• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Azeri bayanlar haydi burda buluşalım...

necesiz? men tez tez girebilmirem. oğlumla meşgulam. nefes aldırmır. indiden uje başlayıb decelliye. 2 ay ve 12 günlük oldu maşallah. sizde ne var ne yox? hamı yaqin birbiriyle tanışdı. çox geride qaldım sizden.

baxdım tel.da nomresı de yoxdu.ama 1 podruqam da Var,canım bıtanemdı menımm.sebıne.erı hekımdı.2 oglu var.
canim yoldasinin adi nedi ne hekimidi?
necesiz? men tez tez girebilmirem. oğlumla meşgulam. nefes aldırmır. indiden uje başlayıb decelliye. 2 ay ve 12 günlük oldu maşallah. sizde ne var ne yox? hamı yaqin birbiriyle tanışdı. çox geride qaldım sizden.

ayyy masallah:nazar::nazar::nazar:
canim oglunun seklini qoy da mene cox maraqlidi :46:eger senin ucun de problem yoxdusa:34:

canim yoldasinin adi nedi ne hekimidi?

ayyy masallah:nazar::nazar::nazar:
canim oglunun seklini qoy da mene cox maraqlidi :46:eger senin ucun de problem yoxdusa:34:

çox sağol canım. :23: sen hamilesen Zulya? qoymuram e şeklini. heç face e de qoymadıg. haziran anneleri qruppamızda var, o da qapalı qruppadı.

inşallah=) mamagil gelmişdiler doğumda. iki hefte qalıb getdiler. o vaxtda özüm baxıram. qurbanını keseciyik bu bazar günü inşallah:16:

aa ne yaxsi sevinerler:46::46:
Allah qebul elesin qurbaninizi
biz de 1 yasinda kesmistik
tek baxmaq cox cetindi
en pisi de hec kim demir ki halal olsun tek basina baxir:1:

yox, geceler maşallah yaxşıdı. doğulandan heç gece incitmiyib. 12 de yatır, 4 civarı oyanır bir de. ama dün aşı yaptırdık. biraz narahat idi.
Allahtan gece yuxusu yaxsidi:nazar::nazar::nazar:
menim qizimin gece yuxusu cox pis idi
adami en cox yoran da yuxusuzluqdu
yoldasin nece komek eleye bilir:1:

Back
X