- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #6.321
izdivac topik acalim istersen azo
siz evlenmezseniz ben size toplu nikah kiydiricam sonunda
sana bi kel
prensese kor
patsy ye gobekli
duyguya sakat
denize cuce
buluruz iste
baska kuduruk kalmadi dimi
valla dün aksam yine kuduruktum ben yaaa ama benden fazla necoyeter artik biktim yalniz yatmaktan diyor bana artik gel yanimda ol sabah uyandigimda ilk seni göreyim diyor
olsun sen inciyi beşe katlarsın bebeğim o konuda
yerim kız seniii kızma
canım eğer önceki evliliğinden çocuğu yoksa ve eski eşiyle aynı şehirde falan yaşamıyorsak düşünebilirdim, tabii ki önceki evliliğin bitme sebebi de çok çok önemli
canım eğer önceki evliliğinden çocuğu yoksa ve eski eşiyle aynı şehirde falan yaşamıyorsak düşünebilirdim, tabii ki önceki evliliğin bitme sebebi de çok çok önemli
cakarim ha sana yalan borcum mu var kiz
gobegimin fotosunu mu koyiim
hayir cnm necdetadı neco mu senınkının
istersen önce bi bak nasil biri olduguna ögren herseyi eger istemiyorsan acik acik söylebende bişiy düşünemiyorum biri vasıtasıyla tanıştım ve bilmedeğim için tamam eklesin dedim faceden sonradan öğrendim böyle birşey geçtiğini tanıştıran sağolsun sonradan söyledi baştan söylemesi gerekeni çok kısa bi süre evli kalmış ama... bilemiyorumm ... bende düşünemiyorumm :26::26:
evet kuzu seninde az kaldi dügüne senden cok ben heyecanliyim sankibeni alan almış zaten bilisnz benm aşkımmmm var :))))
ıyyyyy ben kellerden hiç hoşlanmam olmaz evlenmiyorum bir ömür bekar kalmaya razıyım
ay kıyamam
evet ya insanın canına bi yerden sonra artık tak ediyor valla.
sizin nişana az kaldı kuzu hadi yine iyisiniz
kargo parasini verirsen alirimtatlım yurt dışına olur tabiki ama kargo ücreti var işte
aynı şehirdeler tatlım çocuğu falanda yok ayrılma sebepler düğünde takılan takılar yüzünden
kocisin izin vermez sımdı cok kıskanıyor ya hanı
banada cüce tam uyar yaa =)) 1.71 boyum var 10 cm topuklu giyer 181 cm olur tam deveyle cüce olur işte
ne kizicam kizim
deniz unlimitede bir bir katiliyorum
aynı şehirdeler tatlım çocuğu falanda yok ayrılma sebepleri maddiyat yüzünden tartışma yaşanmış
banada cüce tam uyar yaa =)) 1.71 boyum var 10 cm topuklu giyer 181 cm olur tam deveyle cüce olur işte
nasil tutturmusum
bacagina sarilir dans edersiniz iste fena mi
nasil tutturmusum
bacagina sarilir dans edersiniz iste fena mi
kuzum tartışam çıkmış bunlar yüzünden ayrılma olmuş tam detayı bilmiyorum ... ama gene de maddiyat yüzünden bunların yaşanması kafamı karıştırdı.. sen o kadar evlen düğün yap ev diz ev al sonra herşey bunun yüzünden yıkılsın birde sevdiğinden karından ayrıl kısa sürede :26: bilemiyorum kızlar kafam karışık birde artık ne kadar boşanma oluyor evlenmeyede korkar olduk
kargo parasini verirsen alirim
hangi sitede bunlar
nolmus takilara kuzu:26::26:
aaazerrinnn vallaaa ne güldümm heeeeedüşünsene biii o durumuu ayyy Allah korusunnn
hayir cnm necdet
istersen önce bi bak nasil biri olduguna ögren herseyi eger istemiyorsan acik acik söyle
evet kuzu seninde az kaldi dügüne senden cok ben heyecanliyim sanki
az kaldi azzz götü tutustu cocugun dün aradi beni altin alicam ne istiyorsun diyorbide telefonla konusurken teyzem geldi dinledi bizi telde diyor ki benimki cok calismam lazim coookkk teyzemde duydu tabi
kuzum tartışam çıkmış bunlar yüzünden ayrılma olmuş tam detayı bilmiyorum ... ama gene de maddiyat yüzünden bunların yaşanması kafamı karıştırdı.. sen o kadar evlen düğün yap ev diz ev al sonra herşey bunun yüzünden yıkılsın birde sevdiğinden karından ayrıl kısa sürede :26: bilemiyorum kızlar kafam karışık birde artık ne kadar boşanma oluyor evlenmeyede korkar olduk
hehe kargo parasını verirsem ben nasıl yapçam kuzum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?