- 28 Mayıs 2021
- 1.831
- 815
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Iyi yapmissin cok biliyosa kendi koysun cay profesoruBen de azarladım cayciyi sert şekilde koydum
Ne kadar oldu evleneli, nasıl tanıştınız?Ben napicam böyle evlilik bana göre değilmiş
Haklısınız o zaman kırılmazdı ama damlattığını gören ve tepsiyi düşünen erkek tepsiyi de getiriversin çok mu.ama tatlı dille, canım damlatiyordu altına tepsi koysaydin dese alınmam mesela
Her gün konu açıyorsunuz farkında mısınız? Bu adam düzeltmeyecek çünkü zaten böyle biri. Sakın çocuk yapmayın düzelir diyeKızlar iyi akşamlar iftar yaptık çay koyuyorduk eşimin ailesi eşimde burda çay koyacaktım kendimle ve eşime .caycinin altı da su damlatıyor biraz dedi onu niye orda koyuyorsun su damlatiyor azarlayarak. Tepside koysana dedi ben de o zaman kendin koy dedim niye azarliyorsun dedim .sonra açıklama bile yapmadı .bana bakıp duruyor. Bu kişiye ne yapacam bilmiyorum
Çok sevdiğim bir şair Şükrü Erbaş’ın çok güzel dizeleri var. Paylaşmak isterim :Kızlar iyi akşamlar iftar yaptık çay koyuyorduk eşimin ailesi eşimde burda çay koyacaktım kendimle ve eşime .caycinin altı da su damlatıyor biraz dedi onu niye orda koyuyorsun su damlatiyor azarlayarak. Tepside koysana dedi ben de o zaman kendin koy dedim niye azarliyorsun dedim .sonra açıklama bile yapmadı .bana bakıp duruyor. Bu kişiye ne yapacam bilmiyorum
Tanımadan evlendiğin adamdan ne bekliyorsun?Soğuyorum o yüzden
Birtek benmi anlamadım yoksa anlatımdamı bozukluk var?Kızlar iyi akşamlar iftar yaptık çay koyuyorduk eşimin ailesi eşimde burda çay koyacaktım kendimle ve eşime .caycinin altı da su damlatıyor biraz dedi onu niye orda koyuyorsun su damlatiyor azarlayarak. Tepside koysana dedi ben de o zaman kendin koy dedim niye azarliyorsun dedim .sonra açıklama bile yapmadı .bana bakıp duruyor. Bu kişiye ne yapacam bilmiyorum
Belki başka bir şeye sinirlenmistir aslında abartilacak bir durum da yokKızlar iyi akşamlar iftar yaptık çay koyuyorduk eşimin ailesi eşimde burda çay koyacaktım kendimle ve eşime .caycinin altı da su damlatıyor biraz dedi onu niye orda koyuyorsun su damlatiyor azarlayarak. Tepside koysana dedi ben de o zaman kendin koy dedim niye azarliyorsun dedim .sonra açıklama bile yapmadı .bana bakıp duruyor. Bu kişiye ne yapacam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?