- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #7.181
estagfurullah cnm olurmu yöle seytamamdırrr çok cahil kalmışım hehehheeh
kızlar artıkın benı zor görürsünüz, yarın ıse baslıyorummaradılar bugün sabah görüsmeye gıttım ve yarınn baslaa dedılerr aaaaa cok mutluymmm
ağlayasım geliyor hep bu şarkıda emreninallah korusun kusum
bende de varmustafa ceceli-es
tamamdırrr çok cahil kalmışım hehehheeh
kızlar artıkın benı zor görürsünüz, yarın ıse baslıyorummaradılar bugün sabah görüsmeye gıttım ve yarınn baslaa dedılerr aaaaa cok mutluymmm
tam benlik kuzu gerci bende pek is yapmam evde ama zamani geldi sanirim
kuzu sortunu tek alsan olmuyor mu :26:
ağlayasım geliyor hep bu şarkıda emrenin
he ya ben de bilmiyordum :26: öğrenmiş oldum
olur ama bulamıyorum ki şortu.
bulduklarımın hepsi çok uzun, ben daha kısa ve dar istiyorum ama bulamıcam sanırım
bilmem kineden kusum :26: kaptiriyorsun kendini cok sarkiya ondandir
bilmem kiadam çok içten söylüyoo beee
estagfurullah cnm olurmu yöle sey
hayirlisi olsunnnnhani izine gidene kadar calismicaktin?
söyle bakalim ne isi?
nerde calisican?
ausbildungmu yoksa normal mi?
dogru söylüyorsun kuzu emrenin sarkilarini bende begeniyorum
niye sustunuz bea
vallah düsüncemız öyleydı ama beni einladen ettiler görüsmeye ve ben bu is fırsatını bırdaha zor bulurumnein nein bin schon fertig mit der ausbildung ve benım branşım dııl .. arbeiterkammer yı bılırsın degılmı almanyada?? öyle bır yerde calıscam kendi odam fln olcak ama probezeit var 3 ay bakalım ınsallah kalırım ve veeee tabıkı sizden ayrılmam arada ugrarım vee vee yarın 8de ıs yerınde olcam ve en süperide is yerim benden sadece 10dk uzak bır mesafede daha ne ıser kı ınsan
ama tatıl ıcın üzülmedım degıl de neyse nasıp degılmıssonucta tatılden sonra ıs derdıne düsmek yerınde sımdıden ısımı garantılemıs oldum
wooowww piyango vurmus sana kizzzz
hadi hayirlisi bakalim tatile herzaman gidersin bu isi herzaman bulamazsin
gercekten cok sevindim senin adina
hadi git yat senn yürüü yarin zaten burdayiz yineBen çok konuşuyorum yaçenem düştü yine uykuuumm vaaarr kurabiyem uyuyacam ben . lafa daldım
hadi git yat senn yürüü yarin zaten burdayiz yineBen çok konuşuyorum yaçenem düştü yine uykuuumm vaaarr kurabiyem uyuyacam ben . lafa daldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?