- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #7.141
amin cnm
zor olucak cnm ya söyledim dügünüme gelsinler en azindan yanimda olurlar. evlendikten sonra almanyaya giris cikis yaparim tabiki ama daha belli degil :26:
eee sende ne var ne yok biliyormusun bugün kimse yoktu burada topik topik gezdim
basim bugün yine cok agriyor yaaa :26: az su ictim heralde
arada gidersin yine de.
hakkaten ya bugün burası neden bu kadar boş azerin nerde ki ?
diğer kızlar da yok
hiç sorma bugün pazartesi ve benim de başım ağrıyor. sabah da zor bi sınavım vardı, sonra da işe geldim.
şu haftasonu gelse de rahatlasam
Yaşanneler öyle cnmhemde hepsi kac yasindasin sen ya biz tanismiydik ki :26: senin hakkinda bisey bilmyiorum bennn
azerin in interneti yok galiba sabah kisa süreligine ugradi söyledi bidaha gelmedi.
estalmus un misafiri var
digerlerinden haberim yok :26:
beni yalniz biraktilar bugünnnnnnn
nasil gecti sinavin cnm?
böyle okuldan sonra ise cagirmiyorlar mi sinir oluyorum iyice
aaaaaahh evet simdi hatirladimmYaşönümüzdeki ay 16 bitiyor . biz tanıştık bu topik açılmadan önce diğer topikte . galiba aynı gün doğmuştuk yanlış hatırlamıyorsam 26 temmuz ?
ay kıyamam yalnız mı kaldın sennnn
yok cnm normalde işe geliyodum zaten bugün. işten yana hiç sıkıntı olmuyor çok şükür
sınavım beklediğimden iyi geçti inşallah iyi not alırım. cuma günü tüm sınavlar bitiyor çok rahatlıcam
aaaaaahh evet simdi hatirladimm26 temmuz da dogum günüm
aaaaaahh evet simdi hatirladimm26 temmuz da dogum günüm
evet yalniz kaldimm
isten yana sIkInti olmasin da gerisi sorun degil cnm. bende isyerimden cok memnunum karismiyorlar cok fazla herkes kendi halinda kimse kimseye satasmiyor
oo masallah kuzu alirsin ozaman iyi bir notbakalim ben ne yapicam haftaya
hadi kuzu git uyu ozaman yorgun düsmeBen kaçıyorum tekrardan bi iştah şurubuna tekrar başladım baya uyku yapıyor. ÇOooooOok uykum varuyuyacam biraz
yok cnm işten yana hiç sıkıntı olmuyo dediğin gibi bizim iş yeri de öyle. herkes kendi işiyle ilgileniyor öyle sıkı bir denetleme vs. yok yani.
alır mıyım dersinsen de iyi çalış kuzu geç sınavlarını
Ben kaçıyorum tekrardan bi iştah şurubuna tekrar başladım baya uyku yapıyor. ÇOooooOok uykum varuyuyacam biraz
hadi kuzu git uyu ozaman yorgun düsmekilo almak icinmi iciyorsun cnm cokmu zayifsin :26:
calisicam kuzu kötü alirsam b.ku yedim demek
bugün özel bisey yapicakmisin?
bende seni öpüyorum cnmHadii,,
Prensess05
- Unlimited
Öpüyorum hepinizi..
canım bu saatlerde uyuyup uyanınca kendini kötü hissetmiyor musun?
böyle akşamüzeri saatlerinde uyumak iyi değil diye biliyorum ben, insan uyandığında aşırı derecede sersem oluyor kendine gelemiyor. ben özellikle dikkat ederim bu saatlerde uyumamaya. bununla ilgili hadis de var...
çalış çalış biraz sık kendini sonra zaten rahatlıcaksın
yok bebeğim yaa işteyim akşama kadar, eve gidince ders çalışmayı düşünüyorum. sen napıcaksın?
Evet canım biliyorum .. bu ilaç daha kötü sersemlik,dikkat dagınıklığı uyku düzensizliği falan yapıyor ve bu yuzden okul zamanında kulandırmadı doktor. Yaz başladı kullanmaya başladım ..canım bu saatlerde uyuyup uyanınca kendini kötü hissetmiyor musun?
böyle akşamüzeri saatlerinde uyumak iyi değil diye biliyorum ben, insan uyandığında aşırı derecede sersem oluyor kendine gelemiyor. ben özellikle dikkat ederim bu saatlerde uyumamaya. bununla ilgili hadis de var...
Evet canım biliyorum .. bu ilaç daha kötü sersemlik,dikkat dagınıklığı uyku düzensizliği falan yapıyor ve bu yuzden okul zamanında kulandırmadı doktor. Yaz başladı kullanmaya başladım ..
Prensesimmm .. ben zayıfım ya :26: boyum 1.70 ama kilo 41-43 gidip geliyor almaya çalışıyorum ama olmuyor . accık sinirlerim bozuk olduğunda ve ya kafaya bişe taktığımda tekrar kilo veriyorum bünye zayıf kaldırmıyor
bende seni öpüyorum cnm
bende aksam üzeri uyudugumda sersem gibi oluyorumm ama bazen tutamiyorum kendimi cogunlukla yazin hafta sonlari oluyor
bu konuyla alakali bir hadis oldugunu bilmiyordum kuzu :26:
bende eve gidicem hemen is cikisi evde kendimi iyi hissedersem bende ders calisirim yoksa tv izlerim
Evet canım biliyorum .. bu ilaç daha kötü sersemlik,dikkat dagınıklığı uyku düzensizliği falan yapıyor ve bu yuzden okul zamanında kulandırmadı doktor. Yaz başladı kullanmaya başladım ..
Prensesimmm .. ben zayıfım ya :26: boyum 1.70 ama kilo 41-43 gidip geliyor almaya çalışıyorum ama olmuyor . accık sinirlerim bozuk olduğunda ve ya kafaya bişe taktığımda tekrar kilo veriyorum bünye zayıf kaldırmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?