- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #6.301
öyle sakın düşünme benim annemin hamile olduğunu 8 aylıkken öğrendim çünkü hiç karnı yoktu iç karnı genişmiş kardeşim olduktan sonra herkes evlatlık mı aldınız diye bakmaya geldiçünkü annem dümdüz bir karınla doğuma gitti normal dar eteklerinin arkasına çengelli iğne takıyordu o kadar düşün şimdide hiç çatlağı yok fit kadın kadın maşallahh yaa
ne biliyim ya yaşım 24 oluyor çok erken geliyor bana bu yaş (gerçi onunki de 32 oluyor o zamana :18:)
2 sene sonra evlendiğimi düşününce eteklerim tutuşuyor çok az bi zaman var düşünsene :18::18:
canım yapı meselesi biraz da ya. mesela benim annem de incedir fittir 3 çocuktan sonra bile..
vücudun genel yapısı ile de alakalı aslında.
kiz sen cocuk dogurmayi trafik kazasiyla karistirmisinne catlagi ne patlagi valla ben de bi tane bile catlak yok barbie gibi hatunum kimse benim evli olduguma hele hele cocuk dogurduguma inanmiyo
2 sene bekleyemez erken evlenmek istiyor heralde inci
evet onun peşinden gidiyoruz zaten o evericek bizi
incinin kuduruk olmadığını hatırlıyorum nişanlılık döneminden bahsetmişti burda azo
bence ilk azerin, sonra estoş, sonra nilüs, sonra incim
evet onun peşinden gidiyoruz zaten o evericek bizi
incinin kuduruk olmadığını hatırlıyorum nişanlılık döneminden bahsetmişti burda azo
bence ilk azerin, sonra estoş, sonra nilüs, sonra incim
iyidir iyi 2 sene
yaşında iyidir bence
kizlar neyden konusuyorsunuz sizzzz kacirdim konularii :122:
heheheh kızlarrr size birşey danışıyım barii bu kadar kızı bir arada bulmuşkensiz hiç evlilik yapmamış olsanız kimseyi yargılamak için değil evlenip boşanmış birisiyle herhangi bişi düşünürmüydünüz :26:
kiz sen cocuk dogurmayi trafik kazasiyla karistirmisinne catlagi ne patlagi valla ben de bi tane bile catlak yok barbie gibi hatunum kimse benim evli olduguma hele hele cocuk dogurduguma inanmiyo
kisim inci kocaya vardiginda ben dersaneye gidiyodum bi kerem
siz evlenmezseniz ben size toplu nikah kiydiricam sonundaevet onun peşinden gidiyoruz zaten o evericek bizi
bi de ben ikna olabilsem şuna
2 sene sonra evlilik varsa benim seneye yazın falan nişan yapmam lazım o zaman :18::18::18::18::18:
bu heyecana kalbim dayanmayabilir kızlar
senle benim evde kalmamız ve kudurukluğumuzun bu nedenle her geçen gün artmasından bahsediyoruz kuzum
kisim inci kocaya vardiginda ben dersaneye gidiyodum bi kerem
heheheh kızlarrr size birşey danışıyım barii bu kadar kızı bir arada bulmuşkensiz hiç evlilik yapmamış olsanız kimseyi yargılamak için değil evlenip boşanmış birisiyle herhangi bişi düşünürmüydünüz :26:
siz evlenmezseniz ben size toplu nikah kiydiricam sonunda
sana bi kel
prensese kor
patsy ye gobekli
duyguya sakat
denize cuce
buluruz iste
baska kuduruk kalmadi dimi
valla dün aksam yine kuduruktum ben yaaa ama benden fazla necoyeter artik biktim yalniz yatmaktan diyor bana artik gel yanimda ol sabah uyandigimda ilk seni göreyim diyor
bi de ben ikna olabilsem şuna
2 sene sonra evlilik varsa benim seneye yazın falan nişan yapmam lazım o zaman :18::18::18::18::18:
bu heyecana kalbim dayanmayabilir kızlar
senle benim evde kalmamız ve kudurukluğumuzun bu nedenle her geçen gün artmasından bahsediyoruz kuzum
1tane bile catlak yok ha? eminim öyledir
nedense kimsede catlak olmuyor cok ılgınc
ikinci esler daha kiymetli oluyor diyorlar ama ben bisey düsünemezdim neden sordun kuzu var mi yoksa öyle durum
yurtdisina da satiyomusun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?