Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoş geldin canım.Ay Allah men yne gece gelib cixmisam(((.Usaqlar yatandan sonra rahat oluram.Azerin he canim adim Bahardi,Sumqaitliam
kimse varmıiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihoş geldin canım.
Slm qızlar, men de varam. ama tez tez girmirem. oğlum dünyaya geldi ve tek baxıram. 25 yaşım var, 4 illik evliyem, izmirde yaşayıram.![]()
harda yasayirsan canimele senin topikden geldim bura. orani tapdim taoan kimi de buaniii. adim Qumraldi, 21 yasim va![]()
xos geldin canimbende geldim.ve azerileri görünce cooook mutlu oldum.özledim memleketmi.kurban olurum vatanıma.ama malesef yılda 1 kez gele biliyorum.kızlar bende azeriyim 22 yaşındayım 14 aylık evlıyım çocuk yok ha bu arada turkıyede ankarada yaşıyorum eşim turkdi.eylulde ora gelecem inşeallah.kızlar inanin gurbetde yaşamak zor arkadaş yok tanıdın yok azerbaycanda bir suru arkadaşım vardı hepsı dağildı evlendi işte her kes bir yana gitdi benide buraya nasip etdi.
ay tebrik edirem canimtleşmeye başlamışız yani.nazlma tatlım,ben dünen axşam test eledim,silik olaraq ikinci xetti görürem,bu günnnen de acaip ürek bulanmam başlayıb.adet vaxtım sa ayın 8zidi.tempraturum 36.8idi bu gün...
Ay Allah men yne gece gelib cixmisam(((.Usaqlar yatandan sonra rahat oluram.Azerin he canim adim Bahardi,Sumqaitliam
xoş geldin aramıza,ne vaxt vaxtın olsa gel,sonuçta seni anlamaq olar...Slm qızlar, men de varam. ama tez tez girmirem. oğlum dünyaya geldi ve tek baxıram. 25 yaşım var, 4 illik evliyem, izmirde yaşayıram.![]()
qizlar aranizda kimse pendir uchun su hazirlaya bilir, biliremki yumurta suyun uzerine cixmalidir amma mene deqiq miqdarlar lazimdir meselen nece stakan suya ne qeder pendir?
Canım hoş bulduk.canım adım Melekdi 22 yaşında 1,3 illik evlıyım.azerice danışıram ama bezen çaşıram .doğru söyleyirsen insan veteni üçün çox darıxır.sentyabrda ora gelecem inan havalara uçuram sevindiyimden .canlarım turkiyede bir azerinin olduğunu duyunca çox sevinirem tanış olmaga çalışıram.qızlar yaxşıkı varsız .Nurdamaladan Allah razı olsun bu topıkı açıb....canım sen hardansan evlımısen uşagın varmıharda yasayirsan canim
evlisen??
xos geldin canim
deyesen azerice yaxsi danisa bilmirsen
adam ne qeder xosbext olur olsun yene de oz vetenuycun darixar mence de
bu arada adin nedi?
ay tebrik edirem canim
gozle adetin kecsin sonra yoxla mence
menim de hamilelik elametlerim var ama hele yoxlamaq istemirem 10dan sonra yoxlayacam
ay ikimiz de eyni vaxta hamile qalsaq ne yaxsi olar
eybi yox canimgunduzler hec gire bilmirsen??
Gunaydın canım.arkadaş peynırı saklamak ıçın suyu nasıl hazırlıyorsuz onu soruyor.yanı ne kadar bardakta tuzlu su koyulmalı.Günaydınlarnecesiniz qızlar
Birde anlayabilsem sana yardımcı olacağım ama...peynir diyorsun su diyorsun ,peynir mi mayalayacaksın acaba :44:
Gunaydın canım.arkadaş peynırı saklamak ıçın suyu nasıl hazırlıyorsuz onu soruyor.yanı ne kadar bardakta tuzlu su koyulmalı.
qizlar aranizda kimse pendir uchun su hazirlaya bilir, biliremki yumurta suyun uzerine cixmalidir amma mene deqiq miqdarlar lazimdir meselen nece stakan suya ne qeder pendir?