- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #6.281
ben de 21 yasindayim 20 aylik bi kizim varçalışıyorum tatlım geldim foruma uyandırdım sizi döndüm işlerin başınasizler hangi şehir veya ülkendensiniz yaşlar kaç birazcık sizi tanıyım
niye kiz duygu napti face dezaten ona sinirliyim facesi yüzünden
bide böyle dedin of ya ben onu aramıcam o beni özleyip arıcak yüz vermicem o yılışıklar gelip geçici sonuçta demi..
bence deevlendikde ne oldu sanki en iyisi arkadaşlık etmek
nerde satiyosun bunlarieet cnm ama sadece bunlar değil herşey var giyim iç giyim ev ürünleri anlıcağn herşy var yhani
al iste bi kuduruk dahakızlar ben kafama göre birini bulup evlenemezsem son çare yuvadan çocuk alıcam karar verdim
dimi sekerim altinin grami daha yüksek oldumu ilerde satmak istedigim zaman kayip olmaz
normal tektas yeter bana
ukraynaya gitmedim hic bilemicem :26:
evet kuzu daha iyi olur dimiyapmam demedi zaten
aa neden kudurkmuşsun kii ben olaylardan kopuk kaldım gene
ben de 21 yasindayim 20 aylik bi kizim var
azeriyim Azerbaycanda yasiyorum
niye kiz duygu napti face de
arama bacim birak anlasin senin o kizlardan olmadigini
bence de
nerde satiyosun bunlari
al iste bi kuduruk daha
tabi evlilik şart ama önce sevğili olmanın tadını çıkarın birbirinizi iyice tanıyın öyle evlilik düşünürsünüz
ben istanbuldan burcu 22 yaşındayım hafif kudurukmuşum azerinin dediğine göre
aa neden kudurkmuşsun kii ben olaylardan kopuk kaldım gene
hafif miay hic gulecegim yoktu
cnm internette satıorm
evet tabii ki tanımadan evlenmek olur mu
tadını çıkarıyoruz işte kuzu en az 2 sene daha böyleyiz
2 sene sonra evlenmek istiyor ama ben istemiyorum :26:
canlarm evlılık ıyı güzel tabıde cocuk ben en az 3 sene ıstemem.. sevıyorum cocukları ammaaaa cok genc yasımdada catlak lı lekelı bır göbek ıstemıyorum ;( hatta kımının kalcası, poposu ve bacak arası da catlıyor mus hele gögüslerı hıc sormaa.. gencecık yasta fızık yerlerde oluyor..kılo alıp vermedende catır catır catlıyorsun yanıı :18:
Allah ım yaaaa azeriiinn sen kaç yaşındasın evlimisin bekarmısın =))) bize kuduruk diyosunn amaaaa
Allah ım yaaaa azeriiinn sen kaç yaşındasın evlimisin bekarmısın =))) bize kuduruk diyosunn amaaaa
bize kuduruk diyor ama kendisi erkenden kudurmuş evlenmişşşşş bak biz hala müzmin bekarlardanız
evliyim ben buranin kudurukcu basiyim
yok yok once inci sonra ben sonra nilu
2 sene iyidir niye istemiyorsun ki :26:
öyle sakın düşünme benim annemin hamile olduğunu 8 aylıkken öğrendim çünkü hiç karnı yoktu iç karnı genişmiş kardeşim olduktan sonra herkes evlatlık mı aldınız diye bakmaya geldiçünkü annem dümdüz bir karınla doğuma gitti normal dar eteklerinin arkasına çengelli iğne takıyordu o kadar düşün şimdide hiç çatlağı yok fit kadın kadın maşallahh yaa
kiz sen cocuk dogurmayi trafik kazasiyla karistirmisincanlarm evlılık ıyı güzel tabıde cocuk ben en az 3 sene ıstemem.. sevıyorum cocukları ammaaaa cok genc yasımdada catlak lı lekelı bır göbek ıstemıyorum ;( hatta kımının kalcası, poposu ve bacak arası da catlıyor mus hele gögüslerı hıc sormaa.. gencecık yasta fızık yerlerde oluyor..kılo alıp vermedende catır catır catlıyorsun yanıı :18:
2 sene iyidir niye istemiyorsun ki :26:
vay arkideş niye önce ben
o zaman başı o çekiyor bizde peşinden gidelimm
vay arkideş niye önce ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?