• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Azeri bayanlar haydi burda buluşalım...

baxdimmmmm((((((( qizin da usagi inkisaf etmiyib(((( deyesen duz deyir heqiqeten problem var..men de onsuz aybasi pozgunlugu var prolaktin yukseyiydi saldi yene vaxtinda olmadi sonra 3 4 nov mikrob cirk her nese onlardan tapdi indi onun mualicesindeyem..folekullar da onsuz yetismir ....bir de ustelik matka........ALLAH BOYUKDUR!!!

salam mence siz narahat olmayin Allah boyukdur! O size ovlad verecek. Siz Allahdan isteyin hekiminizinde meslehetine qulaq asin. O qeder problemli insanlarin ushagi olur ki. Folikulu yetishdire bilirler men bildiyim gederiyle amma kicik matkayla bagli melumatim yoxdur.

Son defe yazanda oglusum 3aylik idi indi 21aylik ama seyfeler hec irelilememis:-(

Qizlar hardasiniz ?azerincim nazlma nergiz oglusumun adasinin annesi rana gelin yine devam edelim burdan:-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu topikte yazilan son mesaj bir yil evvel olsa da..
Salam gozel qizlar :-)
Ben azeri degilim ama sevgilimin ailesi azeri. Onlar turkce konusamiyorlar diye benimle konusunca hep azericede konusurlar. Cok hosuma gitti, sayelerinde kendimi azericede az cok ifade edebiliyorum ama onlarla daha iyi konusabilmek icin daha da iyi ogrenmek istiyorum. Yazdiklarinizi iyi anliyorum, umarim okudukca daha da iyi konusurum. :)

Back
X