Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69

ay süper ya

şu sınavlarım tamamen bitsin ben de bi bakıma sokucam kendimi

ya şortlu bikini arıyorum her yerde ama bulamıyorum nerelerde satılıyordur ki o

aaa kuzu öyle yapma ama zorlada da olsa biseyler yemelisi n senin vücudunun ihtiyaci var vitamine falan söz ver bakiyim bana istahin olmasa bile azcik zorlicaksin kendini oldumu ?
hayatım ben yemesine yiyorum çok iyi de yiyorum ama tek sorun ekmek fazla yemem mesela makarna, patates ve pilavın olduğu bi masada asla ekmek aklıma gelmez . doktor işteh açıcı veriyorki asıl verme nedeni beni uyutmak . Biraz fazla hareketliyim galiba

tamam kuzu ders calisirim ozaman senimi kiricam #
deme güzelim yaaaa ciddimisin :26: ayy ozaman ben uykusuzluktan ölürüm de o saatte uyumam

valla benimde çok uykum varr ama işteyimmm :2::2:
aynen cnm bende öyle

ay süper ya

şu sınavlarım tamamen bitsin ben de bi bakıma sokucam kendimi

ya şortlu bikini arıyorum her yerde ama bulamıyorum nerelerde satılıyordur ki o
yap yap yap yaz gelmeden bakim yaptiralim bari kendimize gelelim
bende ariyorum cnm ama en cok etekli mayo ariyorum tek kollu falan ama bulamiyorum buluncada benim bedenimde olmuyor

hareketlisin demek cok hareket etme ssen kuzu yat bütün gün ev isindende kaytarirsin
bende ekmek yemem hic sadece ramazanda yerim neden normal zamanda hic aramam

tamam kuzu ders calisirim ozaman senimi kiricam #
deme güzelim yaaaa ciddimisin :26: ayy ozaman ben uykusuzluktan ölürüm de o saatte uyumam

evet mümkün olduğunca kaçınmak lazım tatlım... hani hasta falan olursun uyursun tamam ama sağlıklıyken riskli saatler.. zaten çevrene sorarsan herkes de söyler o saatlerde uyuyunca bi acayip olduğunu Allah korusun aman aman...

selam fıstıklar nasılsınız

iyiyiz ablacım sen nasılsın? sen geçen buraya fotoğrafını koymuşsun sanırım ama ben görmediiiim

evet canım valla kendimize geliriz

internete de baktım dükkanlara da sordum ama bulamıyorum yahu! nerde bu şortlu bikiniler bilen söylesinn

allah korusun kusum

Ay ben bu aralar şu emre aydının şarkısı yuzunden mala bağladım sürekli replay yapıp duruyorum

bende de var mustafa ceceli-es

Zaten öyle oluyo annemler iş yaptırmıyor pek metabolizmam hızlıı benim
tam benlik kuzu gerci bende pek is yapmam evde ama zamani geldi sanirim

kuzu sortunu tek alsan olmuyor mu :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…