Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69

herkesın öyle olsa keskee.. bınde bır oluyor oyle..

iyidir iyi 2 sene
yaşında iyidir bence

heheheh kızlarrr size birşey danışıyım barii bu kadar kızı bir arada bulmuşken siz hiç evlilik yapmamış olsanız kimseyi yargılamak için değil evlenip boşanmış birisiyle herhangi bişi düşünürmüydünüz :26:

iyidir iyi 2 sene
yaşında iyidir bence

bi de ben ikna olabilsem şuna

2 sene sonra evlilik varsa benim seneye yazın falan nişan yapmam lazım o zaman :18::18::18::18::18:

bu heyecana kalbim dayanmayabilir kızlar

kizlar neyden konusuyorsunuz sizzzz kacirdim konularii :122:

senle benim evde kalmamız ve kudurukluğumuzun bu nedenle her geçen gün artmasından bahsediyoruz kuzum

ikinci esler daha kiymetli oluyor diyorlar ama ben bisey düsünemezdim neden sordun kuzu var mi yoksa öyle durum

valla dün aksam yine kuduruktum ben yaaa ama benden fazla neco yeter artik biktim yalniz yatmaktan diyor bana artik gel yanimda ol sabah uyandigimda ilk seni göreyim diyor

kisim inci kocaya vardiginda ben dersaneye gidiyodum bi kerem

olsun sen inciyi beşe katlarsın bebeğim o konuda

yerim kız seniii kızma

canım eğer önceki evliliğinden çocuğu yoksa ve eski eşiyle aynı şehirde falan yaşamıyorsak düşünebilirdim, tabii ki önceki evliliğin bitme sebebi de çok çok önemli

Son düzenleme:

sevdiğinle kavuştuğundaki sadetini düşün relaks ol

ikinci esler daha kiymetli oluyor diyorlar ama ben bisey düsünemezdim neden sordun kuzu var mi yoksa öyle durum

bende bişiy düşünemiyorum biri vasıtasıyla tanıştım ve bilmedeğim için tamam eklesin dedim faceden sonradan öğrendim böyle birşey geçtiğini tanıştıran sağolsun sonradan söyledi baştan söylemesi gerekeni çok kısa bi süre evli kalmış ama... bilemiyorumm ... bende düşünemiyorumm :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…