- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #6.461
yavrum konusuyomm yaa bır yandan da benımkine smsle cevap yetistiriyom
once necoya sormasi lazimohoo almanyanın herbıryerındeve sadece almanyamı? hayır avustruya ve isvicredede akrabalarım var benım sülale genıs
aaa bak cıdden ıstersen telefonlasabılırız ama bılmem kı güvenıp telını verırı mısın? ich hab ein handy tarif wo ich auch nach ausland telefonieren kann
ne diyo yine seninki
once necoya sormasi lazim
ne diyecek gel beraber cigara icelim demistir
kk ve kk ya dahil herseyi gizli yapiyorum yoksa kizar bana ama bilmesi gerekmiyor zaten kötü bisey yapmyiorum
dogru diyosun bulusupta iciyorlar cigara
zaten turkiyeye gidince numarami degisicem diyosun
anasi görmüstü beni babasına demis ahmet kalkk kalkk gelin geliyoorr
söz takalım dıyorlarmısda benım anamda eylülden sonra gelsınler ıstemeye dıyor sımdı isi gücü yok dıyorhahah
yavrum ananı ıkna et benı delı etme dıyor ıstee
bence önemli olan erkegın calısması onun ısı gücü var benım yok dıye ertelıyoruz ıste
ve annem ramazan cıksın aradın dıyor bayramdan sonra buyursunlar dıyor daaa ıste benım annem az fena degıl vallah tam cadı kaynanaaaa
kuzu benim cok hosuma gidiyor bana gelin dedikleri zaman
demek gözlüyorlar seni
selamSalam bacılar nə qədər sürətlidir siz belə
baxa bilmədim hamısına da :44:
nə edirsiniz
ahmet kalk kalk haanasi görmüstü beni babasına demis ahmet kalkk kalkk gelin geliyoorr
söz takalım dıyorlarmısda benım anamda eylülden sonra gelsınler ıstemeye dıyor sımdı isi gücü yok dıyorhahah
yavrum ananı ıkna et benı delı etme dıyor ıstee
birak accik cadu olsunbence önemli olan erkegın calısması onun ısı gücü var benım yok dıye ertelıyoruz ıste
ve annem ramazan cıksın aradın dıyor bayramdan sonra buyursunlar dıyor daaa ıste benım annem az fena degıl vallah tam cadı kaynanaaaa
dogru diyor kuzu ramazan ciksin öyle gelsinlerneden cadi kaynana benimkide cadi
elin ogluna cok yüz verme dıyor, her gel dedıgınde kosma hemen dıyor kıymet bılmezmıs, bır yere gıttıgınzıde sen vermıyon demı para dıyor hahahalıstırma öyle onu dıyor ıste dıyorda dıyor ıyılıgmı ıstıor bılıyorum ama bazen cok sık bogaz edıyooorr benııı
ve hep elın oglu elın oglu var dılınde, dedım allah nasıp ederse ınsallah senın oglun olcak o , aa nerden benım oglum oluyormus benım bırtane oglum var dıyor
elin ogluna cok yüz verme dıyor, her gel dedıgınde kosma hemen dıyor kıymet bılmezmıs, bır yere gıttıgınzıde sen vermıyon demı para dıyor hahahalıstırma öyle onu dıyor ıste dıyorda dıyor ıyılıgmı ıstıor bılıyorum ama bazen cok sık bogaz edıyooorr benııı
ve hep elın oglu elın oglu var dılınde, dedım allah nasıp ederse ınsallah senın oglun olcak o , aa nerden benım oglum oluyormus benım bırtane oglum var dıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?