Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
ben de severim takma kiprik ama benim de kocis sevmez
her gun mu takiyosun kiprigi

bu erkeklerde ne teneke varya sevıneceklerı yere güzel sevgılısı yada karısı var dıye mıy mıy edıyorlar

söz,nisan,kına,dügün, sünnet vs. yanı özel günlerde hep takıyorum ama normalde kendımı nasıl hıssetıgıme baglı bazen makyaj bıle yapmak gelmıyor ıcımden bazen oturup saatlerce süslenirim saten gördün kokos makyaj masamı, makyajlarımı ve aynamı

her turlu organizasyonlarda takma kirpikle bulunurum diyosun
gordum gordum assolist aynasi gibi

katiliyorum
bu arada sen is buldun mu

sacınla, kasınla, gözünle ve mıs kokunla al kocısının aklını züli hahah

yok yavrum sımdı ıse gırersem tatıle gıdemıcem, annemde dedı ızınden gelınce gırersın eylül-ekım gıbı yıne aramaya baslıcam sımdılık ev kızıyım gecıcı bır süre icin sonucta dıplomamı bosuna almadım degılmı

sen okuyordun degılmı?

yok ben dondurdum okulu simdilik
ben de gecici bir sure ev kadiniyim
sen ne okudun??

selcan kestirsin bize yollasin
he ya ne güzel olurdu

ben de uzattım artık geçen sene saçlarım bob modeli kesimliydi herkes çok beğenmişti.

biraz uzun kullanıyım da tekrar öyle kestiricem hem bakımı da kolay yıka kurut çık
bende bob yapmistim herkes begendi ama benimkine sor cok cirkin duruyor dedi :26: ama evlendikten sonra yine bob yapicam daha cok yakisiyor bana

burdayiz kuzu merak etme sandalyene cantami koyarim
tamam tatlim kimse oturmasin yerime

ben de severim takma kiprik ama benim de kocis sevmez
her gun mu takiyosun kiprigi
ben sevmiyorum kendimde takma kirpik yaaaa kendimi kendim gibi hissetmiyorum ozaman. ama gel gelelim baskalari taktimi cok hosuma gidiyor

prenses gelmıs

wie gehts? hast du stress?

gut und dir? nein ich habe kein stress süße

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…