- 20 Mart 2012
- 1.196
- 1
- 158
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #7.201
Ben çok konuşuyorum yaçenem düştü yine uykuuumm vaaarr kurabiyem uyuyacam ben . lafa daldım
danke puppe, gercekten de öyle bu fırsatı kacıramazdım sonucta adamlar benı beklıcek dııl tatılını yapsında gelsın mı dıcekler
Bu sefer gerçekten kaçıyorum kızlar
Uyuyacam
Öptüm
hadi git yat senn yürüü yarin zaten burdayiz yine
oohh güzelmisss resim göstersen dikemezlermi ki :26: türkiyede hersey mümkün benim bildigim
burada da nadir bulunuyor böyle bikiniler cnm sIkma canini hic ummadigin anda cikar karsina mesela bitane aldiginda
sende seneye tatilini yaparsinistedigin gibi hemde
bilmem ki canım bi araştırıyım bakalım dikimi oluyor mu bunların.
normal bikiniyi sevmiyorum bunlar daha rahat oluyor, umarım bulurum yoksa denize havuza neyle giricem ben
ya benım derdım saten tatıl degıl o benım tesellım dııs daha önemlıydı ama stress yapmayım dıye annem tatılden sonra ara dıyordu hep ama sansım varmıs, bosuna o kadar develer tavuz kusları fln cıkmamıs demek falımda
ya amaa benim minikk ufak bır sorunum var hatta adamada dedım ınglızceme cok güvenmıyorum dedım cünkü mektup yazmam fln gerekebılırmıs senın ınglızcen nasl ve nasıl dogru düzgün ogrendın su dılı? aslında zor bır degıl bılıyorum amaa??
ben tesadüfen bir yerde görürsem haber veririm sana cnm
bende de ayni sorun denizde havuzda giycek biseyim yok
almamız lazım bi an önce bacım
ben çok severim denizi havuzu yüzmeyi... bunlarsız bi yaz düşünemiyorum
fal mi baktirdin sennciktimi falin
cnm ben en son 3-4 sene önce ingilizce gördüm ondan beri cok konusmuyorum ama ifade edebiliyorum kendimi az cok :26:
sende internette falan cevirirsin google dabende yapiyorum arada bir
nasıplısın, sanslısın fln dıyordu bızm komsu bakınca yanı cıkmıs demekki
ya karsımda bırı olsa konussa ıdare ederım durumu ama mektup yazma ısı benı ürküttü :18: bakalım yanı hayırlısı denerım hıc beceremezsem yardım ıserım nolcak dımıaman ısten atılmayımda
anliyorum seni tatlimmmmm
ama yapicak bisey yok baska model sec ozaman
senin tatil isi ne oldu kii hani gidicektiniz :26: yoksa gittinde beni kacirdim
kizim mektup yazmak daha kolay bence konusmak daha zor
baktin ki zorlaniyorsun emin degilsin sor bence. süper yetenek degilsin ki herseyi bilesin dimi
gidicektik ama benim hastane olaylarım ve masraflarım çıkınca gidemedik cnm
olsun seneye artık inşallah.. ama burdayken de adalara, havuza falan gidiyoruz sık sık
yanı orası öyle ınsallah yüzümü kara cıkarmam annımın akıyla yaparım bu ısıyıllanır gıderım orda ahh keske keske ıs derdım olmasın bırdaha kımsenın olmasın
bu da iyi be güzelimadalar zaten güzel havuzda da insan dinleniyor
ben bu sene denize hic gidemicem kiiancak havuza giderim
olsun tatlım havuzun da eğlencesi başka...
karnım çok acıktı şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?