- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #6.541
neye sinirleniyorsun ki tatlim? benimde bazen öyle günlerim oluyor sabah tersinden kalktiysan ondan olabilir
valla bilmiyorum ki biri birşey dese ters anlıyorum herşeyi kesin tersimden kalktım biriyle kavga etmeden akşam olsada eve gitsemmhem sinir var hem ağlama duygusu depresyona mı giriyorum nee
ay bu zülinin saclarını yollcam, sabahtan berı topık sayıklıyor yahuu acsana be yaaa
sımdıye 10 sayfanı doldurmustun
kuzu 2 sayfa öncesine baksana bi yüzük ekledim hangisi güzel ama yorumlari da oku ona göre söyle bana
bebisimm vallah benım senden en ufak bır farkım yok, aynı sekılde cok kararsızımm..
kizlar ben kacar
prenses diger topik sana emanet
gelen olursa karsila beklet topik sahibi aksam ugricak de
nerdesinizzzzz kızlarrr:)
hosgeldiniz ben yeni bi topik actiydim arkadaslar ordaydiselammm ben geldim
gunaydin ooo yeniler erken kalkmis bu gun
pisi gunaydin sen bu saate kalkarmiydin kiz
okullar ne zaman tatil oluyo
estooooooos gunaydin
bu gun nereleri geziceksin
kiz gecen komsuya eurovision izlemeye gittim demistim ya yanlis anlamisin komsu topiklere demek istemistim
17 yaşında
nilünün dediği gibi kafam evin bacasından çıkıyordu baba evinde bende azcık koca evine gidiyim dedim
mecburen mecburen mecburiyettenkızlarr mecbur erken kalkıyorum =)) çalışıcanca işe gitmek mecburen erken kalkmak mecburen =))) bende 26 yaşındayım
yok kıs ben de 2 tene doğurdum çatlak kilo neyin bişe yok ben decanlarm evlılık ıyı güzel tabıde cocuk ben en az 3 sene ıstemem.. sevıyorum cocukları ammaaaa cok genc yasımdada catlak lı lekelı bır göbek ıstemıyorum ;( hatta kımının kalcası, poposu ve bacak arası da catlıyor mus hele gögüslerı hıc sormaa.. gencecık yasta fızık yerlerde oluyor..kılo alıp vermedende catır catır catlıyorsun yanıı :18:
24 erken mine biliyim ya yaşım 24 oluyor çok erken geliyor bana bu yaş (gerçi onunki de 32 oluyor o zamana :18:)
2 sene sonra evlendiğimi düşününce eteklerim tutuşuyor çok az bi zaman var düşünsene :18::18:
canım yapı meselesi biraz da ya. mesela benim annem de incedir fittir 3 çocuktan sonra bile..
vücudun genel yapısı ile de alakalı aslında.
kıs ikinciliği ne vakit ele aldım bağa da di bakemevet onun peşinden gidiyoruz zaten o evericek bizi
incinin kuduruk olmadığını hatırlıyorum nişanlılık döneminden bahsetmişti burda azo
bence ilk azerin, sonra estoş, sonra nilüs, sonra incim
yurtdisina da satiyomusun canim
kıs ben nettim de ikinci oldum yaaf benden önde nilü var bi keremdoğruu
valla dün aksam yine kuduruktum ben yaaa ama benden fazla necoyeter artik biktim yalniz yatmaktan diyor bana artik gel yanimda ol sabah uyandigimda ilk seni göreyim diyor
sıfıra sıfır elde var sıfırhehe kargo parasını verirsem ben nasıl yapçam kuzum:)))
bi de gelini ope bilirsiniz dediklerinde napacak acaba
gunaydin kizlaaaar
nilu hosgeldin avatar super
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?