Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69

bilmem ki canım bi araştırıyım bakalım dikimi oluyor mu bunların.

normal bikiniyi sevmiyorum bunlar daha rahat oluyor, umarım bulurum yoksa denize havuza neyle giricem ben

sende seneye tatilini yaparsin istedigin gibi hemde

ya benım derdım saten tatıl degıl o benım tesellım dı ıs daha önemlıydı ama stress yapmayım dıye annem tatılden sonra ara dıyordu hep ama sansım varmıs, bosuna o kadar develer tavuz kusları fln cıkmamıs demek falımda

ya amaa benim minikk ufak bır sorunum var hatta adamada dedım ınglızceme cok güvenmıyorum dedım cünkü mektup yazmam fln gerekebılırmıs senın ınglızcen nasl ve nasıl dogru düzgün ogrendın su dılı? aslında zor bır degıl bılıyorum amaa??

fal mi baktirdin senn ciktimi falin

cnm ben en son 3-4 sene önce ingilizce gördüm ondan beri cok konusmuyorum ama ifade edebiliyorum kendimi az cok :26:

sende internette falan cevirirsin google da bende yapiyorum arada bir

fal mi baktirdin senn ciktimi falin

cnm ben en son 3-4 sene önce ingilizce gördüm ondan beri cok konusmuyorum ama ifade edebiliyorum kendimi az cok :26:

sende internette falan cevirirsin google da bende yapiyorum arada bir

nasıplısın, sanslısın fln dıyordu bızm komsu bakınca yanı cıkmıs demekki

ya karsımda bırı olsa konussa ıdare ederım durumu ama mektup yazma ısı benı ürküttü :18: bakalım yanı hayırlısı denerım hıc beceremezsem yardım ıserım nolcak dımı aman ısten atılmayımda

kizim mektup yazmak daha kolay bence konusmak daha zor

baktin ki zorlaniyorsun emin degilsin sor bence. süper yetenek degilsin ki herseyi bilesin dimi

anliyorum seni tatlimmmmm

ama yapicak bisey yok baska model sec ozaman

senin tatil isi ne oldu kii hani gidicektiniz :26: yoksa gittinde beni kacirdim

gidicektik ama benim hastane olaylarım ve masraflarım çıkınca gidemedik cnm

olsun seneye artık inşallah.. ama burdayken de adalara, havuza falan gidiyoruz sık sık

kizim mektup yazmak daha kolay bence konusmak daha zor

baktin ki zorlaniyorsun emin degilsin sor bence. süper yetenek degilsin ki herseyi bilesin dimi

yanı orası öyle ınsallah yüzümü kara cıkarmam annımın akıyla yaparım bu ısı yıllanır gıderım orda ahh keske keske ıs derdım olmasın bırdaha kımsenın olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…