- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #6.501
hanimlar size bisey sorucam ama gülmeyin cok merak ediyorum
acayip kilolu insanlar var ya onlar nasil iliskiye giriyo
kizim senin anan hakli cok yuz veriyon bu cocuga sen niye bekliyon kiz o beklesinayy bennnn askımıı özledımmıs cıkısında beklesım mı acaba kapısının önünde yagmurda fena amaa?? 5e kadar dıner heralde??
bi ton gobekle
okkii sen bilirsin
bacaklarını ayırarak olmasın
Herkes nasil giriyorsa onlarda oyledir
kizim senin anan hakli cok yuz veriyon bu cocuga sen niye bekliyon kiz o beklesin
ya tamam da göbeklerinden oluyor mu diye merak ettim :26:
kizlar ben yeni topik acicam
ev isleri ile alakali
süprizz yapcammo benı nasıl beklesın ben calısmıom hem ben coooookk beklettım askımı isten cıkınca bıseyler yeriz geze geze mahelleye gırerız sonra o evıne ben evımee önemlı olan bırbırımızı görmemiz, ben her fırsatı degerlenırmek ıstıyorumm böyle dahada cok baglanıyoruz bırbımıze deger verdıgını göstermek gerek..
mesala oda bana süpriz yaparak benı luna parka götürmüstü hafta sonupamuk sekerlerı elma sekerlerı yemıstık ve anamın ılk sorusu, paranın kımden cıktıgı eyy allahımm..
allah seni ne yapmasin kuzu yaaaa zayif insanlar bacaklarini acmayarakmi yapiyor
guzel soru
koptum ya annene
nedennnnnn???????kizlar ben yeni topik acicam
ev isleri ile alakali
süprizz yapcammo benı nasıl beklesın ben calısmıom hem ben coooookk beklettım askımı isten cıkınca bıseyler yeriz geze geze mahelleye gırerız sonra o evıne ben evımee önemlı olan bırbırımızı görmemiz, ben her fırsatı degerlenırmek ıstıyorumm böyle dahada cok baglanıyoruz bırbımıze deger verdıgını göstermek gerek..
mesala oda bana süpriz yaparak benı luna parka götürmüstü hafta sonupamuk sekerlerı elma sekerlerı yemıstık ve anamın ılk sorusu, paranın kımden cıktıgı eyy allahımm..
ya öylede, zayıflarda her pozıyon olur ama cok kılolu olan uzanır bacaklarını ayırır, erkek gelir ve öhömm öhömmyanı baska nasıl olcak kı
parayi mi soruyor
nedennnnnn???????
parayi mi soruyor
he ya parayı soruyorbende sorayım saten anam kılıklıyım, senın neco mu ödüyor hep ahahahah yoksa sende öder mısın arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?