştım ancak 2 3 kilo verebildim ve motivasyonum düştü bıraktım.Şu anda normal yememe(abartmadan) devam ediyorum kilo almıyorum.Vermeye dair ümidim kalmadı.
Başkasına baktığını hiç görmedim. Kendisi kilo konusunu hiç açmadı da.Sagliginizi geri kazanmak icin ilac kullanmissiniz oncelikle gecmis olsun. Esinizin disaridaki kadinlara karsi bir bakis vb gordunuz mu ki kilo almadan sonra boyle dusunuyorsunuz? Bence siz kendi kendinize kurunti yapiyorsunuz?
Esinizi de disaridaki her kadin beklemiyor ki.
Sagliginiza kavusmussunuz ne guzel. Evlilik zaten hastalik ve saglikta birlik hali olmali, o sekilde olmayacak adam yada kadin uzak olsun zaten
Başkasını istediği gibi bir düşüncem yok ama özellikle cinsellikte zaman zaman bana karşı isteksiz olduğunu düşünüyorum. Defalarca konuşmaya çalıştım ne ilgisi var deyip kapatıyor konuyu.eş olmak böyle bir şey hastalıkta sağlıkta klişe bir söz ama gerçek
sosyal medyada görmüştüm değil 30 kilo 2 katını veren bir kadın ve ona destek olan eşi, yani şöyle düşünün 3 çocuğunuzun annesi zaten kilolu tanıyıp sevmiş olduğunuz 20 senelik eşiniz bir anda başka bir insan oldu yüzü gözü her şeyi değişik farklı bir insan. bu da aynı deneyim aslında adam kilolu seviyordu onu. röportaj yapıyorlar anlatmışlar adam yabancılamış bir süre ama hep destek olmuş ve her haliyle sevdiğini çünkü onun bedenine değil kendisine aşık olduğunu anlatıyordu. birini seviyorsanız kökleri sağlam size mutlu hissettiren yuva gibi hissettiren bir ilişkiniz varsa hiç başkası onunla bir olur mu?
eşinizden desteğini isteyin bu durumu çıkmaza sürüklemesin. açık açık konuşulsun korkak olmasın. ilişki sağlamsa orta yolu bulursunuz.
erkekler diye genellemeye gerek yok konu eşiniz
Teşekkür ederim.Ayrıca sizin adınıza sevindim. Kesinlikle yemeden alınmıyor mutlaka ilaçların etkisiyle oldu ama ben de durduramadım.şükürler olsun sağlığım düzeldi.30 kg çok büyük bir değişim kötü hissetmekte haklısınız ama sağlığınız daha önemli tabi. Alerji ilacına ilk başladığımda kilo alacağımı bana da söylemişti doktor 10 kg aldım da ama zaman içinde rayına oturdu, şimdi verdim. Bir çözümü mutlaka olmalı çünkü kiloda zarar vücuda. İlaçların belli yan etkileri var ama yemeden kilo alınmıyor bunu düzenleyebilirsiz çok geçmiş olsun
beni istemiyor musun beğenmiyor musun gibi bir yerden girmeyin. bu süreçte onun desteğine ihtiyacınız olduğunu endişeleriniz olduğunu ve nerelerde nasıl yardımını istediğinizi konuşun ayrıca onun duygularını da öğrenirsiniz konuya siz girdikten sonraBaşkasını istediği gibi bir düşüncem yok ama özellikle cinsellikte zaman zaman bana karşı isteksiz olduğunu düşünüyorum. Defalarca konuşmaya çalıştım ne ilgisi var deyip kapatıyor konuyu.
