• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Azeri bayanlar haydi burda buluşalım...

sabahınız xeyir qızlar,inşallah hamı yaxşıdır.men anamgildeyem,o da hamile olma ehtimalıma qarşı internete girmeyim eçox icaze vermir,arada girecem,ama siz gelin ve dertleşin...

Renaaaaaaaaaaaaaa cox sevindim canim Allah saxlasin oglunu:46::46::nazar:
nece oldu usaq?nece kilo?ay her seyi danis cox maraqlidi mene
nese lazim olsa bizden sorus:34:

Çox sağol canım=) necesen? :48: kesarevo oldu. suni sancı ile normal doğum olaceydi, ama olmadı. çox gözel idi o anlar. :39: Kilosu da 3640 gram idi doğulanda, uje 50 günlükdü ve 5300 olub maşallah. her günümüz ferqli keçir valla. o qeder danışa bilerem ki onun haqqında. Allah isteyen hamıya qismet elesin. seni de çox yaxşı başa düşürem indi. doğruan da tek baxmag çetin imiş. Azerin necedi? balaşka böyüyür? öp menim yerime onu çoxlu.
xoş geldin aramıza,ne vaxt vaxtın olsa gel,sonuçta seni anlamaq olar...

Xoşgördük Nura çox sağol. hamilesen he deyesen? Allah sağ salamat qucağıva almağı qismet elesin.

bu arada Montinde yaşayanıvız yoxdu?

sabahiniz xeyir qizlar.
madamikscim cok tesekkur ederim bunu deniycem, inshallah alinar. mene koyden pendir gonderibler onun salamurasini hazirlamam gerek:)

sabahınız xeyir qızlar,inşallah hamı yaxşıdır.men anamgildeyem,o da hamile olma ehtimalıma qarşı internete girmeyim eçox icaze vermir,arada girecem,ama siz gelin ve dertleşin...

salam aynura men basha dushe bilmedim hamilelikle internetin ne elaqesi var?
biz hamimiz hamile olmushuq ve internete girmishik mence bosh sozlerdi bunlar dunya indi internetde oturub ve hamininda ushagi var:)

salam aynura men basha dushe bilmedim hamilelikle internetin ne elaqesi var?
biz hamimiz hamile olmushuq ve internete girmishik mence bosh sozlerdi bunlar dunya indi internetde oturub ve hamininda ushagi var:)

men bunu bilirem e ezizim,anam bilmir e,hele qaynanamı demirem,ele deyirlerki ziyandı,çox meşğul olma...axşam eve gedecem inşallah,onda bir az rahat olara,etrsflıca danışarıq inşallah...

Nurdamlacım necesen canım.senin o birı topıkte neler oldu.canım hamileliyin kesinleştimi

sağ ol ezizim elayam şükür,testlerim gettikce belirginleşir,her şey yolunadadı,demek olarki hamileyem de.... biri topikde de kızlarala problemim oldu,deyesen 1-1mizi sehv başa düşdük,daha getmeyeceimidedeim ayrıldım ordan,ama sonra darıxdım geri döndüm...

Selamlar hamıya....
Ben de Bakı-Nariman narimanovda yaşayıramm.
Yoldaşım burda işliyir.
5 həftəlik hamiləyem...
Hakikatte bu bebeği istemirdim çünki 3 aylık gelinim hele.
götürmek de istemirem...
Üstəlik uşaq saldırma riskinin var...
Nebilimmm...heç xoşbəxt değilim...bugün oruç da tutamadım..hamiləlik yuxu yapır sahura kalkamadım...
Azericem pek yaxşı döğül sizin başa düşür mü bilmirem,ama yazmak istedim...
Tekçe kalmışam hiç yoldaşım da yoktu anbu Bakıda..
Neyse...Sağolun...
Azerin sana da selam buralardaysan...

