Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
nilünün dediği gibi kafam evin bacasından çıkıyordu baba evinde bende azcık koca evine gidiyim dedim

ben de mi gitsem ne

siz annelerinizin numaralarini ozelden atin bana ben arayip bu kizlar kudurdu everin gitsin diyim
sen kimsin dediklerinde de bi dost diyim

valla kız böyle bi yöntem deneyebiliriz ama anneme çok düşkünüm ben nasıl ayrılıcam onlardan onu düşünüyorum şimdiden

biz bunlardan da kuduruktuk inci napsinlar everdiler hemen

onu biliyoruz zaten azoo yoksa baş edemezlerdi sizleee sizde bu kudurukluk varken

evlendikde ne oldu sanki en iyisi arkadaşlık etmek

o da bi yere kadar hayatım yaaa

sonunu evlilikle bağlamak lazım

çalışıyorum tatlım geldim foruma uyandırdım sizi döndüm işlerin başına sizler hangi şehir veya ülkendensiniz yaşlar kaç birazcık sizi tanıyım

ben istanbuldan burcu 22 yaşındayım hafif kudurukmuşum azerinin dediğine göre

oh ne guzel
valla kuzu ben sizin dugun adetlerinizden anlamam ama soyle bi dusununce pirlanta alip bilezigin gramini az alirsaniz her kes bilezige bakar kimse yuzugun prlanta olmasini anlamaz
bence de normal tektas alip bilezigin gramini arttirsin
dimi sekerim altinin grami daha yüksek oldumu ilerde satmak istedigim zaman kayip olmaz
normal tektas yeter bana

oy maşallah hepiniz yurt dışındansınız:)
benim de sevgilim ukraynadan orası nasıl bir memleket yaa
ukraynaya gitmedim hic bilemicem :26:
bence iyi fikir canım... altının gramı daha yüksek olması daha iyi. tektaşlarda zaten fark edilmiyor sanırım pek pırlantaymış başka bir taşmış falan..

evet kuzu daha iyi olur dimi yapmam demedi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…