- 20 Mart 2012
- 1.196
- 1
- 158
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #7.121
yok kuzu ben iskenderun hatay :) gördüm önceki yazılarındaevet kuzu sen tadini cikar gercekten cok stresli geciyor bizde kii daha hazirliklara baslamadik bile
evet almanya cnm sen istanbul mu?
yok kuzu ben iskenderun hatay :) gördüm önceki yazılarındabebiş için kenara para koyackmışsınz onu bile düşünmüşsünüz ne kadar güzel yaa
öhö öhöaaa hatayda babam askerligini yapmis
mecbur düsünücez cnm benimki 31 yasinda cocuk isticek en kisa zamanda simdiden basliyalim dimi para toplamaya
benim bitane topigim var cnm orada bitane arkadas kina gecesi yerine hamama gidecekmis 40 kisisüper fikir dimi bende düsünüyorum öyle mi yapsam diye
sende ne var ne yok anlat bakalim ask mesk ne durumda
tamam canım afiyet olsun haditatlim ben yemege cikiyorum
öhö öhöya aslında yaş olarak küçüğüm henüz ama aşkın yaşı olmuyor :26 tip şeyler bende varla yok arası gibi birşey iştee
bilmem ki :) aslında anlatılacak pek tarafı yoknerden bildim amakuzu benim 6. hissim kuvvetlidir anlat bakalim neymis o varla yok arasi biseyyy
bilmem ki :) aslında anlatılacak pek tarafı yokaşk kokusu var ama annemler parfümle kamufle ediyorlar
ben burdayimmmmmmhuhuuuuuuuuu
iyim kurabiyemmmmmsen nasilsin???
ben de iyiyim nolsun işte sınavlarla uğraşıyorum bu aralar.
senin nasıl gidiyo naptınız evdeki durumları?
kolay gelsin kuzummallah yardimcin olsun. kardesim bugün üniversiteye girmek icin sinavlari kazanmis
benimde haftaya sinavim var calissam iyi olur :26:
evdeki isler düzeldi kuzu babamla konustum biraz sert cikti ama eylülde kismetse nisan yapicaz
henüz daha gönülleri yok bu ise ama biz istiyoruz diye kabul ettiler
sende ne var ne yok? nasil gidiyor enisteyle
amin tatlım sağolasın. hadi ya çok sevindim tebrik ederim
inşallah canım ya şu nişan bi olsa her şey daha da yerine oturacak. olsun sonuçta kabul ettiler, üzerlerine düşeni yapmaları lazım...
enişteyle güzel gidiyor her şey, mutluyuz çok şükür
sagol cnm
evet bizde onu dedik zaten tanidikca severler
rBBIM SIZI daha mutlu etsin insallah
bizde dün arkadaslarla bulustuk cok zoruma gitti ya üzüldüler benim seneye evlenip türkiyeye gitmeme
severler severler
amin cnm hepimiz mutlu olalım inşallah.
evet ya sen orda arkadaşlarından nasıl ayrılıcaksın çok zor olucak :18: evlendikten sonra arada almanyaya falan gidicek misiniz peki? yoksa temelli türkiye de mi yaşıcaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?