- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #7.101
yaa artık mesaj sayımız görünmüyo diimi kızlar ben göremiyorum
biz de türk telekomdan modem alıyosun yada başka firmalardan
sınırlı var sınırsız var ay sonunda fatura geliyo
bizimki sınırsız
aaaaaaaaaaaaa ne diyosun tebrikler nereyi kazanmis
aaa nasil yani simdi uniye girme sinavindan sonra fakulteler secmiyo mu sonra topladigi puana gore uniler onu almiyo mukuzu bu sadece üniye girme sinavlari istedigi her bölüme girebiliyor üniye kayit olmasi lazim simdi bitekama kardesim ögretmen olmak istiyor
tesekkürlerrr kuzucummmmm
aaa nasil yani simdi uniye girme sinavindan sonra fakulteler secmiyo mu sonra topladigi puana gore uniler onu almiyo mu
bizde oyle once uni icin sinava giriyosun sonra baraji gecersen istedigin fakulteleri yaziyosun onlar da puanin yeterliyse seni aliyolar
ya ben bunları nerden bulabilirim :) eskiden çok yerdim de şimdi bulamıyorum :) bu aralar çok fena çekti canım yaa..
Eki Görüntüle 436554
kuzuuuu bende yiyordum sanki buna benzer biseyy ama bilmiyorum ki nerde bulabilirsin ben hic görmedim :26:
Bu mu??? :))))))))))))
Eki Görüntüle 436564
Kuzu bunlar migrosta satılıyooo hep alırımeeeeeeeeeeevvvvvvvvvvveeeeeeeeeeeetttttttttolsada yesekkkkk
Kuzu bunlar migrosta satılıyooo hep alırımama benim bahsettikleerimin üretimi durdu galiba
mmmmmigrosta var mi :26: ben türkiyedeyken görmedimbizim burada yok malesef
kuzu baska topiklerde so bakalim belki tek tük yerlerde satiliyordur :26:
Salata mı?? :26: kız nasıl doyacaksın sen onla***benimde karnim acikti sonra bi carsiya inip salata aliyim canim cekti
mmmmneyse daha fazla canını çektirmeyim eeeee ne yaptın sen enişteyle??
Salata mı?? :26: kız nasıl doyacaksın sen onla***
ne yapabilirim kuzukonustum dügün haric gelecegimiz icinde simdiden para aticaz kenara bakalim ne olucak.
dün arkadaslarla bulustuk cok üzüldüler benim türkiyeye gidecegimi duyduklarindacok özlicem onlari bennn
İşte ne güzelGelecek planları falannn aaahhh aaahhh Sen almanya daydın dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?