Azcik özel bı soru

Aynen bende doktorla konuşucam. Ilk aylar agda yaptiracagimizi sanmıyorum. O cekmeyle zarar gorur gibi

Ben de son ana kadar kendim yaptım. Nasıl desem büyüteçli bir aynam vardı hiç de zor olmadı.

Anladım canım çoğu gitmiş azı kalmış bende 62 kilo ile hamile kaldım simdi 72 kilo oldum inşallah çok almam daha

Bı kere gitsem devamı gelirde işte bı kere gitmek

Anladım canım çoğu gitmiş azı kalmış bende 62 kilo ile hamile kaldım simdi 72 kilo oldum inşallah çok almam daha
inşallah almazsın canım.. zor vereceğim gerisini.. bebekten fırsat oldukça diyetisyene gideceğim kısmet artık gerisi..

Valla canm dikisler kasik hizasindaymis. Bilemiyorum ya bende korkudan uzun bi sure yaptiramam herhalde. Jilet vururum gibi uzun bi sure
yani yer olarak aslında müsait yani benim dikişim şuan uygun yerde ağda için ama yine de çok yakın ve hala uyuşuk.. ay neyse en kötü dediğin gibi bi süre daha jilet artık

Aynen oyle canm. Keske epilasyonla bitirseydim su derdi diyorum. Valla zor oldu hamilelik süresince
Ben epilasyona gidiyordum 2 ayda bir çıkıyordu. Ama hamilelikte coştular. Doktorum da ağda yaptırma varis olur jilet yap dedi.

Ben çok uzun zaman ağda kullandım canım. kendimde yapabiliyorum ama şuan oturup uzun uzun agdayla uğraşacak vaktim olmuyo. dusa girmeden önce banyoda 2 dk da koltuk altimi makineyle temizliyorum sonra bidahaki dusta 5 dkda bacaklarimi temizliyorum. bikini bölgesi sorun benim için sadece, zaten oraya ne kadar ağda yapsamda hiç azalmadı

Ben sir ağda yapıyorum baya azaldı benim hiç jilet kullanmadim hep sirle alıyordum

Ben kuaföre gitmeyi doğru bulmuyorum ya Allah korusun mikrop falan kapar da bebeğe falan da geçerse diye tabi bunun mahremiyet boyutu da var.
Tüy dökücü zaten zararlıymış geriye de tek seçenek kalıyor sanırım.
Ama ben doktorun ya da diğer sağlık personelinin oranın pürüzsüzlüğüyle ilgilendiğini düşünmüyorum önemli olan bence temiz olmasıdır.

Ben sir ağda yapıyorum baya azaldı benim hiç jilet kullanmadim hep sirle alıyordum
Iyi canım ne güzel yapı meselesidir belkide ben hamileyken çok acıyordu kaşımı alınca gözüm sulaniyodu bide karnimdan dolayı zorlanıyordum

Bencede öyle ama insan kendi rahatsız oluyor pürüzsüz olması insanın daha rahat olmasıni sağlar ben hiç gitmedim kuaföre sir için aşırı çekingen biriyim o konuda cesaret Edip gidemedim henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…