• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Azeri bayanlar haydi burda buluşalım...

Cox sag ol canim:)
Sen hansı xestexanada yatmisan qizin olanda?
men abseron rayon merkezi xestexanasinda yatmişam.xirdalandaki.cox memnun qaldim.sen bakida gireceksen dogusa? fikrinde hara var? hekimin varmi?
menim hamileliyimi başqasi apardi dogusumu başqasi

men abseron rayon merkezi xestexanasinda yatmişam.xirdalandaki.cox memnun qaldim.sen bakida gireceksen dogusa? fikrinde hara var? hekimin varmi?
menim hamileliyimi başqasi apardi dogusumu başqasi
Allah qismət elese Bakıda olacaq doğuş
Ele müayinelere de Bakiya gelirem her ay
Ucemi rayon həkimlərinə hec vaxt əmanət eliye bilmerem
Gunde bir ana bir usaq ölür rayonlarda
Ele menim de il yarim evvel oglum rayon hekimlerinin sehlenkarligindan dogulanadan sonra rehmete getdi
O gün sildim men rayon hekimlerini
Indi Baku medical plazaya Ayten seferovanin yanina gedirem
Ele doğuşu da özü eliyəcək
Düzdü çox baha başa gelecek bize amma usaqlarin cani sag olsun neyniyək

Allah qismət elese Bakıda olacaq doğuş
Ele müayinelere de Bakiya gelirem her ay
Ucemi rayon həkimlərinə hec vaxt əmanət eliye bilmerem
Gunde bir ana bir usaq ölür rayonlarda
Ele menim de il yarim evvel oglum rayon hekimlerinin sehlenkarligindan dogulanadan sonra rehmete getdi
O gün sildim men rayon hekimlerini
Indi Baku medical plazaya Ayten seferovanin yanina gedirem
Ele doğuşu da özü eliyəcək
Düzdü çox baha başa gelecek bize amma usaqlarin cani sag olsun neyniyək
iinşallah canim sagsalamat qucagina al korpelerini.ogluncunde başin sagolsun.ayten seferova yaxsi hekimdi.bebeslerin cani sagolsun teki :)

Cox sag ol canım
Bir şey soruşum o xestexana terefdeki evlerin texmini kiraye qiymetleri ne qeder olar?
quzum bu barede melumatim yoxdur .hemde baxir nece otaqli seraitli seraitsiz.bizim tereflerde 2 otaqli seraitli 200-250 manatdir ama biz biraz seherden kenariq

quzum bu barede melumatim yoxdur .hemde baxir nece otaqli seraitli seraitsiz.bizim tereflerde 2 otaqli seraitli 200-250 manatdir ama biz biraz seherden kenariq
Sizi tereflerde yaxşı imiş. Bura merkezdedi deye inanmiram o qiymətə evlər tapilar.bize 1 otaq da bes eliyer onsuz uzaq basi 1 ay qalariq salamatciliq olsun.

He canim.hekim 30 hefteden sonra burda qalmalisan yoxsa cata bilmezsen dedi
Off qış vaxti orda burda qalmaq cox cetin olacaq
Yoldaşım da işinə görə bizle qala bilmeyecek gelib ara bir deyecek
Allah ve yardimcin olsun canim 4canlisan ozunu qoru.he duz meslehet edib men 37hefteden mamagilde qaldimki catmaram biirden doguşa :) ama qizimduz 41 heftelik doguldu oda suni sanciyla tembel qizim)

Allah ve yardimcin olsun canim 4canlisan ozunu qoru.he duz meslehet edib men 37hefteden mamagilde qaldimki catmaram biirden doguşa :) ama qizimduz 41 heftelik doguldu oda suni sanciyla tembel qizim)
Menim qizim da vaxtinda dogulub oglum hetta 42 heftede dogulub amma bunlar ucuzduler deye erken. Dogus riskim var
Inşallah cektiyimiz bu qeder əziyyətin qarşılığını Allah verer

Menim qizim da vaxtinda dogulub oglum hetta 42 heftede dogulub amma bunlar ucuzduler deye erken. Dogus riskim var
Inşallah cektiyimiz bu qeder əziyyətin qarşılığını Allah verer
Allaha sigin yaxsi olacaq qorxma .nece hissdi ucuz daşimaq :) men ekiz isteyirem :) cox maraqlido

Back
X