Nurdamlacım necesen canım.senin o birı topıkte neler oldu.canım hamileliyin kesinleştimi

Selamlar hamıya....
Yoldaşım burda işliyir.
5 həftəlik hamiləyem...
götürmek de istemirem...
Nebilimmm...heç xoşbəxt değilim...bugün oruç da tutamadım..hamiləlik yuxu yapır sahura kalkamadım...
Neyse...Sağolun...

merhaba tatlım,hoş geldim aramıza.sen azeri diyilmisin kuzum?olsun azeri gelinisin,lütfen aramıza katıl.aslında kızlar ilk gün baya geldiler ama sanırım şimidi müsait diyiller,gelemediler.sen türkmüsün?neden xoşbext deyilsen ezizim?ayrıca uşağa sevinmemek olar heç?onları verene şükür....

merhaba tatlım,hoş geldim aramıza.sen azeri diyilmisin kuzum?olsun azeri gelinisin,lütfen aramıza katıl.aslında kızlar ilk gün baya geldiler ama sanırım şimidi müsait diyiller,gelemediler.sen türkmüsün?neden xoşbext deyilsen ezizim?ayrıca uşağa sevinmemek olar heç?onları verene şükür....
canım maşallah sana 5 haftalık olmuşsun çokkkk sevindim.Allah tamamına erdirsin.canım kendine dikkat et gülümmmmmmmmm

Selamlar hamıya....
Yoldaşım burda işliyir.
5 həftəlik hamiləyem...
götürmek de istemirem...
Neyse...Sağolun...
canım hoş eldin.neden mutsuz oluyorsun sevinmekten.birde yıllarla bebegi olmayanları düşün Allah sana vermiş kiymetini bil şükr et.canım rusmusun.sen konuş istedigin gibi biz anlarız.banada nasıl rahatdı öyle konuşuyorum.arada gel sıkılma biz burdayız.eşin nerdekı ayrımısız

Salam qızlar...neçesiz..men bögün daha yaxsıyam...uşağa alışıram artık diyesiz ki..
men türkem.qarapapak türküyem.
93 harbini bilirsiz..o harpte atalarım Azerbaycan torpaklarindan gacip..Türkiye'ye gelip..nenem azeridi..anam ahıska türküdü..demek olar ki türkoğlu türkem..rus değilim..yoldasımın işi burdadi..ona sebep burdayız...sizler harda oturuyorsunuz?Azerbaycanın neresinden? menim hiç arkadaşım yok burda tanış olak..
salı günü doktora gideceğim yine..Allah bilir..bu uşah istemeden oldu..hayırlısı...

Ceyranim gel gel
Ceyranim gel gel
yolunu gözlerem
gurbanam gel gel
başına men senin
dolanım gel gel...

merhaba kizlar esimin is nedeniyle baku,ye yerlesme dururumuz var hic bir bilgiye sahip degilim bana bilgi vererek yardimci olurmusunuz nasil bir sehir? yasam sartlari nasil? iki tane cocugum var turk okulari varmi? egtim sistemi nasil (vs) simdiden tesekur ederim

Salam qızlar...neçesiz..men bögün daha yaxsıyam...uşağa alışıram artık diyesiz ki..
men türkem.qarapapak türküyem.
93 harbini bilirsiz..o harpte atalarım Azerbaycan torpaklarindan gacip..Türkiye'ye gelip..nenem azeridi..anam ahıska türküdü..demek olar ki türkoğlu türkem..rus değilim..yoldasımın işi burdadi..ona sebep burdayız...sizler harda oturuyorsunuz?Azerbaycanın neresinden? menim hiç arkadaşım yok burda tanış olak..
salı günü doktora gideceğim yine..Allah bilir..bu uşah istemeden oldu..hayırlısı...
selam canım.hoş geldin canım.canım bende azeriyem ama türkle evliyim türliyede ankarada oturuyorum.canım adım Melek 22 yaşındayım.senin ismini öğrene bilirmiyim.benimde türkiyede hiç arkadaşım yok internetde bir sürü arkadaşim var.canım biraz kendini anlatsana*

Back
X