- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #7.161
dün gittigim arkadas kozmetik okuluna gidiyor protez tirnak, manikür, pedikür, masaj hem yüz hem vücut, agda yapiyor dedim türkiyeye gitmeden önce bi geliyimde "hallet" benitamam dedi sabirsizlikla bekliyorummm o günü.
manikür yaptircam, agda ve masaj
hayatım ben yemesine yiyorum çok iyi de yiyorum ama tek sorun ekmek fazla yemem mesela makarna, patates ve pilavın olduğu bi masada asla ekmek aklıma gelmez . doktor işteh açıcı veriyorki asıl verme nedeni beni uyutmak . Biraz fazla hareketliyim galibaaaa kuzu öyle yapma ama zorlada da olsa biseyler yemelisi n senin vücudunun ihtiyaci var vitamine falansöz ver bakiyim bana istahin olmasa bile azcik zorlicaksin kendini oldumu ?
evet canım insanın aklını yitirme ihtimali bile varmış bu uykuda. zaten sağlık için de iyi değil, beyin hücrelerinin çoğu ölüyor bu saatte uyuyunca.
tv izleme kız ders çalış bak ben hiç izliyor muyum tv
hadi ya çok kötüymüş...
umarım alabilirsin tatlım
valla benimde çok uykum varr ama işteyimmm :2::2:
aynen cnm bende öylevalla benimde çok uykum varr ama işteyimmm :2::2:
yap yap yapay süper ya
şu sınavlarım tamamen bitsin ben de bi bakıma sokucam kendimi
ya şortlu bikini arıyorum her yerde ama bulamıyorum nerelerde satılıyordur ki o
hayatım ben yemesine yiyorum çok iyi de yiyorum ama tek sorun ekmek fazla yemem mesela makarna, patates ve pilavın olduğu bi masada asla ekmek aklıma gelmez . doktor işteh açıcı veriyorki asıl verme nedeni beni uyutmak . Biraz fazla hareketliyim galiba
tamam kuzu ders calisirim ozaman senimi kiricam #
deme güzelim yaaaa ciddimisin :26: ayy ozaman ben uykusuzluktan ölürüm de o saatte uyumam
hosgeldin ablaaaaa ben iyim sadece uykum var sen nasilsin?selam fıstıklar nasılsınız
ahh keşkeee evde olsamm şöylee güzel bir uyku çeksemm uyansamm peşine bir türk kahvesi ayılmak içinnnyorgunumm yorgunn
kızlar peşpeşe başka kullanıcalardan alıntı yaparak nasıl cevaplıyoruz yazıları :26:
hareketlisin demek cok hareket etme ssen kuzu yat bütün gün ev isindende kaytarirsin
bende ekmek yemem hic sadece ramazanda yerim neden normal zamanda hic aramam
selam fıstıklar nasılsınız
aynen cnm bende öyle
yap yap yapyaz gelmeden bakim yaptiralim bari kendimize gelelim
bende ariyorum cnm ama en cok etekli mayo ariyorum tek kollu falan ama bulamiyorum buluncada benim bedenimde olmuyor
hareketlisin demek cok hareket etme ssen kuzu yat bütün gün ev isindende kaytarirsin
bende ekmek yemem hic sadece ramazanda yerim neden normal zamanda hic aramam
allah korusun kusumevet mümkün olduğunca kaçınmak lazım tatlım... hani hasta falan olursun uyursun tamam ama sağlıklıyken riskli saatler.. zaten çevrene sorarsan herkes de söyler o saatlerde uyuyunca bi acayip olduğunuAllah korusun aman aman...
Ay ben bu aralar şu emre aydının şarkısı yuzunden mala bağladımsürekli replay yapıp duruyorum
alinti ile cevapla nin yaninda tus var ona basiyon cnm
Zaten öyle oluyoannemler iş yaptırmıyor pek metabolizmam hızlıı benim
iyiyiz ablacım sen nasılsın? sen geçen buraya fotoğrafını koymuşsun sanırım ama ben görmediiiim
evet canım valla kendimize geliriz
internete de baktım dükkanlara da sordum ama bulamıyorum yahu! nerde bu şortlu bikiniler bilen söylesinn
kızlar artıkın benı zor görürsünüz, yarın ıse baslıyorummaradılar bugün sabah görüsmeye gıttım ve yarınn baslaa dedılerr aaaaa cok mutluymmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?