Azarlayan eş

Haklı ama tabi bağırması hoş olmamış.Devamli mi biyle eşiniz uyardiginizda anlamıyor mu ?

Ciddi ciddi konuştum benim ses tonum öyle alış dedi ben de alışmam sen bilirsin annem bile kimseninyaninda yüksek sesle uyarmadı beni

Artık soğuk davranacağım ailemle konuş cam biraz onlar konussun en azından anneme anlatayım da biraz konussun annem

Bu bozuk ben bi bakayım yada yenisini alayım dese msela????? Sen nasıl bi davar sevici cıktın yaaa
Konu sahibi tanımadan uzak ilişkisi ile evlendi. Tanışması evlenmesi belki 6 ay. Adam evlenelim diye kıza baskı kurmuş. Zaten baştan plmayacak işi oldurmuş. Daha 3 4 aylık ama herşey sorun

Aferin sen de tepkini koy ki tepene çıkmasın. Başka türlü adam olmazlar böyleleri.

Haklı ama tabi bağırması hoş olmamış.Devamli mi biyle eşiniz uyardiginizda anlamıyor mu ?
Nuranka sen böyle yanlış bile olsa herkesten farklı cevap vereyim, dikkat çekeyim falan mı diyorsun yoksa orijinal düşüncen bu mu? Neresi haklı bu adamın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…