Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
çalışıyorum tatlım geldim foruma uyandırdım sizi döndüm işlerin başına sizler hangi şehir veya ülkendensiniz yaşlar kaç birazcık sizi tanıyım
ben de 21 yasindayim 20 aylik bi kizim var
azeriyim Azerbaycanda yasiyorum
zaten ona sinirliyim facesi yüzünden
bide böyle dedin of ya ben onu aramıcam o beni özleyip arıcak yüz vermicem o yılışıklar gelip geçici sonuçta demi..
niye kiz duygu napti face de
arama bacim birak anlasin senin o kizlardan olmadigini
evlendikde ne oldu sanki en iyisi arkadaşlık etmek
bence de
eet cnm ama sadece bunlar değil herşey var giyim iç giyim ev ürünleri anlıcağn herşy var yhani
nerde satiyosun bunlari
kızlar ben kafama göre birini bulup evlenemezsem son çare yuvadan çocuk alıcam karar verdim
al iste bi kuduruk daha

canlarm evlılık ıyı güzel tabıde cocuk ben en az 3 sene ıstemem.. sevıyorum cocukları ammaaaa cok genc yasımdada catlak lı lekelı bır göbek ıstemıyorum ;( hatta kımının kalcası, poposu ve bacak arası da catlıyor mus hele gögüslerı hıc sormaa.. gencecık yasta fızık yerlerde oluyor..kılo alıp vermedende catır catır catlıyorsun yanıı :18:

öyle sakın düşünme benim annemin hamile olduğunu 8 aylıkken öğrendim çünkü hiç karnı yoktu iç karnı genişmiş kardeşim olduktan sonra herkes evlatlık mı aldınız diye bakmaya geldi çünkü annem dümdüz bir karınla doğuma gitti normal dar eteklerinin arkasına çengelli iğne takıyordu o kadar düşün şimdide hiç çatlağı yok fit kadın kadın maşallahh yaa

2 sene iyidir niye istemiyorsun ki :26:

ne biliyim ya yaşım 24 oluyor çok erken geliyor bana bu yaş (gerçi onunki de 32 oluyor o zamana :18:)

2 sene sonra evlendiğimi düşününce eteklerim tutuşuyor çok az bi zaman var düşünsene :18::18:

canım yapı meselesi biraz da ya. mesela benim annem de incedir fittir 3 çocuktan sonra bile..

vücudun genel yapısı ile de alakalı aslında.

kiz sen cocuk dogurmayi trafik kazasiyla karistirmisinne catlagi ne patlagi valla ben de bi tane bile catlak yok barbie gibi hatunumkimse benim evli olduguma hele hele cocuk dogurduguma inanmiyo

2 sene iyidir niye istemiyorsun ki :26:

2 sene bekleyemez erken evlenmek istiyor heralde inci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…