- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #6.341
tabi kiskanir kizim barbie gibim hatunum
inanmazsan sor kizlara
kuzum tartışam çıkmış bunlar yüzünden ayrılma olmuş tam detayı bilmiyorum ... ama gene de maddiyat yüzünden bunların yaşanması kafamı karıştırdı.. sen o kadar evlen düğün yap ev diz ev al sonra herşey bunun yüzünden yıkılsın birde sevdiğinden karından ayrıl kısa sürede :26: bilemiyorum kızlar kafam karışık birde artık ne kadar boşanma oluyor evlenmeyede korkar
olduk
he sonra görende cocugu sansin kocasini
hehe Allah herkesin gönlüne göre versin canlar yhaa hepimizin:))
cnm benm görücü usulü oldu ailelerimz tanıştırdı birbirimizi sevdik evleniorz
ne guzel iste bi tasla iki kus hem koca hem cocuk
hayir cnm necdet
istersen önce bi bak nasil biri olduguna ögren herseyi eger istemiyorsan acik acik söyle
evet kuzu seninde az kaldi dügüne senden cok ben heyecanliyim sanki
az kaldi azzz götü tutustu cocugun dün aradi beni altin alicam ne istiyorsun diyorbide telefonla konusurken teyzem geldi dinledi bizi telde diyor ki benimki cok calismam lazim coookkk teyzemde duydu tabi
hani ben barbie göremıyorumöylesındır züli ne diyelim benım babamda basbakan
ahhh cnm bnem beni görsen hele dün mesela kınam vardı yarın akşamda düğünüm var dün saat6 da serdar arıo aşkım şuan kuaförden beni almaya gelceksn felan dedm oda şaşırdı çocuk
haklisin tatlimama zaten erkekler cocuk gibi
ilk tanıştrdklarında yüzüne bile bakmadım cnm utangaçlığmdan beni çok beğenmş 1ay hal ve haraketlerimi takip etmiş sonra karar vermş bu kız bana göre die tanıştırdılar ilk msjlaşmalarımızı unutamıorm ilk telde konuşmalarımızı okadr heyecanlydmki:))
en guzeli o zaten Allah mutlu etsin canim
sasirir tabi biz kaldinlar az degiliz ki
sasirir tabi biz kaldinlar az degiliz ki
al iste konu donup dolasip benim soyledigime geldi
ayy o ilkle yokmuilk tanıştrdklarında yüzüne bile bakmadım cnm utangaçlığmdan beni çok beğenmş 1ay hal ve haraketlerimi takip etmiş sonra karar vermş bu kız bana göre die tanıştırdılar ilk msjlaşmalarımızı unutamıorm ilk telde konuşmalarımızı okadr heyecanlydmki:))
aynen tatlım artık 30dan düşüorz dahada heyecan:))
Merhaba nasilsiniz felan mi yaziyodunuz kiz bir birinize
ilk mesajlarda nasılsın seval iyim serdar felandı:))çok komikti
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?