Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69

arada gidersin yine de.

hakkaten ya bugün burası neden bu kadar boş azerin nerde ki ?

diğer kızlar da yok

azerin in interneti yok galiba sabah kisa süreligine ugradi söyledi bidaha gelmedi.

estalmus un misafiri var

digerlerinden haberim yok :26:

beni yalniz biraktilar bugünnnnnnn

nasil gecti sinavin cnm?

böyle okuldan sonra ise cagirmiyorlar mi sinir oluyorum iyice

ay kıyamam yalnız mı kaldın sennnn

yok cnm normalde işe geliyodum zaten bugün. işten yana hiç sıkıntı olmuyor çok şükür

sınavım beklediğimden iyi geçti inşallah iyi not alırım. cuma günü tüm sınavlar bitiyor çok rahatlıcam

Yaş önümüzdeki ay 16 bitiyor . biz tanıştık bu topik açılmadan önce diğer topikte . galiba aynı gün doğmuştuk yanlış hatırlamıyorsam 26 temmuz ?
aaaaaahh evet simdi hatirladimm 26 temmuz da dogum günüm

evet yalniz kaldimm

isten yana sIkInti olmasin da gerisi sorun degil cnm. bende isyerimden cok memnunum karismiyorlar cok fazla herkes kendi halinda kimse kimseye satasmiyor

oo masallah kuzu alirsin ozaman iyi bir not bakalim ben ne yapicam haftaya

yok cnm işten yana hiç sıkıntı olmuyo dediğin gibi bizim iş yeri de öyle. herkes kendi işiyle ilgileniyor öyle sıkı bir denetleme vs. yok yani.

alır mıyım dersin sen de iyi çalış kuzu geç sınavlarını

Ben kaçıyorum tekrardan bi iştah şurubuna tekrar başladım baya uyku yapıyor. ÇOooooOok uykum var uyuyacam biraz
hadi kuzu git uyu ozaman yorgun düsme kilo almak icinmi iciyorsun cnm cokmu zayifsin :26:

calisicam kuzu kötü alirsam b.ku yedim demek

bugün özel bisey yapicakmisin?

Ben kaçıyorum tekrardan bi iştah şurubuna tekrar başladım baya uyku yapıyor. ÇOooooOok uykum var uyuyacam biraz

canım bu saatlerde uyuyup uyanınca kendini kötü hissetmiyor musun?

böyle akşamüzeri saatlerinde uyumak iyi değil diye biliyorum ben, insan uyandığında aşırı derecede sersem oluyor kendine gelemiyor. ben özellikle dikkat ederim bu saatlerde uyumamaya. bununla ilgili hadis de var...

hadi kuzu git uyu ozaman yorgun düsme kilo almak icinmi iciyorsun cnm cokmu zayifsin :26:

calisicam kuzu kötü alirsam b.ku yedim demek

bugün özel bisey yapicakmisin?

çalış çalış biraz sık kendini sonra zaten rahatlıcaksın

yok bebeğim yaa işteyim akşama kadar, eve gidince ders çalışmayı düşünüyorum. sen napıcaksın?

Hadii,,

Prensess05

• Unlimited

Öpüyorum hepinizi..
bende seni öpüyorum cnm

bende aksam üzeri uyudugumda sersem gibi oluyorumm ama bazen tutamiyorum kendimi cogunlukla yazin hafta sonlari oluyor

bu konuyla alakali bir hadis oldugunu bilmiyordum kuzu :26:

Evet canım biliyorum .. bu ilaç daha kötü sersemlik,dikkat dagınıklığı uyku düzensizliği falan yapıyor ve bu yuzden okul zamanında kulandırmadı doktor. Yaz başladı kullanmaya başladım ..

Prensesimmm .. ben zayıfım ya :26: boyum 1.70 ama kilo 41-43 gidip geliyor almaya çalışıyorum ama olmuyor . accık sinirlerim bozuk olduğunda ve ya kafaya bişe taktığımda tekrar kilo veriyorum bünye zayıf kaldırmıyor

dün gittigim arkadas kozmetik okuluna gidiyor protez tirnak, manikür, pedikür, masaj hem yüz hem vücut, agda yapiyor dedim türkiyeye gitmeden önce bi geliyimde "hallet" beni tamam dedi sabirsizlikla bekliyorummm o günü.

manikür yaptircam, agda ve masaj

aaa kuzu öyle yapma ama zorlada da olsa biseyler yemelisi n senin vücudunun ihtiyaci var vitamine falan söz ver bakiyim bana istahin olmasa bile azcik zorlicaksin kendini oldumu ?

bende seni öpüyorum cnm

bende aksam üzeri uyudugumda sersem gibi oluyorumm ama bazen tutamiyorum kendimi cogunlukla yazin hafta sonlari oluyor

bu konuyla alakali bir hadis oldugunu bilmiyordum kuzu :26:

evet canım insanın aklını yitirme ihtimali bile varmış bu uykuda. zaten sağlık için de iyi değil, beyin hücrelerinin çoğu ölüyor bu saatte uyuyunca.

bende eve gidicem hemen is cikisi evde kendimi iyi hissedersem bende ders calisirim yoksa tv izlerim

tv izleme kız ders çalış bak ben hiç izliyor muyum tv

hadi ya çok kötüymüş...
umarım alabilirsin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…