- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #6.421
esmerim nerden aldın takma kirpikleri?
fiyatı ne kadar? eylülde düğün var orada ben de takmayı düşünüyorum
baya bi supriz olmus iste
ben de severim takma kiprik ama benim de kocis sevmez
her gun mu takiyosun kiprigi
bu erkeklerde ne teneke varya sevıneceklerı yere güzel sevgılısı yada karısı var dıye mıy mıy edıyorlar
söz,nisan,kına,dügün, sünnet vs.yanı özel günlerde hep takıyorum ama normalde kendımı nasıl hıssetıgıme baglı bazen makyaj bıle yapmak gelmıyor ıcımden bazen oturup saatlerce süslenirim saten gördün kokos makyaj masamı, makyajlarımı ve aynamı
unlimited kuzu her yerde satiliyo kirpik10 lira falan
unlimited kuzu her yerde satiliyo kirpik10 lira falan
evet heryerde var hatta türkıyede bim diye market var orda bıle bulabılırsın sanırım emin deglm ama ..
her turlu organizasyonlarda takma kirpikle bulunurum diyosun
gordum gordum assolist aynasi gibi
ya iste dogal duran olsun kaucuk gibim felan olmasinya her yerde var ama hangisi iyidir kullanışlıdır bilmiyorum ki :26:
ya iste dogal duran olsun kaucuk gibim felan olmasinya her yerde var ama hangisi iyidir kullanışlıdır bilmiyorum ki :26:
hahah aynen öyle yavrumve gercekten cok degısık bır hava verıyor, güzellıgne güzellık katıyorsun
..saten benım kokosluk kücüklekten varvee ayrıca kadın dedıgın bakımlı ve süslü olmalı
ya her yerde var ama hangisi iyidir kullanışlıdır bilmiyorum ki :26:
katiliyorum
bu arada sen is buldun mu
ya iste dogal duran olsun kaucuk gibim felan olmasin
bi de guzel yapistirdin mi tamamdir
sacınla, kasınla, gözünle ve mıs kokunla al kocısının aklını züli hahah
yok yavrum sımdı ıse gırersem tatıle gıdemıcem, annemde dedı ızınden gelınce gırersın eylül-ekım gıbı yıne aramaya baslıcam sımdılık ev kızıyım gecıcı bır süre icinsonucta dıplomamı bosuna almadım degılmı
sen okuyordun degılmı?
çok mu kısa kirprikleriniz?
he ya ne güzel olurduselcan kestirsin bize yollasin
bende bob yapmistim herkes begendi ama benimkine sor cok cirkin duruyor dedi :26: ama evlendikten sonra yine bob yapicam daha cok yakisiyor banaben de uzattım artık geçen sene saçlarım bob modeli kesimliydi herkes çok beğenmişti.
biraz uzun kullanıyım da tekrar öyle kestiricemhem bakımı da kolay yıka kurut çık
tamam tatlim kimse oturmasin yerimeburdayiz kuzu merak etme sandalyene cantami koyarim
ben sevmiyorum kendimde takma kirpik yaaaa kendimi kendim gibi hissetmiyorum ozaman. ama gel gelelim baskalari taktimi cok hosuma gidiyorben de severim takma kiprik ama benim de kocis sevmez
her gun mu takiyosun kiprigi
prenses gelmıs
wie gehts? hast du stress?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?