- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Onu yapsa bu odun karısına şiddet uygularKendisine bi boş çaydanlık şakası yapın
Haklı ama tabi bağırması hoş olmamış.Devamli mi biyle eşiniz uyardiginizda anlamıyor mu ?Kızlar iyi akşamlar iftar yaptık çay koyuyorduk eşimin ailesi eşimde burda çay koyacaktım kendimle ve eşime .caycinin altı da su damlatıyor biraz dedi onu niye orda koyuyorsun su damlatiyor azarlayarak. Tepside koysana dedi ben de o zaman kendin koy dedim niye azarliyorsun dedim .sonra açıklama bile yapmadı .bana bakıp duruyor. Bu kişiye ne yapacam bilmiyorum
Eşi mi haklı? Pess valla pesHaklı ama tabi bağırması hoş olmamış.Devamli mi biyle eşiniz uyardiginizda anlamıyor mu ?
Semaver su damlatiyorsa sessizce söylerse haklı ne var bunda.Ama kalkipta herkesin içinde bagirmasi hoş olmamış.Eşi mi haklı? Pess valla pes
Milletin içinde mi söyleniyor. Damlatıyorsa kendi baksın kadının sorunu mu?Semaver su damlatiyorsa sessizce söylerse haklı ne var bunda.Ama kalkipta herkesin içinde bagirmasi hoş olmamış.
Çocuk yapma sakınÇok alıngansın diyor bir de
O mu temizliyo da haklı?? Kız sen beni cıldırtcan sonundaHaklı ama tabi bağırması hoş olmamış.Devamli mi biyle eşiniz uyardiginizda anlamıyor mu ?
Bu bozuk ben bi bakayım yada yenisini alayım dese msela????? Sen nasıl bi davar sevici cıktın yaaaSemaver su damlatiyorsa sessizce söylerse haklı ne var bunda.Ama kalkipta herkesin içinde bagirmasi hoş olmamış.
Konu sahibi tanımadan uzak ilişkisi ile evlendi. Tanışması evlenmesi belki 6 ay. Adam evlenelim diye kıza baskı kurmuş. Zaten baştan plmayacak işi oldurmuş. Daha 3 4 aylık ama herşey sorunBu bozuk ben bi bakayım yada yenisini alayım dese msela????? Sen nasıl bi davar sevici cıktın yaaa
Aferin sen de tepkini koy ki tepene çıkmasın. Başka türlü adam olmazlar böyleleri.Kızlar iyi akşamlar iftar yaptık çay koyuyorduk eşimin ailesi eşimde burda çay koyacaktım kendimle ve eşime .caycinin altı da su damlatıyor biraz dedi onu niye orda koyuyorsun su damlatiyor azarlayarak. Tepside koysana dedi ben de o zaman kendin koy dedim niye azarliyorsun dedim .sonra açıklama bile yapmadı .bana bakıp duruyor. Bu kişiye ne yapacam bilmiyorum
Boşa konuşma diyosunKonu sahibi tanımadan uzak ilişkisi ile evlendi. Tanışması evlenmesi belki 6 ay. Adam evlenelim diye kıza baskı kurmuş. Zaten baştan plmayacak işi oldurmuş. Daha 3 4 aylık ama herşey sorun
Cildirmissin zatenO mu temizliyo da haklı?? Kız sen beni cıldırtcan sonunda
Nuranka sen böyle yanlış bile olsa herkesten farklı cevap vereyim, dikkat çekeyim falan mı diyorsun yoksa orijinal düşüncen bu mu? Neresi haklı bu adamın?Haklı ama tabi bağırması hoş olmamış.Devamli mi biyle eşiniz uyardiginizda anlamıyor mu ?
He valla doğru didinCildirmissin zaten
Yok spiral mi taktırsam daha çocuğum yok olur mu acaba ilaç kullandım iğne vururdum amaÇocuk yapma sakın
Doğum yapmayanlara takıyorlar diye biliyorum.Yok spiral mi taktırsam daha çocuğum yok olur mu acaba ilaç kullandım iğne vururdum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?