Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
tamamdırrr çok cahil kalmışım hehehheeh
estagfurullah cnm olurmu yöle sey

kızlar artıkın benı zor görürsünüz, yarın ıse baslıyorumm aradılar bugün sabah görüsmeye gıttım ve yarınn baslaa dedılerr aaaaa cok mutluymmm

hayirlisi olsunnnn hani izine gidene kadar calismicaktin?

söyle bakalim ne isi?
nerde calisican?
ausbildungmu yoksa normal mi?

estagfurullah cnm olurmu yöle sey

hayirlisi olsunnnn hani izine gidene kadar calismicaktin?

söyle bakalim ne isi?
nerde calisican?
ausbildungmu yoksa normal mi?

vallah düsüncemız öyleydı ama beni einladen ettiler görüsmeye ve ben bu is fırsatını bırdaha zor bulurum nein nein bin schon fertig mit der ausbildung ve benım branşım dııl .. arbeiterkammer yı bılırsın degılmı almanyada?? öyle bır yerde calıscam kendi odam fln olcak ama probezeit var 3 ay bakalım ınsallah kalırım ve veeee tabıkı sizden ayrılmam arada ugrarım vee vee yarın 8de ıs yerınde olcam ve en süperide is yerim benden sadece 10dk uzak bır mesafede daha ne ıser kı ınsan

ama tatıl ıcın üzülmedım degıl de neyse nasıp degılmıs sonucta tatılden sonra ıs derdıne düsmek yerınde sımdıden ısımı garantılemıs oldum

wooowww piyango vurmus sana kizzzz
hadi hayirlisi bakalim tatile herzaman gidersin bu isi herzaman bulamazsin
gercekten cok sevindim senin adina

Ben çok konuşuyorum ya çenem düştü yine uykuuumm vaaarr kurabiyem uyuyacam ben . lafa daldım
hadi git yat senn yürüü yarin zaten burdayiz yine

nerde diktircem ki :26:

bak şu model kuzu

Eki Görüntüle 436757

oohh güzelmisss resim göstersen dikemezlermi ki :26: türkiyede hersey mümkün benim bildigim

burada da nadir bulunuyor böyle bikiniler cnm sIkma canini hic ummadigin anda cikar karsina mesela bitane aldiginda

Ben çok konuşuyorum ya çenem düştü yine uykuuumm vaaarr kurabiyem uyuyacam ben . lafa daldım
hadi git yat senn yürüü yarin zaten burdayiz yine

nerde diktircem ki :26:

bak şu model kuzu

Eki Görüntüle 436757

oohh güzelmisss resim göstersen dikemezlermi ki :26: türkiyede hersey mümkün benim bildigim

burada da nadir bulunuyor böyle bikiniler cnm sIkma canini hic ummadigin anda cikar karsina mesela bitane aldiginda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…