Azcik özel bı soru

haylazzz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
2.183
532
323
Herkese merhaba arkadaşlar 32 haftalik hamileyim doğum şekli ve zamanı henüz belli değil erken olur falan diye endişe ediyorum siz kişisel temizliginizi kaçıncı haftada yaptınız bide kuaföre gitmedim ben hep kendim yaparım acaba kuaföre gitmeli miyim

ayy bendede ayni deli sorular..bende diyorum yarin yada bigun gideyim bi bakim yaptirayim diyorum gelir falan bakimli olayim diyorum..kendim yapıyorum normalde ama simdi bu gobekle ugrasamiycam..

Son bir ayım kaldığında güzellik salonuna gidip ağdamı yaptırmıştım. O koca göbeklerle gerçekten çok zor oluyo. Bana kalırsa yaklaşmışsınız artık ihtiyaç duydukça gidin içiniz rahat doğumunuz bakımlı olsun.

Rabbimde yar ve yardımcınız olsun inşallah. Hayırlısıyla bebişinizi kucağınıza alın.

Planli sezeryanda 38. Hafta oluyor. Uzzma hizina gore kendini ayarla . Cok bekletmeden aralikla yaptir erken dogum olabilir. .

Can'ım hamileyken kaçıncı haftada olursan ol yolunun hastaneye düşme olasılığı var hep. Ve 32 den sonra acil bi durum olduğunda çatı muanesi yapılıyor bence hep temiz hazır olmalısın.

son zamanlara kadar ağda yaptırdım.. sonra doktorum ağdayı yasakladı, istemedi.. her muayenede alttan muayene etme olasılığı oluyor son haftalar.. o yüzden ayna kullanarak jiletle aldım ben her kontrolden önce..

Ben şimdiden zorlanmaya başladım. Ama nasıl yapıcm bende bilmyrm. Annem gelrse doğuma ona yaptırcam yoksa naparm bilmyrm kendm halletmeye çalşcm

Hamilelign başından sonuna kadar kendim yaptım her duşta temizlendim zor oldu ama el yordamı ve ayna ile kolaylaştırdm... Canım tatlı olduğu için hiç ağda düşünemedim zaten oraya onun dışında kol altı ve bacak ağda ile olsa da gebelik sürecinde yine de diğer yöntemlerle temizlendim ne olur ne olmaz diye ... Doğum riski her zaman var o yüzden sürekli kendini temiz tutmaya bak

ayy bendede ayni deli sorular..bende diyorum yarin yada bigun gideyim bi bakim yaptirayim diyorum gelir falan bakimli olayim diyorum..kendim yapıyorum normalde ama simdi bu gobekle ugrasamiycam..
Ben sirle kendim yapıyorum gobekten görünmüyor tek tük kalıyo gibi aynayla yaparım artık ama yinede doğum ne zaman bilmediğim için sürekli yapmak gerekiyor

Ben şimdiye kadar hiç jilet yada tuy dökücü kullanmadım hep sirle kendim yapıyorum gobekten görünmüyor artık aynayla yapıyorum ama çok kısa olunca sir de tam temizlemiyo

son zamanlara kadar ağda yaptırdım.. sonra doktorum ağdayı yasakladı, istemedi.. her muayenede alttan muayene etme olasılığı oluyor son haftalar.. o yüzden ayna kullanarak jiletle aldım ben her kontrolden önce..
Ben şimdiye kadar hiç jilet yada tuy dökücü kullanmadım hep sirle kendim yapıyorum ağda neden yasak mı canım acaba

Can'ım hamileyken kaçıncı haftada olursan ol yolunun hastaneye düşme olasılığı var hep. Ve 32 den sonra acil bi durum olduğunda çatı muanesi yapılıyor bence hep temiz hazır olmalısın.
Ben o konuda çok dikkat ediyorum ama ağda çok kisalari almıyor sirle yapıyorum ben o yüzden tamamen pürüzsüz olması için azcik uzasa daha iyi oluyor o yüzden çok tedirgin oluyorum

daha once dogum yapmadım. ne zaman ne sekılde temızlık yaparsınız bılmıyorum kızlar ama , temızlıgınızı ya cok cok cok guvendıgınız pırıl pırıl bır yerde yaptırın ya da evde kendiniz, kendiniz yapamıyorsanız annenız ablanız arkadasınız yapsın. Zira ciddi bir mikrop kapma durumum olmuştu benim üstelik çok iyi bilinen bir yerdi malesef.

Şimdiye kadar hep kendim yaptım şimdide kendim yaparım sanırım aman hamileyiz zaten bide mikrop falan Allah korusun

aynen ben de o yuzden dıyorum . Ah ben ne çektim . Allah korusun. Allah o günleri düsmanıma yasatmasın .

Ben o konuda çok dikkat ediyorum ama ağda çok kisalari almıyor sirle yapıyorum ben o yüzden tamamen pürüzsüz olması için azcik uzasa daha iyi oluyor o yüzden çok tedirgin oluyorum
Can'ım bende ilk gebeliğimde öyleydim ta ki erken Doğum sancılarım başlayana kadar. Hep jiletle aldım malesef

Ben de malesef varis sorunu var ağda yapamıyorum. Evet bikini bölgemde de var. Sağ bacağımda ve sağ bikini bölgemde var. Hamilelik ya da regl dönemi şişiyor sonra düzeliyor. Hep jiletle alıyorum o yüzden. Tesadüfen ya tam doğumdan bir gün önce ya da tam aynı gün temizlendim. 4 doğumda da böyle oldu. Şükür hep tertemiz girdim doğuma. Sanki insanın içine doğuyor. Ayrıca 1. 36+6 günlük diğer ikisi 39. hafta ve 4. 41. hafta dünyaya geldi.

Ben şimdiye kadar hiç jilet yada tuy dökücü kullanmadım hep sirle kendim yapıyorum ağda neden yasak mı canım acaba
açılmaları tetikleyebildiğini söyledi canım.. tüy dökücü zaten kullanamazsın bence kimyasal içerikli sonuçta.. o yüzden çok sevmesek de jiletten başka çare kalmıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…