- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #6.441
yok ben dondurdum okulu simdilik
ben de gecici bir sure ev kadiniyim
sen ne okudun??
kizim ben konusuyorum cvp veren yok
burdakı okul ve meslek sıstemlerı bıraz farklı.. benım gözüm basta yüksekteydı veteriner olmak ıstedım hayvanları cok sevdıgım ıcın ama yönümü moda ya dogru degıstırdım..dıkım, cızım flaan fılan..moda ve tasarım bıtırdım ..benım annemde terzi sateno terzı oluyor bende tasarımcı hahah
burdakı okul ve meslek sıstemlerı bıraz farklı.. benım gözüm basta yüksekteydı veteriner olmak ıstedım hayvanları cok sevdıgım ıcın ama yönümü moda ya dogru degıstırdım..dıkım, cızım flaan fılan..moda ve tasarım bıtırdım ..benım annemde terzi sateno terzı oluyor bende tasarımcı hahah
selcan bob ne ki:26:
nyie yazmiyorsunuz kizlar?
esmerimsinnn kiz sen hollandadamiydin?
aaaaaaa ne guzel cizimlerini eklesene bi ara
ja wohne in holland aber vermisse deutschland sehrhab sehr viele verwandte in deutschland ...
neyse türkceye devam
eklerimm tabıkı
ayrıcaaa bugün ne gıyseme katılmayı düsünüyorum ama ıkna edemıyorummm benımkını vede babam ve dayımı :18:
ha oyleyse benim de sacimi 2 ay oncesine kadar bobdu
tüh yaa keske almanyada yasasaydin kuzu telefonlasirdik
akrabalar nerde yasiyor?
esmerimsin konussssss ulennnnn
ohoo almanyanın herbıryerındeve sadece almanyamı? hayır avustruya ve isvicredede akrabalarım var benım sülale genıs
aaa bak cıdden ıstersen telefonlasabılırız ama bılmem kı güvenıp telını verırı mısın? ich hab ein handy tarif wo ich auch nach ausland telefonieren kann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?