Tebrik ederim kilolarınızdan kurtulmuşsunuz sizin adınıza çok sevindim, ilişkiniz çok çok daha iyi olsun inşallah.Merhaba. Ben de doğumla birlikte kilo aldım. Zaten balık etliydim hep. En az 15 kilo fazlam vardı. Artık o çilekeş annelik modundan çıkıp kilo vermeye karar verdim. Şu an 2 kilom kaldı. Sporcu olduğunuz için bilirsiniz insan fit ve kondisyonu yerinde olunca mutlu oluyor. Benim moralim yerine geldi kilo verince. Kendimi beğenmeye başladım. Tabi eşim ve eşimle olan ilişkime de yansıyor. Hem de eşim çok güzel oldun diyor. Bir yandan mutlu oluyorum ama demek ki kiloluyken beğenmiyordu diyorum içimden. Şöyle bir şey okumuştum. İlişkiler için erkeğin üstüne ne kadar düşersen erkek geri çekilir ama kendine odaklanıp bakmaya başladığında erkek senin peşinden koşmaya başlar. Normalde yüzük lafı etmezdi. Kilo verdin artık yüzüğün olur tak istersen dedi. İşyerinde şöyle şöyle bir espri döndü diyince kim erkek mi bunu sana söyleyen falan diye sorguluyor. Kıyafetlere bakıyorum. Cilt bakımı yaptırabileceğim yerler araştırıyorum. Artık ondan çok kendime dikkat ettiğimin farkında. O da üstüme düşüyor hatta bazen şüpheci bile yaklaşıyor. Aklımda sadece eşim olmasına rağmen diyorum ki ben şüpheleneceğime o şüphelensin kaybetmekten korksun.
Neyse zor biliyorum. Yemek yiyip yiyip ağlıyordum. Siz de bir yerden başlayıp yapın ama kendiniz için. Enerjiniz yükselsin. Eşiniz zaten gelir arkanızdan.
İlk dikkat etmeye başladığımda çok destek oluyordu ne almam gerekiyor nasıl yapalım sana uygun mu vs diyordu sen halledersin diyordu sanırım o da ümidini kaybettibeni istemiyor musun beğenmiyor musun gibi bir yerden girmeyin. bu süreçte onun desteğine ihtiyacınız olduğunu endişeleriniz olduğunu ve nerelerde nasıl yardımını istediğinizi konuşun ayrıca onun duygularını da öğrenirsiniz konuya siz girdikten sonra
bence bunları siz istemeden yapması gerekirdi insan dayanamaz yahu öyle görmeye o endişeyi stresi hisseder ama siz yine de konuşun
insanlar konuşa konuşa
her şeye rağmen hırs yapın eyleme geçin başarırsınız umarım geçmiş olsunİlk dikkat etmeye başladığımda çok destek oluyordu ne almam gerekiyor nasıl yapalım sana uygun mu vs diyordu sen halledersin diyordu sanırım o da ümidini kaybetti
Kilo verememenizin bir sebebi olmalı. İyi bir doktor bulup detaylı bir kontrol isteyin bence. Özel hastanelerin obezite bölümleri var.Evet, demir ve d vitamini takviyesi aldım ama bir faydası olmadı
Metabolizma hızım ilaçlardan dolayı düşmüş, şu anda artık dikkat etmiyorumKilo verememenizin bir sebebi olmalı. İyi bir doktor bulup detaylı bir kontrol isteyin bence. Özel hastanelerin obezite bölümleri var.
Eğer yeme içmenize dikkat ediyorsanız ama buna rağmen kilo veremiyorsanız metabolik bir sıkıntıya sahipsiniz demektir.
Kesinlikle morali bozuldu. Başta o da çok hevesliydi.tekrar konuşmayı deneyeceğimher şeye rağmen hırs yapın eyleme geçin başarırsınız umarım geçmiş olsun
olabilir böyle şeyler onun da morali bozulmuş olabilir bu süreçte konuşun öğrenin bence işte
Çok teşekkür ederim.iyileştim ama İlaçlar hala vücudumdan atılmadı mı bilmiyorum.doktor araştıracağımStres yapma bebişim belli ki bir sağlık problemin var, problem giderse metabolizman da hızlanır. Yukarda da yazmışlar iyi bir doktor bul görün, geçmiş olsun
Özür dilerim kendimi anlatmış gibi oldum ama bende de enerji yoktu inanın ki yaptıkça enerji geliyor zaten. Önemli olan zor da olsa o ilk adım.Tebrik ederim kilolarınızdan kurtulmuşsunuz sizin adınıza çok sevindim, ilişkiniz çok çok daha iyi olsun inşallah.
Çok haklısınız kendim için yapmam gerek sadece buna enerjim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?