Jilet yaparsakta sert ve siyah çıkar of ya bı doktora sorayım eğer jilet derse mecbur yaparım artikaçılmaları tetikleyebildiğini söyledi canım.. tüy dökücü zaten kullanamazsın bence kimyasal içerikli sonuçta.. o yüzden çok sevmesek de jiletten başka çare kalmıyor..
sonradan düzelir canım sabır :) ben hala 40ımı bekliyorum ağda için.. sezeryan oldum korkuyorum :) bakalım doktor ne dicek artık yaptırabilirim heralde sezeryandan sonra 40ım çıkıncaJilet yaparsakta sert ve siyah çıkar of ya bı doktora sorayım eğer jilet derse mecbur yaparım artik
Ne kadar oldu doğum yapalısonradan düzelir canım sabır :) ben hala 40ımı bekliyorum ağda için.. sezeryan oldum korkuyorum :) bakalım doktor ne dicek artık yaptırabilirim heralde sezeryandan sonra 40ım çıkınca
Benim oğlum 5 aylık olacak hala korkuyorum makine kullanıyorum normal de ama jiletle yapıyorum korkum gececek gibi değilsonradan düzelir canım sabır :) ben hala 40ımı bekliyorum ağda için.. sezeryan oldum korkuyorum :) bakalım doktor ne dicek artık yaptırabilirim heralde sezeryandan sonra 40ım çıkınca
aynen bende sevmiyorum elaleme orami burami göstermeyi :) cekiniyorum o yüzden kendim sürekli temizlencem her dusta üzerinden gectikmi bisey olmaz.bende Braun Bikini styler kullanmıştım hep onunla aldım. Çok rahat etmiştim
Kuaföre daha önce gitmediğim için utanmıştım , insan çekiniyor
valla ben kıl tüy için uğraşmayı sevmeyenlerdenim, zaten her ne kadar istesem de kendim ağda yapamıyorum beceriksizimBenim oğlum 5 aylık olacak hala korkuyorum makine kullanıyorum normal de ama jiletle yapıyorum korkum gececek gibi değil
Aynen bende çekiniyorum bide o koca gobeklebende Braun Bikini styler kullanmıştım hep onunla aldım. Çok rahat etmiştim
Aynen bende çekiniyorum bide o koca gobeklebende Braun Bikini styler kullanmıştım hep onunla aldım. Çok rahat etmiştim
Ben çekiniyorum yavalla ben kıl tüy için uğraşmayı sevmeyenlerdenim, zaten her ne kadar istesem de kendim ağda yapamıyorum beceriksizimyarım saat içerisinde kuaförde halledip 1.5 ay rahat ediyorum.. çünkü baya azalıyor ağda yaptıkça.. şimdi mecbur çoğaldı.. ama sezeryandan sonra bi cesaretim gelemedi.. belki göbüşün sarkıklığı falan psikolojik olarak canımı sıktığındandır
valla kuzum ben istediğim kadar özeneyim özellikle popo kısmındaki tüylerden kurtulamıyorum, yapanlar nasıl yapıyor inan bilmiyorum :) en güzeli ve büyük rahatlık, alışınca insan bırakamıyor, uğraştığınıza değmez.. yarım saat ve tüm vücut..Ben çekiniyorum ya
görmemişim canım 24.günümüz :)Ne kadar oldu doğum yapalı
Cesaret Edip gideyim bari bende hamile kalmadan önce rahatti sirle alıyordum şimdi göbek le sık oluyovalla kuzum ben istediğim kadar özeneyim özellikle popo kısmındaki tüylerden kurtulamıyorum, yapanlar nasıl yapıyor inan bilmiyorum :) en güzeli ve büyük rahatlık, alışınca insan bırakamıyor, uğraştığınıza değmez.. yarım saat ve tüm vücut..
Allah'ım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah canım doğumda kaç kilo aldin ve doğumda kaç kilo gitti canımgörmemişim canım 24.günümüz :)
Sağol canım benim.. Ben çok kilo aldım maalesef.. 65 kg idim 90 ile sezeryan oldum.. 85 kg ile çıktım ama zaten bebiş 4220 gram doğdu.. çok şiştim ben de bebek de çok şişti.. şuan şişliklerim baya indi 78 kg yum..Allah'ım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah canım doğumda kaç kilo aldin ve doğumda kaç kilo gitti canım
bende aynı sorular içerisindeyim.. doktora danışacağım 40ında muayeneye gel demişti.. umarım sorun olmaz baya korkuyorum..Benmde doguma bikac gun var. Yarin kuafore gitmeyi düşünüyorum. Ben asil dogumdan sonrasi nasil olur onu merak ediyorum sezeryan olucam acaba agdayi cekmeyle filan dikisler zarar gorurmuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?