Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
siz evlenmezseniz ben size toplu nikah kiydiricam sonunda
sana bi kel
prensese kor
patsy ye gobekli
duyguya sakat
denize cuce
buluruz iste
baska kuduruk kalmadi dimi

ıyyyyy ben kellerden hiç hoşlanmam olmaz evlenmiyorum bir ömür bekar kalmaya razıyım

valla dün aksam yine kuduruktum ben yaaa ama benden fazla neco yeter artik biktim yalniz yatmaktan diyor bana artik gel yanimda ol sabah uyandigimda ilk seni göreyim diyor

ay kıyamam
evet ya insanın canına bi yerden sonra artık tak ediyor valla.

sizin nişana az kaldı kuzu hadi yine iyisiniz

ne kizicam kizim

deniz unlimitede bir bir katiliyorum

canım eğer önceki evliliğinden çocuğu yoksa ve eski eşiyle aynı şehirde falan yaşamıyorsak düşünebilirdim, tabii ki önceki evliliğin bitme sebebi de çok çok önemli

aynı şehirdeler tatlım çocuğu falanda yok ayrılma sebepleri maddiyat yüzünden tartışma yaşanmış

Son düzenleme:
adı neco mu senınkının
hayir cnm necdet

istersen önce bi bak nasil biri olduguna ögren herseyi eger istemiyorsan acik acik söyle

beni alan almış zaten bilisnz benm aşkımmmm var :))))
evet kuzu seninde az kaldi dügüne senden cok ben heyecanliyim sanki

az kaldi azzz götü tutustu cocugun dün aradi beni altin alicam ne istiyorsun diyor bide telefonla konusurken teyzem geldi dinledi bizi telde diyor ki benimki cok calismam lazim coookkk teyzemde duydu tabi

kuzum tartışam çıkmış bunlar yüzünden ayrılma olmuş tam detayı bilmiyorum ... ama gene de maddiyat yüzünden bunların yaşanması kafamı karıştırdı.. sen o kadar evlen düğün yap ev diz ev al sonra herşey bunun yüzünden yıkılsın birde sevdiğinden karından ayrıl kısa sürede :26: bilemiyorum kızlar kafam karışık birde artık ne kadar boşanma oluyor evlenmeyede korkar olduk

ne kizicam kizim

deniz unlimitede bir bir katiliyorum

kızamazsın sen zaten bana

aynı şehirdeler tatlım çocuğu falanda yok ayrılma sebepleri maddiyat yüzünden tartışma yaşanmış

eski eşiyle görüşme/karşılaşma ihtimalleri var mı peki :26:

ne kadar sürmüş canım evliliği? maddiyat yüzünden bitebiliyorsa sevmeden mi evlenmiş yani

yani dogru aslinda
bi de bi kere bosanan insanlar gozu kara olur bence yuvasini korumak icin savasmaz gibime geliyo:26:

ay kıyamam yaaaaaaaaa

düğünün bi an önce gelse de biz de teşrif etsekkkkkk

canım insan sevdiği insandan böyle bir sebepten boşanmaz. bence başka şeyler vardır, bu bahane olarak söyleniyordur. onu öğrenme şansın varsa iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…