- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #6.401
canim daha fotonu goremedigim icin simdilk esmerimsin e dedim
oooooooooo cok pahaliya geliyo kuzu burdakilerle ayni fiyat oluyo nerdeyse
oyleyimdir
sizin telefon faturasi baya kabarik geliyodur
sagolasin canim da sen nasil gordun fotoyu ozel albumdu profilden mi gordun:26:
kimin tel faturası kabarık geliyor cnm düzeltyim ben:))
yok kuzu o beni hep ariyor ayda 130 lira ödüyor 3000 dakika bedavaoooooooooo cok pahaliya geliyo kuzu burdakilerle ayni fiyat oluyo nerdeyse
oyleyimdir
sizin telefon faturasi baya kabarik geliyodur
sagolasin canim da sen nasil gordun fotoyu ozel albumdu profilden mi gordun:26:
kizimmmm bu sac ne böyleeeeee
yandan böyle ıste..
bu resım yenı telefonumdan cokk nett evet fıkırrrr ıstıyorumm
buda yengemle bensaclarımı onun gıbı mı yapsam hahah
evet saten annem vazgecırdı benı, yaz geldı rüzgar esstıgınde sarımsak kokusu mu yaymak ıstıon dedı haha
prensesi diyorum hani cocuk 1 den 100 e kadar sayiyomus ya telefonda
prenses de soyle diyodur heralde
cocuk 1 diyo
selcan icinden 1 lira
cocuk 2 diyodur
selcac 2 lira
sen benim dedigim yere bi bakbenımkı saclarını sakın kestırme yada uclarını kestır dıyor, annem kestır yaz geldı yıne cabukcak uzar dıyor bılmıyorum ve renk konusundada kararsızım suan kı rengım altın kahve.. acaba koyu kahve mı yapsam??
yok kuzuuuprensesi diyorum hani cocuk 1 den 100 e kadar sayiyomus ya telefonda
prenses de soyle diyodur heralde
cocuk 1 diyo
selcan icinden 1 lira
cocuk 2 diyodur
selcac 2 lira
benımkı saclarını sakın kestırme yada uclarını kestır dıyor, annem kestır yaz geldı yıne cabukcak uzar dıyor bılmıyorum ve renk konusundada kararsızım suan kı rengım altın kahve.. acaba koyu kahve mı yapsam??
baya bi supriz olmus isteaynen cnm yha bnmkide sakın kestrme dio hatta geçen yıl süpriz yapaym dedim sölemedm kestrdm gerçkten fazla kesildi ama bigördü bastı çığlığı:)))
benımkı saclarını sakın kestırme yada uclarını kestır dıyor, annem kestır yaz geldı yıne cabukcak uzar dıyor bılmıyorum ve renk konusundada kararsızım suan kı rengım altın kahve.. acaba koyu kahve mı yapsam??
aynen cnm yha bnmkide sakın kestrme dio hatta geçen yıl süpriz yapaym dedim sölemedm kestrdm gerçkten fazla kesildi ama bigördü bastı çığlığı:)))
o zaman neco sayiyoduryok kuzuuuneco ariyor o düsünsün
kuzu eger cabuk uzuyorsa kestir kisa hem denemis olursun
yok kuzu o beni hep ariyor ayda 130 lira ödüyor 3000 dakika bedavayetiyor bize 1 ay artiyor bile
kizimmmm bu sac ne böyleeeeeebanada göndersene birazzz bende istiyommmmm
ha kuzu sen makyajini nasil yaptin? gözlerin cok güzel gözüküyor da :26:
ben kullaniyordum sarimsakli sampuan cnm ama yaz geldigi icin biraktim.
ama havalar sogusun tekrar baslicam
ahanda benimki gibikuaförde uclarindan kestircem dedim son anda karar verdim enseme kadar kestirdim hemde saclarim bayagi bi uzundu bana göre. bi gördü resimlerde kizdi bana
kizlaaaaar biyere kaybolmayin ben bi bankaya kadar gidiyorummmmm
kizimmmm bu sac ne böyleeeeeebanada göndersene birazzz bende istiyommmmm
ha kuzu sen makyajini nasil yaptin? gözlerin cok güzel gözüküyor da :26:
tsk ederım
saten ben cogunluk olarak göz makyajı yapıyorum yanı göz makyajım yogun oluyor ve takma kıprık kullanıyorum
bu resımde görüyorsun saten kıprıklerımı, gercı benımkı hıc sevmıyor herseyın dogalından yanaymıs ama ben cok sevıyorum..hatta ıstedıgın gıbı kısaltabılırsın takma kıprıklerı onun dısında yanı takma kıprık kullanmıyorsamda 2tane degısık rimel sürüyorum kıprıklerımecok sık gözükmesı ıcın vede kıvraklık ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?