Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
once necoya sormasi lazim

bence önemli olan erkegın calısması onun ısı gücü var benım yok dıye ertelıyoruz ıste

ve annem ramazan cıksın aradın dıyor bayramdan sonra buyursunlar dıyor daaa ıste benım annem az fena degıl vallah tam cadı kaynanaaaa

kuzu benim cok hosuma gidiyor bana gelin dedikleri zaman
demek gözlüyorlar seni

dogru diyor kuzu ramazan ciksin öyle gelsinler neden cadi kaynana benimkide cadi

Son düzenleme:
Salam bacılar nə qədər sürətlidir siz belə
baxa bilmədim hamısına da :44:
nə edirsiniz
selamkiz estos bi azeri olarak ben bile zar zor anliyorum seni bu garipler napsin
ahmet kalk kalk ha
sen de hurmetler deyip gecseydin ya
birak accik cadu olsun

dogru diyor kuzu ramazan ciksin öyle gelsinler neden cadi kaynana benimkide cadi

elin ogluna cok yüz verme dıyor, her gel dedıgınde kosma hemen dıyor kıymet bılmezmıs, bır yere gıttıgınzıde sen vermıyon demı para dıyor hahah alıstırma öyle onu dıyor ıste dıyorda dıyor ıyılıgmı ıstıor bılıyorum ama bazen cok sık bogaz edıyooorr benııı

ve hep elın oglu elın oglu var dılınde, dedım allah nasıp ederse ınsallah senın oglun olcak o , aa nerden benım oglum oluyormus benım bırtane oglum var dıyor

annen cok tatliymis

dogru söylüyor cnm cok yüz verme erkekligini bilsin oglu olucak tabi simdilik öyle diyor seni kizdirmak icin

annen cok tatliymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…