- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #6.261
biz bunlardan da kuduruktuk inci napsinlar everdiler hemen
nilünün dediği gibi kafam evin bacasından çıkıyordu baba evinde bende azcık koca evine gidiyim dedim
siz annelerinizin numaralarini ozelden atin bana ben arayip bu kizlar kudurdu everin gitsin diyim
sen kimsin dediklerinde de bi dost diyim
biz bunlardan da kuduruktuk inci napsinlar everdiler hemen
deniz kis sen de mi calisiyosunkızlarr mecbur erken kalkıyorum =)) çalışıcanca işe gitmek mecburen erken kalkmak mecburen =))) bende 26 yaşındayım
deniz kis sen de mi calisiyosun
:)siz annelerinizin numaralarini ozelden atin bana ben arayip bu kizlar kudurdu everin gitsin diyim
sen kimsin dediklerinde de bi dost diyim
napiyim yalan mi soyliyim
hatta baya bi yilisikdirlar
ben de mi gitsem ne
valla kız böyle bi yöntem deneyebiliriz ama anneme çok düşkünüm ben nasıl ayrılıcam onlardan onu düşünüyorum şimdiden
onu biliyoruz zaten azooyoksa baş edemezlerdi sizleee sizde bu kudurukluk varken
çalışıyorum tatlım geldim foruma uyandırdım sizi döndüm işlerin başınasizler hangi şehir veya ülkendensiniz yaşlar kaç birazcık sizi tanıyım
seval ben demin bilmeden bakmistim senin albume ama kimin albumu olduguna bakmadim
sen bunlari satiyomusun:26:
çalışıyorum tatlım geldim foruma uyandırdım sizi döndüm işlerin başınasizler hangi şehir veya ülkendensiniz yaşlar kaç birazcık sizi tanıyım
evliyim 3 yaşında oğlum var istanbuldan katılıyorum
cnm çalışıorm ben bursadaym
evlendikde ne oldu sanki en iyisi arkadaşlık etmek
ne güzel bende istanbuldayım Allah bağışlasın oğlunu =)) yaş kaç
meslek ne canım ..
dimi sekerim altinin grami daha yüksek oldumu ilerde satmak istedigim zaman kayip olmazoh ne guzel
valla kuzu ben sizin dugun adetlerinizden anlamam ama soyle bi dusununce pirlanta alip bilezigin gramini az alirsaniz her kes bilezige bakar kimse yuzugun prlanta olmasini anlamaz
bence de normal tektas alip bilezigin gramini arttirsin
oy maşallah hepiniz yurt dışındansınız:)
benim de sevgilim ukraynadan orası nasıl bir memleket yaa
bence iyi fikir canım... altının gramı daha yüksek olması daha iyi. tektaşlarda zaten fark edilmiyor sanırım pek pırlantaymış başka bir taşmış falan..
o da bi yere kadar hayatım yaaa
sonunu evlilikle bağlamak lazım
ben istanbuldan burcu 22 yaşındayım hafif kudurukmuşum azerinin dediğine göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?