Ben 26 yasindayim, calismiyorum. Evde calisiyorum ben :))) anneyim, oglusum 7.5 aylik.
oh oh maaşallah allah bağışlasın darısı başıma inşaallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 26 yasindayim, calismiyorum. Evde calisiyorum ben :))) anneyim, oglusum 7.5 aylik.
oh oh maaşallah allah bağışlasın darısı başıma inşaallah
baxdimmmmm((((((( qizin da usagi inkisaf etmiyib(((( deyesen duz deyir heqiqeten problem var..men de onsuz aybasi pozgunlugu var prolaktin yukseyiydi saldi yene vaxtinda olmadi sonra 3 4 nov mikrob cirk her nese onlardan tapdi indi onun mualicesindeyem..folekullar da onsuz yetismir ....bir de ustelik matka........ALLAH BOYUKDUR!!!
Sagol canim,amin insallah. Allah butun isteyenlere nasip etsin.
Salam KutSev men Seva Bakidan yaziramSon defe yazanda oglusum 3aylik idi indi 21aylik ama seyfeler hec irelilememis:-(
Qizlar hardasiniz ?azerincim nazlma nergiz oglusumun adasinin annesi rana gelin yine devam edelim burdan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Burdaaayammm)))neceswnnn ))))Qizlar hardasiz?
Sabahin xeyir canimBurdaaayammm)))neceswnnn ))))
Canim Körpem var))))gece yemek verdikten sonra baxiram 2015 annelerine kim neynir diye bezenSabahin xeyir canim
Gece o saatda nece girmisen kk ya:)yoldaşın ne eceb qoyub:)))
Hee basa düşdüm canim:)Allah saxlasin balaniCanim Körpem var))))gece yemek verdikten sonra baxiram 2015 annelerine kim neynir diye bezen
Yox istanbulda yasayirig canım uşağı diline pamukcuk düşün qanim ele qaradi ona göre Üzgünüm senin bebisin de olur hecHee basa düşdüm canim:)Allah saxlasin balani
Men de qizim balaca olanda sehere qeder yatmirdi onda girib baxirdim:)
Sen Bakida olursan?
Aa Allah sefa versin canimYox istanbulda yasayirig canım uşağı diline pamukcuk düşün qanim ele qaradi ona göre Üzgünüm senin bebisin de olur hec
canim salam pamukcuga gore buralarda jel var bilmirem ordada var yoxaa yox o yaxsi komek edirYox istanbulda yasayirig canım uşağı diline pamukcuk düşün qanim ele qaradi ona göre Üzgünüm senin bebisin de olur hec