Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
benımkı saclarını sakın kestırme yada uclarını kestır dıyor, annem kestır yaz geldı yıne cabukcak uzar dıyor bılmıyorum ve renk konusundada kararsızım suan kı rengım altın kahve.. acaba koyu kahve mı yapsam??

oooooooooo cok pahaliya geliyo kuzu burdakilerle ayni fiyat oluyo nerdeyse

oyleyimdir

sizin telefon faturasi baya kabarik geliyodur

sagolasin canim da sen nasil gordun fotoyu ozel albumdu profilden mi gordun:26:
yok kuzu o beni hep ariyor ayda 130 lira ödüyor 3000 dakika bedava yetiyor bize 1 ay artiyor bile

yandan böyle ıste..

bu resım yenı telefonumdan cokk nett evet fıkırrrr ıstıyorumm

buda yengemle ben saclarımı onun gıbı mı yapsam hahah
kizimmmm bu sac ne böyleeeeee banada göndersene birazzz bende istiyommmmm
ha kuzu sen makyajini nasil yaptin? gözlerin cok güzel gözüküyor da :26:

evet saten annem vazgecırdı benı, yaz geldı rüzgar esstıgınde sarımsak kokusu mu yaymak ıstıon dedı haha

ben kullaniyordum sarimsakli sampuan cnm ama yaz geldigi icin biraktim.
ama havalar sogusun tekrar baslicam

prensesi diyorum hani cocuk 1 den 100 e kadar sayiyomus ya telefonda
prenses de soyle diyodur heralde
cocuk 1 diyo
selcan icinden 1 lira
cocuk 2 diyodur
selcac 2 lira

yok kuzuuu neco ariyor o düsünsün

kuzu eger cabuk uzuyorsa kestir kisa hem denemis olursun

aynen cnm yha bnmkide sakın kestrme dio hatta geçen yıl süpriz yapaym dedim sölemedm kestrdm gerçkten fazla kesildi ama bigördü bastı çığlığı:)))

aynen cnm yha bnmkide sakın kestrme dio hatta geçen yıl süpriz yapaym dedim sölemedm kestrdm gerçkten fazla kesildi ama bigördü bastı çığlığı:)))

ahanda benimki gibi kuaförde uclarindan kestircem dedim son anda karar verdim enseme kadar kestirdim hemde saclarim bayagi bi uzundu bana göre. bi gördü resimlerde kizdi bana

selcan kestirsin bize yollasin

ahanda benimki gibi kuaförde uclarindan kestircem dedim son anda karar verdim enseme kadar kestirdim hemde saclarim bayagi bi uzundu bana göre. bi gördü resimlerde kizdi bana

ben de uzattım artık geçen sene saçlarım bob modeli kesimliydi herkes çok beğenmişti.

biraz uzun kullanıyım da tekrar öyle kestiricem hem bakımı da kolay yıka kurut çık

kizimmmm bu sac ne böyleeeeee banada göndersene birazzz bende istiyommmmm
ha kuzu sen makyajini nasil yaptin? gözlerin cok güzel gözüküyor da :26:

tsk ederım

saten ben cogunluk olarak göz makyajı yapıyorum yanı göz makyajım yogun oluyor ve takma kıprık kullanıyorum

bu resımde görüyorsun saten kıprıklerımı, gercı benımkı hıc sevmıyor herseyın dogalından yanaymıs ama ben cok sevıyorum..hatta ıstedıgın gıbı kısaltabılırsın takma kıprıklerı onun dısında yanı takma kıprık kullanmıyorsamda 2tane degısık rimel sürüyorum kıprıklerıme cok sık gözükmesı ıcın vede kıvraklık ıcın

esmerim nerden aldın takma kirpikleri?
fiyatı ne kadar? eylülde düğün var orada ben de takmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…